Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Fapt divers
Administraţie
Social
Horoscop
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
15370
De la 07 Ianuarie 2003
122875437

A fost descarcerată şi cea de-a treia victimă

  • 30 December 2010, 23:00
Echipajele de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţ㠄Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani au descarcerat şi cea de-a treia victimă rămasă în autoturismul lovit de tren în urmă cu mai bine de trei ore, pe raza localităţii Măşcăteni, comuna Albeşti. Este vorba de o femeie care ocupa locul din dreapta faţă a maşinii. Intervenţia a fost îngreunată de faptul că partea autoturismului unde se afla victima era prins sub tamponul din dreapta faţă a primului vagon.
Concomitent, s-a acţionat şi pentru îndepărtarea pericolului de incendiu. După finalizarea acţiunii de descarcerare forţele ISU Botoşani au intervenit şi pentru degajarea de pe calea ferată a fiarelor contorsionate ale autoturismului.
Reamintim că, ieri, puţin înainte de ora 11.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţ㠄Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost sesizat despre faptul că la o trecere de nivel peste calea ferată Dorohoi - Iaşi, pe raza localităţii Măşcăteni, comuna Albeşti, a avut loc o coliziune între un tren şi un autoturism, marca Daewoo Espero.
La faţa locului s-au deplasat două echipaje de intervenţie şi un echipaj SMURD din cadrul ISU Botoşani şi colegii de la Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani. La sosirea la faţa locului echipajele de intervenţie au găsit patru victime, trei persoane încarcare în autoturism, cea de-a patra fiind descoperită pe calea ferată.
Intervenţia a durat mai bine de două ore.
Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Botoşani

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Pluguşorul Jurnalului
Nova Apa Serv a anunţat programul pentru Sărbătorile de iarnă
Jandarmii botoşăneni vor păzi Revelionul
Bucurii pentru mămicile sărmane din Maternitatea Botoşani
Jandarmii l-au urat pe prefectul Cristian Roman
Consilierii judeţeni au împărţit, ieri, banii primiţi de la Guvern
Ajutoare de la francezi distribuite de pompieri
Accident de tren cu 4 victime
Caricatura zilei: Foame mare-n PDL
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog