Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Gastronomie
Publicitate
Remember
Mediu
Lumea lu' Rotundu

1 EURO = 4.6822 lei
1 USD = 4.0973 lei


Număr accesări
Astăzi:
2154
De la 07 Ianuarie 2003
66167818

Conţac reclamă luxul īn care se lăfăi familia senatorului Ţābuleac

  • 12 November 2007, 23:00

Indignat de declaraţiile senatorului Mihai Ţābuleac privind cāştigarea licitaţiei de la deszăpeziri, preşedintele Consiliului Judeţean trece la dezvăluiri privind fostele afaceri ale senatorului liberal democrat. Constantin Conţac īl avertizează pe senator că a avut norocul să nu ajungă pānă īn momentul de faţă la īnchisoare. Acesta venit cu documente din care susţine că reiese frauda făcută de Ţābuleac cu Vinalcool- ul.
„Cer public preşedintelui Tribunalului Botoşani să declare ce s-a īntāmplat cu procesul pierdut de Ţābuleac şi care trebuia să aibă loc la Suceava. De asemenea cer organelor de poliţie să facă o anchetă pentru că nu este tārziu niciodată să fie luate măsuri cu acest individ care dă lecţii cu neruşinare judeţului”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean.
Acesta īi solicită public de asemenea senatorului liberal democrat să arate cum a reuşit să īşi facă atāt casă de vacanţă cāt şi locuinţa din Botoşani īn condiţiile īn care unde a lucrat niciodată nu a avut profit. „Cer să justifice de unde īşi poate īntreţine familia īntr-un lux pe care foarte puţine familii īn Botoşani şi-l pot permite. Acest senator care se dă mare la nivel de Parlament are impertinenţa să spună că a făcut ceva pentru Botoşani”, a declarat Constantin Conţac. Preşedintele CJ a pus la dispoziţie īntāmpinarea ce arată solicitarea de respingere a contestaţiei ca neīntemeiată, menţinerea pozaprocesului verbal de control şi a deciziei fiscale ca fiind legale şi temeinice. Prin contestaţie se solicita anularea procesului verbal īncheiat de DGFPJ Botoşani şi a Deciziei Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală privind virarea la bugetul de stat a sumei de 13,1 miliarde lei vechi. Motivele invocate au fost considerate neīntemeiate.
Īn privinţa controalelor la societăţile sale, Conţac nu īşi face probleme, susţinānd că a trecut cu bine de două controale şi săptămāna trecută. Acesta subliniază īnsă că permanent firmele la care este acţionar sunt hărţuite de controale ale Gărzii Financiare dictate politic. „Nu mă deranjează controalele. Eu de cinci ani de zile sunt doar acţionar şi firmele pot participa la toate licitaţiile”, a precizat Constantin Conţac.
De partea cealaltă, preşedintele liberal democraţilor botoşăneni susţine că senatorul Mihai Ţābuleac nu are pe rolul instanţei nici un dosar penal, iar firma Vinalcool a fost radiată din Registrul Comerţului. „Ştiind că tu ai un dosar penal pe rol, ar trebui să taci din gură. Senatorul Mihai Ţābuleac nu are nici dosar civil nici penal”, a declarat Liviu Rădăşanu. Rămāne īnsă o enigmă modul īn care s-a soluţionat dosarul nr. 7506/2004 aflat pe rolul Curţii de Apel Suceava şi care privea societatea Vinalcool SA Botoşani, pentru că Rădăşanu n-a prezentat presei soluţia instanţei de judecată rămasă definitivă şi irevocabilă. (Bianca ALBU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.
[ Comentarii (8)]

O dorinţă a lui Conţac este luată drept ameninţare cu moartea
Se vrea demisia Feliciei Mihai, acuzată de comiterea unor fapte foarte grave
Liceul de Artă implicat īntr-un proiect regional
Staţiile de epurare pregătite pentru sezonul rece
Garda de Mediu a mai redus din birocraţie
Expoziţie "Octav Onicescu" la Muzeul Judeţean
Īncă patru ambulanţe pentru Botoşani
Poliţiştii de frontieră īn mijlocul elevilor
Reţinuţi pentru trafic de droguri
Şcolile fără căldură, īn atenţia prefectului de Botoşani
Liberal democraţii se plāng de şicanele foştilor colegi
Candidat surpriză la Primăria Botoşani
Conservatorii botoşănenii nu vor mai avea parlamentari de la centru
Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!
Amendamentele lui Ţābuleac la Codul de procedură fiscală au fost respinse
Wade Williams a cāntat īn corul bisericii
Daniel Niţoiu de la sport.ro este un sportiv īnnăscut
Ioana Muntean s-a căsătorit cu Mihai Livadaru
Declararea zilei de 15 septembrie - Ziua Internaţională a Democraţiei
Andreea şi Petrişor, pe locul īntāi la ”Dancing around the world”
Ce-a de-a doua dorinţă a olteanului
Horoscop
Program TELE’M BOTOŞANI, marţi, 13 noiembrie
Vă oferă jucării erotice
De ce vor liberalii să fie votaţi?
Anunţ important
Directorul dr. Bănilă scoate bani grei din gărzi şi alte activităţi
Fritată cu ciuperci şi dovleac
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!