Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Administraţie
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
2596
De la 07 Ianuarie 2003
67224514

Badalau despre sustinerea liderului PSD la DNA:

  • Asta inseamna umanitate si prietenie
  • 13 November 2017, 23:00
Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a declarat luni că a fost prezent la sediul DNA din "umanitate şi prietenie", împreună cu mai mulţi colegi ai săi din partid, pentru a-l susţine pe Liviu Dragnea, într-un "moment greu". “Aşa e normal, să fii lângă un om atunci când e greu. Asta înseamnă umanitate şi prietenie. Ceea ce au făcut dânşii, e problema dânşilor şi răspund în faţa legii. Eu răspund de sentimentele mele şi de ceea ce trebuie să fac pentru un om pe care îl respect şi îl susţin. Sunt sentimente umane, suntem oameni. Cineva care e chemat la DNA nu e paria societăţii”, a declarat Badalau citat de Agerpres.
"Am fost dimineaţă la DNA pentru a-l susţine pe domnul preşedinte Dragnea, care trece printr-o perioadă destul de dificilă pentru dânsul. Sunt colegi care trec prin momente dificile. Şi la toate momentele, şi de bucurie şi dificile, fiind colegi, e normal să fim lângă dânşii. Ca om, e un moment dificil. Nu a fost nimic organizat şi cred că, vizavi de aşa cum am văzut în istorie manifestări huliganice vizavi de omul Dragnea, trebuia să fim lângă el. Aşa cum aţi văzut, grupul nostru a fost extrem de civilizat. Suntem oameni civilizaţi.
Au venit oameni care au simţit lucrul ăsta - să fie aproape de omul Dragnea. (...) În afară de relaţiile politice, relaţiile administrative, sunt şi relaţii umane. Şi toţi suntem oameni, avem sentimente, avem prieteni. Aşa e normal, să fii lângă un om atunci când e greu. Asta înseamnă umanitate şi prietenie. Ceea ce au făcut dânşii, e problema dânşilor şi răspund în faţa legii.
Eu răspund de sentimentele mele şi de ceea ce trebuie să fac pentru un om pe care îl respect şi îl susţin. Sunt sentimente umane, suntem oameni. Cineva care e chemat la DNA nu e paria societăţii. Până la urmă, e o instituţie care are o suspiciune. Mergi la explicaţii, că aşa e normal şi, indiferent ce funcţie avem, dăm explicaţii. Instanţele hotărăsc dacă eşti vinovat sau nu eşti vinovat", a afirmat Bădălău, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.
Referindu-se la posibilitatea de a merge la DNA ori de câte ori va fi chemat acolo Dragnea, Bădălău a spus: "De câte ori vom considera că are nevoie de ajutorul nostru, cu siguranţă".
Niculae Bădălău a adăugat că gestul său şi al colegilor săi nu este un act politic.
"Nu dăm semnale către DNA. DNA să îşi facă datoria, noi nu transmitem semnale. Aici nu a fost vorba decât de susţinerea omului Liviu Dragnea. Până la urmă, nu DNA spune dacă un om este vinovat sau nu. Instanţele spun lucrul ăsta. Şi, până la proba asta, toată lumea are prezumţia de nevinovăţie. (...) Faceţi o confuzie, considerând că este un act politic. Noi suntem colegi, prieteni în partidul ăsta. Aşa cum v-am informat şi încă o dată vă spun am fost alături de omul Liviu Dragnea că trece printr-un moment greu. Nu am interacţionat la DNA cu dânsul. (...) Am mers ca să simtă că nu e singur", a completat Bădălău, citat de Agerpres.
Întrebat dacă sentimentul general în PSD este că sunt "hăituiţi" de DNA, Bădălău a răspuns: "În PSD există un sentiment de genul ăsta, ţinând cont că în ultima perioadă, mai ales la adresa preşedintelui partidului nostru, au fost extrem de multe verificări de genul ăsta şi mai ales că presa a anticipat unele".
Potrivit lui Bădălău, actuala politică de guvernare "nu convine în anumite zone".
"Programul de guvernare are soluţii corecte pentru poporul român. Se face o politică pragmatică în acest moment. Şi asta simţim. E clar că la foarte mulţi oameni sau zone nu convine această politică, dar, aşa cum vă spuneam, ne-am asumat reformarea României şi să construim o Românie puternică. Asta ne-am asumat şi cu siguranţă o vom face", a susţinut senatorul Bădălău.
El a vorbit despre condamnarea lui Dragnea în dosarul "Referendumul", amintind că PSD consideră că în acest caz a fost o "condamnare politică".

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Bancul zilei: Replica matură a copilului
Horoscopul zilei de 14.11.2017
Mai multi membri PSD s-au prezentat, luni, la DNA in semn de sustinere fata de Liviu Dragnea, audiat de procurori
Consilierul lui Tudose, atac la Dragnea:
Cat timp o sa mai polueze agenda publica problemele personale ale unui singur om? De ce nu demisioneaza domnul Dragnea?
Neruşinarea corupţiei, virtutea corupţilor
Ioan Rotundu
Carmen Dan, despre numarul mare de jandarmi prezenti la audierea lui Liviu Dragnea la DNA:
Jandarmeria pazeste acolo in mod frecvent. A fost o prezenta numeroasa de persoane
Liviu Dragnea despre un posibil miting PSD:
Nu voi vrea niciodata miting pentru sustinerea mea, dar nu o sa opresc pe nimeni daca se va dori miting pentru sustinerea programului de guvernare
Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!
Dragnea, dupa ce Piperea i-a cerut demisia:
Nu analizez ce spune unul sau altul / Daca il consiliaza bine pe premier, sa ramana, nu ma intereseaza
Oficiul European de Lupta Anti-Frauda (OLAF), despre dosarul in care este vizat Dragnea:
Investigatiile au fost incheiate cu recomandarea de recuperare a 21 de milioane de euro; am gasit dovezi care sugereaza intelegeri intre beneficiari, functionari si contractant
Cine lipseste din poza PSD-istilor de la DNA?
Manual de capturare a unui stat.
Citeva observatii despre dosarul Dragnea - Tel Drum
Primul ministru din Guvernul Tudose care anunta scaderi de salarii. Lucian Sova:
Modificarea Codului Fiscal pentru mediul IT scutit de impozit ar genera o pierdere de 4%
Liviu Dragnea: Resping categoric toate acuzatiile.
Mai multi membri PSD s-au prezentat, luni, la DNA in semn de sustinere fata de Liviu Dragnea, audiat de procurori
Ipocrizie popească de rang mitropolitan
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!