Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Gastronomie
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu

1 EURO = 4.6540 lei
1 USD = 4.1197 lei


Număr accesări
Astăzi:
3140
De la 07 Ianuarie 2003
65340357

Florin Ţurcanu este preşedintele PNL cu acte în regulă

  • deja el se vede în 2012 preşedinte al CJ
  • până atunci a aranjat ca PNL să ia funcţia de vice înapoi
  • 6 September 2009, 23:00

Ieri, liberalii botoşăneni şi-au ales liderul în cadrul Conferinţei judeţene de dare de seamă şi alegeri, desfăşurată la casa Sindicatelor din municipiul Botoşani. Cei 697 de membri PNL prezenţi în sală au aplaudat prezenţa oaspeţilor de seamă veniţi de la Bucureşti, vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban şi Romeo Stavarache..
La evenimentul care s-a consumat în tabăra liberală, au venit şi reprezentanţi ai altor formaţiuni politice, printre aceştia Florin Egner, Eugen Niţură, deputatul PSD Costică Macaleţi, Radu Drăguş, precum şi preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac.
Marele absent a fost preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, care a avut de rezolvat o problemă ivită în ultimul moment, după cum sună varianta oficială furnizată de Ludovic Orban. „Domnul Antonescu a avut o problemă personală, pe care trebuia în mod obligatoriu să o rezolve. Dacă nu a fost prezent aici, şi-a trimis cele două mâini drepte, pe domnul Stavarache şi pe mine”, a declarat vicepreşedintele liberal, Ludovic Orban.
În plenul Conferinţei Judeţene, preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL, Florin Ţurcanu, a debordat de optimism în declaraţii. După ce a declarat că Radu Duda va fi omul preşedintelui Crin Antonescu pe perioada campaniei electorale, declanşând un adevărat scandal politic, deputatul Florin Ţurcanu a mai făcut o afirmaţie.
Duminică la Conferinţa Judeţeană a Partidului Naţional Liberal, Florin Ţurcanu a susţinut că, peste două luni, partidul va avea vicepreşedinte la Consiliul Judeţean. „Am purtat negocieri pe această temă cu reprezentanţii unui partid şi pot să vă spun că pozavom avea vicepreşedinte liberal în Consiliul Judeţean şi nu numai atât, vom forma o majoritate acolo”, a precizat Florin Ţurcanu.

Laura Andrişan a dat votul lui Florin Ţurcanu
Procedura de vot a fost greoaie şi obositoare pentru cei 697 de liberali prezenţi în sală care au clipocit pe scaunele lor până când le-a venit rândul. „Apoi….Dacă începe cu Viişoara când ne mai vine rândul? Noi suntem din Cordăreni. Este treabă de acum” s-a răstit unul dintre cei prezenţi. Alţii mai optimişti au pigmentat aşteptarea cu glume. „ Băi, nea Vasile, ai de stat că s-a furat mireasa. Mai ai de aşteptat” au râs câţiva pnl-işti de un om trecut de 60 de ani sprijinit într-un baston.
După ce au irosit ore în şir aşteptând rândul, câţiva liberali s-au întors de unde au venit fără să voteze pentru că nu aveau buletinul. A fost prezentă şi Organizaţia din Mihălăşeni, compusă dintr-un singur membru, dar şi Organizaţia din Unţeni, destul de numeroasă. Aici, PNL-iştii au şi ei Laura Andrişan a lor care nu a ezitat să voteze cu preşedintele Ţurcanu.
După numărarea voturilor, 670 din 697 au fost pentru Florin Ţurcanu, restul de 27 fiind anulate. În general, Conferinţa Judeţeană a PNL a fost una liniştită, o mică „dispută” iscându-se pe final de la coşurile cu flori galben – albastre ce au împodobit scena, care au fost „sustrase” laolaltă cu baloanele de câte un ştab pnl-ist. Pentru sediile de partid. (Lavinia Preda)


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.
[ Comentarii (2)]

  
Hi Speed Recovery a cărat şi blocat maşini o noapte întreagă
parcarea din Piaţa Mare a fost eliberată
Orban nu plânge după senatorul Liviu Câmpanu
Pâine ilicită
L-a luat gura pe dinainte!
Ce-ţi face un prieten?…Te tâlhăreşte!
Joc periculos
Ioan Rotundu
Discriminări demne de teatrul absurdului în învăţământul primar
Şcoala va începe, dar fără rechizite gratuite
„Ambulanţa” vrea luptă sindicală
Ofensiva tuberculozei a devenit alarmantă
DSP doreşte reţete de medicamente pe mai multe luni
Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!
Se va deschide UPU la Spitalul de pediatrie
Încă un pas spre modernizarea oraşului Flămânzi
Ţiganii dorohoieni s-au săturat de mirosul emanat de staţia de epurare
Horoscop
A prins afacerea din zbor!
Dialog între Pogea şi Videanu
Măruţă îşi face iar de cap
Friptură măruntă a la Braşov
Românul şi sfârşitul de vară caniculară
Leacul lui Oprescu pentru Udrea
Dialog îndoliat Pogea - Videanu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: [email protected]
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!