Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu

1 EURO = 4.6605 lei
1 USD = 4.1120 lei


Număr accesări
Astăzi:
1665
De la 07 Ianuarie 2003
65231918

Botoşani: Piruete verbale înţepătoare între Ţurcanu şi Portariuc

  • 3 August 2014, 23:00

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, se ia iarăşi de primarul Ovidiu Portariuc. Acesta susţine că la banii pe care îi are municipalitatea ca venituri proprii, comparativ cu Consiliul Judeţean, cetăţenii municipiului ar trebui să circule indiferent de vreme pe străzi bine curăţate, fără zăpadă sau gheaţă.
„Cu 1000 miliarde venituri proprii, frate, poţi să le iei la oameni zăpada automat, pe bandă rulantă. Când a nins, pleacă zăpada. 1000 de miliarde !!! Vă daţi seama? Eu n-am banii ăştia. La o mie de miliarde venituri proprii... orice se poate întâmpla în municipiul acesta pozitiv”, a declarat preşedintele Florin Ţurcanu.
Acesta nu a comentat măsura luată de primar, de a-l destitui pe directorul Urban Serv, dar a dat de înţeles că el nu are de gând să recurgă la o astfel de măsură cu directorul Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, Sorin Clim, chiar dacă şi la deszăpezirea drumurilor judeţene lucrurile nu au mers tocmai strună.
„Nu vreau să comentez ce a făcut Primăria Botoşani . Domnul primar are 1000 de miliarde venituri proprii, eu am 16 miliarde de lei. Eu am 78 de primarii pe care trebuie să le susţin şi am şi am şi o groază de direcţii în subordine care papă bani, papă mulţi bani. Direcţia pentru Protecţia Copilului, Drumurile Judeţene, spitalele, toate astea cer bani mulţi”, a declarat ieri Florin Ţurcanu.
De observat că aprecierile preşedintelui Ţurcanu la banii risipiţi de primarul Portariuc sunt corecte. În niciun an postdecembrist oraşul Botoşani n-a fost atât de blocat din cauza zăpezii. A nins abundent şi pe vremea primarului Flutur, dar şi acum se miră botoşănenii cum acesta a reuşit să aerisească imediat străzile şi trotuarele iar Portariuc plânge ca o vădană şi se arată neputincios. (Doina Marcu)
10.12.2013

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.
[ Comentarii (0)]

  
Portocalia Condrei pare să fi trecut pe roşu
Horoscopul zilei
Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!
Bancul zilei: Ciobanul şi studentele
Lumea lu' Rotundu: În tabără la schitul Balş
„Cocoşul american” de la Eltrans
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: [email protected]
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!