Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
15381
De la 07 Ianuarie 2003
122901030

A stârnit patimi liberale printre ucrainenii din Cândeşti şi Mihăileni

  • 18 May 2008, 23:00
La vreme de seara, între Mihăileni şi Cândeşti liberalii au încins o petrecere pe cinste. Invitaţii au putut să se bucure întru totul de mititei, bere şi mai apoi de tărie, pentru că resursele de bere s-au epuizat repede. Toate acestea în schimbul a ceva, bineînţeles, votul fiind ţinta celor din Partidul Naţional Liberal.
Pe lângă mici şi bere, cei prezenţi la eveniment au mai beneficiat de încă ceva: muzică multă şi de toate genurile. De la muzica populară oferită de Sofia Vicoveanca şi ansamblu Balada, unde puteai să joci până îţi săreau scântei din călcâie, până la muzică uşoară, cantată de diverse artiste ale momentului. Adică Lavinia ex Spice şi Anne’s, însoţite de dansatoarele care au impresionat publicul cu mişcărilor unduioase. Au mai concertat Fără Zahăr şi Keo.
Cireaşa de pe tort a fost însă frumoasa moldoveancă de peste Prut, Anna Lesko. Cu toate că ora la care se preconiza intrarea ei în spectacol a fost mult depăşită, prestaţia acesteia a făcut să merite aşteptarea, cel puţin din punctul de vedere al bărbaţilor, care nu-şi puteau dezlipi ochii de la ea. Printre picături, respectiv momentele în care îşi pregăteau intrarea în scenă vedetele, au fost organizate diverse concursuri care au reuşit să stârnească ropote de râs, întrucât unii participanţi întrecuseră puţin măsura la băutură.
Şi tot acest şir de activităţi a fost făcut cu un scop: lansarea a doi candidaţi la funcţia de primar. Este vorba de juristul Constantin Luşneac pentru primăria din Cândeşti şi doctorul Laurenţiu Barbacariu pentru primăria Mihaileni. ”Pentru întreaga acţiune s-a strâns o suma de 5000 de euro, sumă suportată de cei doi candidaţi prin donaţii şi sponsorizări” a declarat Gabriel Oprişanu, responsabilul pentru organizarea acţiunilor în acea zonă. Un lucru este sigur, de pe urma Annei Lesko liberalii vor avea de câştigat.(Andreea UNGUREANU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariul comentariilor (CXVI)
(Ioan Rotundu)
Olivia Steer va fi din nou mămică
Ciobanul şi domnişoara înţepată
Program Tele'M Botoşani luni, 19 mai
Noi oportunităţi de a munci în străinătate
Ce mai zice electoratul?!
Ioan Rotundu
O taxatoare taxată prompt de hoţi
Ţăranii şi fermierii stau încurcaţi în cererile pentru motorină
La Dealul Mare bălăriile incompetenţei continuă să crească
Pinochio - motiv de ceartă electorală
Stadionul municipal botoşănean încă este în lucru
O trupă de actori din Japonia va juca la Botoşani
Peremiştii botoşăneni fac lobby pentru Ambulanţă
Lui Ştefan îi este jenă de propriul program… cu promisiuni
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog