Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Miercuri: 9 Iulie 2014

Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6292 lei
1 USD = 3.9502 lei


Număr accesări
Astăzi:
4609
De la 07 Ianuarie 2003
60656476

Botoşani: Prefectul a început răfuiala cu profesorii beţivani


„Nu solicitaţi părinţilor fonduri pentru amenajarea spaţiilor şi lucrări de renovare, sub nicio formă”, a cerut prefectul Adrian Constantinescu la întâlnirea cu directorii de şcoli, desfăşurată marţi. Printre altele, acesta a apreciat că în ultimii 2-3 ani s-a exagerat cu auxiliare gen culegeri şi caiete speciale, reviste. Prefectul a cerut ca achiziţionarea acestora să se facă legal, cumpărate din librării.
„Ştiu că este o practică în scoli ca unele cadre didactice să-şi promoveze ele însele sau prin intermediul altor profesori propriile auxiliare ori unele comandate la diferite edituri. Vreau să vă atrag atenţia ca vânzarea acestora în şcoli este nelegală, în condiţiile în care, pentru aceste achiziţii, copiii nu primesc bon emis de casa de marcat” a spus prefectul Adrian Constantinescu. .
Reprezentantul Guvernului în teritoriu a atins şi un subiect spinos din învăţământul botoşănean, anume problema profesorilor care uită de menirea lor şi în drum spre şcoală trec pe la crâşma in colţul blocului.
„Există cadre didactice cu grave probleme de comportament sau cu etilism cronic, faceţi demersurile necesare, nu neglijaţi niciun aspect care ar putea periclita buna desfăşurare a procesului de învăţământ. Atenţie la controlul medical şi psihologic al cadrelor didactice, control de început de an şcolar”, a spus Adrian Constantinescu. (Lavinia Preda)
12.09.2012

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.
[ Comentarii (0)]

  
Proşti, proşti dar mulţi!
Lepădăturile, scârnăviile şi profitorii cochetează cu noua putere
Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!
Bancul zilei: Educaţie sexuală
Horoscopul zilei
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: [email protected]
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!