Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu

1 EURO = 4.6975 lei
1 USD = 4.1192 lei


Număr accesări
Astăzi:
6248
De la 07 Ianuarie 2003
66307940
Alexandrin Moiseev:

Lichelele Kremlinului declară război Unioniştilor şi cer interzicerea “Marşului Unirii”

  • 22 March 2012, 23:00
Se apropie ziua libertății, ziua când acum cu 94 de ani în urmă bravii conducători ai acestui ținut rupt din sânul țării au votat Unirea Basarabiei cu țara mamă. Această zi este pentru noi o zi care ne redă încrederea că nu totul este pierdut și că mai există o șansă să revenim la normalitate, să revenim acasă.
Pe 25 martie va avea loc Marșul Unirii în Chișinău, unde se vor aduna Români din toate colțurile României Mari. Desigur, că acest eveniment destul de important pentru noi nu rămâne trecut cu vederea de către Kremlin, ci din contra își adună toate forțele pentru a face tot posibilul să împiedice desfășurarea marșul, doar că nu mor caii când vor câinii.
Toate rămășițele inculturii din Basarabia se întrec acuma în declarații unele mai pompoase decât altele, doar că toate au un singur scop dezbinarea poporului, îndobitocirea moldovenilor mai departe, atragerea electoratului de stânga și să demonstreze Kremlinului cât de credincioși sunt. Păcat că în aceste jocuri murdare sunt atrași cetățenii rătăciți care habar nu au despre istorie și sunt manipulați cu teoriile moldovenismului primitiv.
Primii pași i-au făcut doi cetățeni ai Republicii Moldova de etnie rusă care au cerut Procuraturii Generale să intenteze un dosar penal pe numele mai multor istorici, autori ai manualelor de Istoria Românilor. Tinerii respectivi au fost văzuți activând la manifestațiile Patrioților Moldovei, deci, e clar sunt din gașca lui Nicu Pascaru.
Doi ruși care habar nu au cei cu viața lor ne învață istorie, cum ar fi ca John Onoje să ne dea istoricii în judecată deoarece nu aduc dovezi că moldovenii provin din Africa. Un alt “iubitor” de țară, Igor Dodon a atacat astăzi Unioniștii și desigur disciplina Istoria Românilor declarând că el personal și “mega-Partidul Socialiștilor” va face tot posibilul să saboteze Marșul Unirii.
A mai fost un mare statalist contra istoriei Românilor, Victor Stepaniuc, care a ajuns în urna politică unde așteaptă să i se alăture și fostul coleg de partid, Igor Dodon. Toți care sunt contra adevărului ajung la urnă, deoarece adevărul mereu e învingător.
Desigur, că nu au rămas indiferenți nici comuniștii, toți ne cer să ne uităm istoria. Cei care au venit cu tancul și din motive cunoscute au rămas pe pământurile noastre, ne impun să trăim după programul lor sau să ne luăm geanta și să plecăm la București.
Nu mă miră faptul că aceste mizerii din Moldova duc o politică murdară și mincinoasă, o fac din motive financiare, mi-i milă pe miile de persone îndobitocite. Sefii lor știu care este adevărul chiar o bună parte au și cetățenie română, dar ascund acest lucru și se folosesc de faptul că avem o societate necărturară, pe seama proștilor se poate de făcut bani, acesta este crezul lor.
Poliția trebuie să asigure ordinea publică în ziua de 25 martie, cu siguranță vor fi provocatori. Indivizii vor dori să iasă un conflict/bătaie ca să aibă motive să acuze, cei care vor încerca ceva de gen să fie pedepsiți aspru, să le fie drept exemplu și altora ca ei.
Gata scumpii mei timpul comuniștilor a trecut, nu mai e posibil să faceți ce vreți, acuma veți face ce trebuie, adică veți sta în banca voastră cuminți, e țara noastră manifestăm cum vrem în ea, desigur în conformitate cu legea. Cat sa mai înghitem toate jignirile la adresa noastra a romanilor ? Ajunge , trebuie să punem piciorul in prag, caci e pragul nostru fratilor!
Trăiască România mare în vechile hotare!
Romanian Global News

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (1)]


Horoscop
Caricatura zilei
Bancul zilei: Vecinul model
Răţuşca cea urâtă
Cobra literară
Dorel Gaftoneanu
În cadrul Marşului Unirii de la Chişinău tineri basarabeni vor jura credinţă Ţării
Agentura rusă vrea să interzică marşul
Cum evită Marea Britanie intrarea în recesiune
reduceri de taxe şi sprijinirea exportatoriloro strategie care ar fi făcut bine ăi economiei Romaniei
Gazele de şist ne asigură independenţa energetică faţă de Rusia
Consilierii judeţeni ai USL trebuie să dea socoteală
IŞJ: S-a afişat grila de evaluare pentru gradaţia de merit
Cea mai rea parte a crizei euro a trecut
Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!
SRI a furnizat din 2008 informaţii despre Mihail Boldea
UDMR doreşte mărirea salariilor şi pensiilor în acest an
Guvernul Ungariei, reclamat la Curtea Europeană de Justiţie
România nu are pretenţii teritoriale faţă de Bulgaria
Amor şi divorţ franţuzesc
Ioan Rotundu
Ţâbuleac zice că nu se ocupă de racolări electorale
Botoşani: CJ se lasă, vrea numaidecât Lacul cu nuferi de la Ipoteşti
Ieri, SIMCOS a lăsat 250 de apartamente fără apă
Botoşani: Spitalul Judeţean a rămas fără ser antirabic
IŞJ: Rezultatele la testele PISA nu potz fi cunoscute acuma
Ban la ban trage!
Ioan Rotundu
Botoşani: Zeci de funcţionari publici instruiţi să facă proiecte
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!