Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Publicitate
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
17838
De la 07 Ianuarie 2003
122903487

Băncile profită de criză ca să ne jefuiască

  • 12 October 2008, 23:00
Si daca criza asta financiara este creata de fapt de banci ? Ca sa aiba asa-zise justificari sa fure si mai mult de la romani ?
Nu stiu daca va aduceti aminte ca la 08/10/2008 spuneam ca nu am inteles ce sens a avut iesirea la rampa a BNR care a aruncat bomba in media ca romanii isi retrag banii din banci. Ma intrebam atunci, ce sens are un asemenea zvon.
Ei bine, Petru Cioroaba este exemplul clasic de roman care, INTELEGE PE PROPRIA PIELE SI PE PROPRIUL BUZUNAR faptul ca , in cel mai josnic mod cu putinta, bancile din Romania, profita de criza ca sa fure si mai mult din portofelul si asa gol al romanilor.
Petru Cioroaba a făcut credit la o bancă şi s-a trezit, după 1 octombrie, cu o scrisoare prin care era anunţat că trebuie să plătească un comision de administrare de 0,59%, pe motiv că banca are de suferit de pe urma crizei financiare. Asta l-a cam făcut să tremure: rata lunară s-a mărit de la 587 de lei la 767. Petru nu reuseste sa inteleaga cum adica " banca are de suferit" ? Pentru ca BNR , Guvernul si Basescu spun ca bancile din Romania NU AU PROBLEME si NU SUNT AFECTATE DE CRIZA , asa ca Petru si alte cateva milioane de romani care au primit sau vor primi scrisori ca Petru, vor avea aceeasi dilema si anume : CINE MINTE ?
Pe de alta parte, banca recunoaste in scris ca are probleme, si se foloseste de acest lucru pentru a scoate mai multi bani , in mod ILEGAL si FRAUDULOS , din buzunarul romanilor, astfel incat acestia se trezesc , asa cum am spus si eu, ca sunt de fapt cei care sufera si care nu au ajuns mai mult decat niste surse de imbogatire pentru bancile hraparete care sunt lasate de autoritati sa isi faca de cap si sa , silueasca legea in Romania.
„Eu cred că, de fapt, în spatele acestei crize economice s-au creat aceste găselniţe ca să facă bani pe seama noastră, a clienţilor. Acuma, nici nu pot să fac nimic, am semnat un contract. Dar când semnezi un contract, eu ştiu că eşti partener cu banca, nu sclavul ei, ca în cazul ăsta. Nu pot să-mi scot banii şi să-i bag la CEC, sunt legat de mâini şi de picioare", spune Petru Cioroaba
Astfel, pentru toti cei care urmaresc ce scriu eu si ce ce facem noi cei de la www.AsistentaPentruConsumatori.ro , si care de multe ori spuneti ca eu bat campii , va invit sa meditati la acest subiect, si va sfatuiesc ca, atunci cand veti primi asemenea scrisori de la banci, sa mi le trimiteti, ca sa intreb eu aceste banci cum este cu "banca are de suferit de pe urma crizei de lichiditati" precum si BNR si Guvernul care ne spune ca bancile de fapt sunt solide.
O sa iau si declaratiile BNR, ale Guvernului si ale lui Basescu si voi raspunde in numele vostru, catre aceste banci, si le voi spune ca NU ACCEPTAM MAJORAREA RATEI PENTRU CA ele de fapt, asa cum reiese din declaratiile oficiale sunt solide, astfel incat nu au nici un motiv sa ne majoreze ratele. Trimiteti-mi aceste scrisori ca sa le CONTESTAM !
Pentru comentarii sau sugestii pe tema acestui material , ori daca ati trecut prin situatii similare si credeti ca ele trebuie cunoscute si reclamate autoritatilor si Justitiei, va invit sa imi scrieti la adresa [email protected]

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Ziua Recoltei – sărbătorită la Truşeşti
Investim în calitatea serviciilor turistice
Ţurcanu nu se lasă călcat în picioare şi ripostează
Comercianţii aleg să vândă direct din maşini
ei evită să folosească Piaţa de gross
O investiţie ce va dezvolta semnificativ economia Dorohoiului
Declaraţia lui Alexandru nu se potriveşte cu realitatea din judeţ
Trofeele vânătoreşti au captat interesul botoşănenilor
Chiar dacă nu au drumuri bune, voronenii au măcar staţii
Exponatele numismaţilor botoşăneni au făcut impresie la Bacău
„Buldozerul” nu se va lăsa zdrobit
Ioan Rotundu
Comentariul comentariilor (CCXIII)
(Ioan Rotundu)
Horoscop
Rugă către avocat
Sarmalele lui Conţac
Recuperatori cu plata după
Gabriel Oprişanu - candidatul PNL la Senat, Colegiul Botoşani
Asistenţii medicali trag sforile pentru majorarea salariilor
Generalul Rusu vrea ca şcolile să fie păzite de profesionişti
el n-a spus directorilor de şcoli de unde vor avea bani să-i plătească
A murit în plină distracţie
Încă ne mor mulţi copii nou născuţi
Geanta luată drept bombă aparţinea unui avocat
Românul şi ţăranul
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog