Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Reportaje
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
16361
De la 07 Ianuarie 2003
122902010

Angajăm primar!

  • 4 May 2008, 23:00
Odată cu debutul oficial al campaniei electorale pentru alegerile locale, Pro Tv lansează candidaţilor înscrişI în cursa pentru fotoliul de primar o provocare: “Angajăm primar!” |ncepînd cu data de 5 mai, de luni pînă vineri, dupa Stirile Pro Tv de dimineata, candidaţii înscrişi în cursa electorală pot susţine în faţa telespectatorilor Pro Tv “interviul de angajare” si motivele pentru care ar merita să fie … “angajaţi primari”. Cristian Tabără va fi interlocutorul potentialilor primari si va incerca sa afle care sint motivele pentru care isi doresc sa candideze pentru acest post.
Oricine doreste sa adreseze intrebari candidatilor invitati in emisiunea “Angajam primar” va putea face acest lucru la “Cabina Pro Tv”. Participantii vor avea contact direct cu telespectatorii si cu problemele concrete pe care acestia le vor pune in discutie la “Cabina Pro Tv”. “Angajam primar” este inainte de toate o emisiune de dezbatere electorala axata pe nevoile cetateanului si tocmai de aceea va trata toate temele de discutie din perspectiva telespectatorului.
Pe lingă, în fiecare dimineaţă, de luni pînă vineri, la Pro Tv, pe parcursul a 19 editii, candidaţii reprezentînd principalele partide politice din Romania, dar şI candidaţii independenţi, îşi vor prezenta oferta electorală şI vor încerca să răspundă principalelor probleme cu care se confruntă cetăţenii. Tot aceştia vor da şI verdictul final, pe 1 iunie, data desfăşurării alegerilor locale, cînd candidaţii cei mai convingători vor fi “angajaţI” primar. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


PNG-ul şi-a lansat candidaţii în sărăcie şi anonimat
o adunătură de refulaţi politici din alte partide
Lupta dintre doi cavaleri şi-o domniţă
Ioan Rotundu
246 de botoşăneni au cules date statistice din agricultură
Vântul „şomează” la Bucecea
Gura păcătosului Egner adevăruri din epoca sa rosteşte
Ba al meu e cel mai bun!
Comentariul comentariilor (CVII)
(Ioan Rotundu)
Toată forţa sa politică stă în puterea ameninţărilor
Din 1 mai eşti pe Internet cu primarul tău!
Program Tele'M Botoşani luni, 5 MAI
Botoşanii – gazda unei concurs naţional de limba română
Festivalul Mieilor
Horoscop
Replica nevestei
Are bani şi vrea relaţii intime
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog