Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Editorial
Administraţie
Alune americane
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
4815
De la 07 Ianuarie 2003
123138555
pnl

Alune americane

  • 7 June 2013, 23:00
Primarul Ovidiu Portariuc are insomnii pentru faptul că preşedintele Florin Ţurcanu va externaliza unele servicii aflate acum în derulare la societatea Nova Apaserv, iar externalizarea va duce la pierderea unor locuri de muncă. Primarul a şi calculat că vor fi afectate în juril a o mie de persoane.
Ovidiule, mamă dragă, ce economistu’ lu peşte eşti? Externalizarea serviciilor va aduce economii în buzunarul a câtorva zeci de mii de botoşăneni şi-i va scoate la muncă pe puturoşii de la Nova Apaserv care acum umblă toată ziua numai după şperţuri. Cei care vor prelua aceste servicii vor crea la rândul lor, locuri de muncă. Dar vor angaja oameni care muncesc nu obişnuiţi să umble după ciubuc. Florine, scutură pomul Noveri Apaserv de leneşii care s-au cocoţat în el şi zecile de mii de botoşăneni îşi vor aminti de acest bine făcut la alegerile din 2016, când îi vor aminti şi lui Ovidiu de ipocrizia de acum!

Pus în fruntea societăţii Urban Serv de primarul Ovidiu Portariuc, directorul Simion Drelciuc face tot ce ţine de el ca la alegerile din 2016 Portariuc să nu mai aibă votanţi. După ce i-a răscolit pe pieţari, care acum îl urăsc de moarte pe Portariuc, Drelciuc şi-a propus să treacă la acţiuni de amploare. El va verifica la fiecare casă câţi membri locuiesc şi dacă aceştia plătesc taxa de salubritate. Pe lângă faptul că trimişii lui Drelciuc vor fi fugăriţi cu parul de la poarta oamenilor, dacă nu cu câinii, pentru că n-au niciun temei legal să le bată în poartă, miile de cetăţeni de la case se vor răzbuna tot pe primarul Portariuc. În acest ritm, Drelciuc îl va lăsa pe Portariuc fără nici un votant. Ovidiule, ia vezi tată ce hram poartă acest Drelciuc, că el a fost cândva şi membru de vază la PD, devenit PDL şi s-ar putea să fie atras de vreun „flutrur”!

În campania electorală candidatul Portariuc promitea botoşănenilor că nu vor mai plăti nimic la Modern Calor dacă nu sunt racordaţi cu încălzirea la această societate. Vreo zece mii de botoşăneni aflaţi în asemenea situaţie s-au bucurat iar o parte s-au dus şi lo-au votat. Acum să-şi ceară votul înapoi, că primarul nu-i poate ierta de aceste plăţi. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit că se aplică legea şi nu promisiunea electorală a lui Portariuc. Aţi votat fraierilor, acum plătiţi!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Destăinuirea soţiei
Eva Simon (Ungaria): Masochismul unguresc
Guvernul Ponta ne pregăteşte ceva pe seama certificatelor verzi
se pare că factura la curentul electric va fi mai mare
Fost deputat PSD condamnat la trei ani închisoare
Titus Corlatean se va duce la Moscova
Regionalizarea va umfla schema de personal a consiliilor judeţene
Chiuariu vrea ca parlamentarii să cheme la ordin Justiţia
De la ce se mai ceartă PSD şi PNL pe teme constituşionale
Salut propunerea, dar am şi îndoieli
Ioan Rotundu
Botoşani: Lansarea „Cărţii de aur” i-a speriat pe cei de la Cultură
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog