Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Publicitate
Mediu
Lumea lu' Rotundu

1 EURO = 4.6822 lei
1 USD = 4.0973 lei


Număr accesări
Astăzi:
2478
De la 07 Ianuarie 2003
66168142

Cancelaria fostului prefect şi-a făcut bagajele

  • 17 April 2008, 23:00

La o săptămână după ce fostul prefect Gheorghe Sorescu şi-a încheiat mandatul, prin încetarea raporturilor de muncă, de comun acord, Cancelaria acestuia şi-a luat „rămas bun” de la instituţia unde au slujit vreme de şapte luni.
Ieri, în jurul amiezii, membrii Cancelariei Prefectului, respectiv, consilierii Florin Ţurcanu (foto), Raluca Bălăşcău, George Ostafie, Sorin Clim şi Geanina Ciubotaru au predat cheile de la birouri şi s-au dus care încotro. În mod normal, Cancelaria ar fi trebuit să-şi urmeze şeful în aceeaşi zi, respectiv miercurea trecută, dar membrii acesteia au profitat de orele lucrate în plus pentru a pune lucrurile la punct.
„Noi ne-am încheiat activitatea în Prefectură de miercurea trecută, dar am hotărât să ne terminăm treburile, să tragem linie şi să rezolvăm nişte sarcini care trebuiau duse la capăt”, a declarat fosta consilieră a prefectului, Raluca Bălăşcău.
Cu toate că unele voci liberale susţin că aceasta va face parte din staff-ul de campanie a lui Gheorghe Sorescu, candidat pentru Primăria municipiului, Raluca Bălăşcău nu confirmă zvonurile. „Sunt singura dintre membrii Cancelariei care nu am adeziune şi cel mai sigur nici nu voi avea. Pe domnul Sorescu îl apreciez în primul rând ca om şi dacă va avea nevoie de un sfat prietenesc, va avea din partea mea, dar nu se pune problema unui contract de consiliere între mine şi dumnealui, cel puţin nu deocamdată”, a mai adăugat Raluca Bălăşcău.
Aceasta precizează că este în negociere cu o firmă privată şi speră că într-o săptămână se va concretiza un contract. Din punctul său de vedere, instituţia Prefectului a avut doar de câştigat pe timpul mandatului ei şi a celorlalţi colegi din Cancelarie. În sensul că relaţia cu presa s-a îmbogăţit extraordinar de mult faţă de ceea ce era înainte, s-a refăcut revista instituţiei.
Ceilalţi membri ai Cancelariei prefectului fac parte din PNL, având diverse funcţii politice, şi intenţionează să-şi canalizeze atenţia spre pregătirea şi desfăşurarea campaniei electorale. „Îmi voi îndrepta atenţia spre campania electorală pentru alegerile locale. Este o etapă din viaţă care s-a încheiat, dar dacă totuşi viitorul prefect va aprecia că are nevoie de serviciile mele, sigur că voi discuta”, a precizat la rândul său, George Ostafie. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.
[ Comentarii (1)]

Soluţia Conţac pentru câinii vagabonzi
Bătaia începută între doi liceeni a fost continuată de părinţi lor
Cuibul ciorilor din plopi, motiv de luptă electorală
Filmul românesc capătă tot mai mult teren
Rost de bani prin furt la miez de noapte
Program TELE'M Botoşani, vineri, 18 aprilie
Vă oferă inbformaţii din domenii importante
Accident grav în curtea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă
Soluţia imorală
Ioan Rotundu
„Spicul”, nuca de avarie a programului Cornul şi laptele
Proiecte bilaterale privite de unii chiorâş
Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!
Fanfara din Vorona deschide „Anul României” la Muzeul de Etnografie al Poloniei
Olteanu vrea să maghiarizeze catolicii moldoveni
Imprimată de extremiştii maghiari pe felicitări de Paşti trimise românilor
Fără regrete pentru Cioroianu
Mai români decât românii
Horoscop
Un anume sex, un anume câştig
Comentariul comentariilor (C)
(Ioan Rotundu)
Românul şi zilele libere
Felicitare de Paşte - PNL Botoşani
Ofertă atractivă
Încă o acţiune „Marea Debarasare”
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!