Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu

1 EURO = 4.7142 lei
1 USD = 4.1491 lei


Număr accesări
Astăzi:
25988
De la 07 Ianuarie 2003
66355566

Primul musical pentru copii din Botoşani

  • 11 October 2009, 23:00

Au renunţat la vacanţa lor de vară pentru primul musical pentru copii din Botoşani. Ore de coregrafie, de canto şi actorie, cam aşa s-ar putea descrie în doar câteva cuvinte vara care s-a încheiat pentru copiii din grupul Cheia Sol. Totul pentru un spectacol-tip musical în care membrii grupului şi-au pus imaginaţia la încercare atât la partea coregrafică şi textele muzicale cât şi la replicile actoriceşti. Spectacolul intitulat „Elevi moderni”, aflat sub coordonarea profesoarei Oana Puşcaşu va avea premiera sâmbătă şi duminică (17 şi 18 octombrie) la Sala Mare a Teatrului Mihai Eminescu, de la ora 11.00.
Biletele s-au pus deja în vânzare şi se găsesc în şcoli şi grădiniţe. Oana Tăbultoc, Ioana Frăsinescu, Nicole Lăzăruc, Mihai Enache, Viviana Sposub, Claudia Rusu, Ana Maria Bucşă, Miruna Buză, Alexandra Mera, Costinel Bălan, Bogdan Bidaşcă, Tudor Lăzăruc, Raul Poama-Neagra şi Sorena Bidaşcă sunt protagoniştii primului musical pentru copii realizat la Botoşani. Grupul de copii aflat sub coordonarea Oanei Puşcaşu îşi doreşte prin acest spectacol ca adulţii să retrăiască frumoşii ani de şcoală, iar cei mai mici să se bucure de momentele vesele create special pentru ei.
Spectacolul care va avea premiera în zilele de 17 şi 18 octombrie la Botoşani a fost montat sâmbătă seară (10 octombrie) într-o avanpremieră la Iulius Mall în Suceava. Micuţii botoşăneni au fost aplaudaţi cu căldură pentru talentul şi efortul depus la crearea acestui frumos spectacol de către sucevenii aflaţi la cumpărături. Cursurile de actorie, canto şi coregrafie care au precedat spectacolul pe care botoşănenii îl pot vedea în week-end au fost organizate graţie unui proiect finanţat de Primăria Botoşani, proiect pe care Asociaţia Culturală „Cheia Sol” l-a câştigat anul acesta.
„Nu trebuie omis aportul actorului Marius Rusu pentru finalizarea acestui important proiect. Copiii aduc mii de mulţumiri actorului de la Teatrul pentru Copii şi Adolescenţi Vasilache pentru răbdarea, efortul şi dorinţa de a le transmite din secretul meseriei sale. Grupul Cheia Sol mulţumeşte totodată tuturor celor care au crezut şi au sprijinit acest spectacol îndrăzneţ pe care copiii intenţionează să-l extindă şi în judeţ” a declarat preşedintele Asociaţiei „Cheia Sol”, Oana Puşcaşu. (Lavinia Preda).

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.
[ Comentarii (0)]

O fetiţă de doi ani parcă a intrat în pământ
Medicii specialişti europeni migrează peste Ocean
ai noştri le iau locul
Baciul liberal emite judecăţi de valoare politică… răsuflate
Liberalii se laudă cu zeci de mii de semnături pentru Crin Antonescu
Vrăbiuţa Cătălina Lupaşcu continuă să viseze la mălaiul lui Cristian Achiţei
Mulţumiri
Program TELE' M Botoşani, luni
Tunsă ras şi bărbierită!
Mii de fermieri au culturile calamitate de secetă
Gândurile măreţe ale baciului liberal
Ioan Rotundu
Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!
Parteneriat şcolar pentru elevii care vor să înveţe agricultură
Şomerii creează probleme medicilor de familie
O flămânzeancă a fost snopită în bătaie de soţ
Se caută soluţii juridice pentru copii abandonaţi de părinţi
Sindicatele din învăţământ fac blat cu Guvernul,
acuză liberalul Grigore Bozi
Horoscop
Cumpără cu banul jos
Un poliţist într-o cofetărie
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, invitat la “Dupa 20 de ani”
Secretara Florica gafează din nou
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!