Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Pamflet
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
1226
De la 07 Ianuarie 2003
122886875

Atenţie la fermoarul prohabului!

  • 28 July 2010, 23:00
Când colonelului în rezervă Dumitru Popovici i-a sosit sorocul să fie uns comandantul Corpului Gardienilor Publici Botoşani, cel care ia netezit drumul în vârful acestei instituţii a fost preşedintele Consiliului Judeţean Constantin Conţac. Ştiind Conţac ce-a păţit fostul şef, Zânel Iftode, a considerat că este obligaţia sa de părinte spiritual să-i dea lui Popovici un sfat. „Păzeşte-ţi fermoarul de la prohab!” – i-a spus Conţac sfătos.
Sfatul a fost unul absolut necesar, iar preşedintele Conţac ştia ce ştia când i l-a dat Exista în acea vreme angajată la CGP o funcţionară cu nurii atrăgători, în faţa cărora, fostul şef, Zânel, n-a rezistat tentaţiei. Totul s-a sfârşit cu o pagubă de peste un miliard de lei, iar foştii gardieni, o parte deveniţi poliţişti comunitari, susţin că banii s-au dus pe chefuri şi orgii sexuale. Nici Popovici se pare că n-a avut la prohab un fermoar rezistent în faţa acelor nuri. Cariera sa s-a sfârşit într-un mod lamentabil.
Am adus în actualitate aceste evenimente, cândva mondene şi de prim rang, pentru a face mai uşor de înţeles un fapt monden de actualitate. Dacă putem să-i zicem monden! Madam Paşalău a fost şutuită de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani la insistenţele preşedintelui Conţac. Sătul să tot i se alăture numele de cel al bătrânei pensionare, dar vrednice contabile în ale mânărelilor (n-o spun eu, au spus-o comentatorii!), Conţac a chemat-o pe directoarea Felicia Mihai şi i-a dat termen de a scăpa de năbădăioasa bătrânică.
Numai că, bătrâna, se crede în puterile tinereţii şi indispensabilă instituţiei. Motiv pentru care a recurs la fel de fel de tertipuri, doar-doar va încălzi inima lui Conţac şi va rămâne pe funcţie până s-o îndura vreun popă s-o salte pe năsălie.
Mai nou, piţigoiul acela care spionat pe sub geamurile portocaliilor (PNL) mi-a ciripit că madam Paşalău şi-a găsit un interpus vrednic şi dispus să intervină în favoarea sa. Interpusul, la rându-i va interveni, sau poate că a şi intervenit, la fosta secretară a preşedintelui Conţac, promovată, puţin ştiu cum, directorul Direcţiei de Integrare Europeană. Ori, se ştie căde când au apărut funcţiile de director şi secretară, acestea convieţuiesc într-o simbioză perfectă. Când spun simbioză perfectă, mă refer la tot tacâmul, inclusiv cel de care s-au folosit Bill şi cu Monica. Deşi promovată director, Viorica continuă să hălăduiască prin vechiul birou de secretară, un fel de atecameră la biroul lui Conţac, stând stavilă poftitorilor de dialog cu acesta. Tocmai pe raportul secretară-director a mizat şi Paşalău, când şi-a orientat pila către Viorica.
Cum preşedintele Conţac de bani n-are nevoie, deci nu poate fi corupt cu oferte materiale sau financiare, mai rămâne bănuiala cealaltă. Domnule preşedinte, sper că nu vă este stricat fermoarul de la prohab?! (Cârcotaşul)
JD 12.02.2007 – format electronic

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Program Tv SOMAX, joi, 29 iulie
Clanul mafiot din zona Stânca - Costeşti
Bancul zilei: Femeia, vameşul şi viclenia popească
Ghidul grătarului perfect
Europa, venin, dar ia bine aminte!
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog