Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
1922
De la 07 Ianuarie 2003
123125493
pnl

Autoturism oprit din drumul spre Moldova

  • 8 May 2014, 23:00
Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Stânca au întocmit dosar penal unui bărbat, care conducea un autovehicul înmatriculat în Germania ce avea numere de înmatriculare provizorii expirate.
În data de 07 mai a.c., în jurul orelor 09.37, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca s-a prezentat cetăţeanul moldovean Eugen T., de 36 de ani, la volanul unui autoturism marca Toyota Tundra cu numere de înmatriculare provizorii germane.
În urma verificărilor suplimentare efectuate poliţiştii de frontieră au constatat că numerele de înmatriculare ale autoturismului sunt expirate.
Pe numele lui Eugen T. poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România. (IJPF)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Ţigări de contrabandă reţinute în urma cooperării la frontiera de est
Astăzi, în faţa riscurilor şi a provocărilor de la graniţa Uniunii Europene, popoarele continentului trebuie să fie unite, mai mult ca oricând(P)
Directorul Institutului Matei Balş în vizită la prefect
Noul viceprimar al municipiului Botoşani este Eugen Ţurcanu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog