Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3802
De la 07 Ianuarie 2003
122575741

Botoşani: Dan Diaconescu i-a învăţat pe botoşăneni să jure fals

  • 25 May 2012, 23:00
Sala Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani s-a dovedit neîncăpătoare ieri pentru simpatizanţii şi membrii PP-DD care l-au aşteptat pe preşedintele partidului, Dan Diaconescu. Acesta a venit în luxoasa sa maşină însoţit de staff-ul de campanie şi de „umbra” sa, Florin Condurăţeanu.
Sute de botoşăneni au declanşat o isterie generală în sala la intrarea OTV-istului, au agitat steguleţe, au fluierat, au aplaudat, au scandat numele lui Dan Diaconescu, care i-a făcut să aştepte aproape o oră faţă de data stabilită. În sală, cei care au întregit peisajul simpatizanţilor erau de toate condiţiile şi …culorile.
Chiar dacă organizatorii au pregătit în scenă câteva mese şi scaune, cu protocolul cuvenit, staff-ul PP-DD nu s-a mai aşezat, la fel şi cei din sală. Dan Diaconescu şi-a început discursul cu atac la actuala conducere a judeţului care nu s-a ocupat să facă drumurile.
„Ici şi acolo câte o bucată de asfalt. Din cauza asta am întârziat că drumurile sunt foarte rele, iar Botoşaniul arată foarte rău. Nu credeam că mai sunt oraşe aşa sărace. Dar acum aveţi ocazia să faceţi revoluţia voturilor aşa cum a fost în 1989, să-i alungaţi pe aceşti ciocoi. Unde este cea mai apropiată puşcărie? Aaaa, aici aproape! Băgaţi-i acolo pe 10 iunie” le-a cerut celor prezenţi Dan Diaconescu.
Printre urale, după ce a dat de pământ cu „ciocoii” de la USL şi de la celelalte partide, preşedintele PP-DD s-a apucat să-i înveţe pe oameni să mintă. „Văd că sunteţi oameni credincioşi aici la Botoşani. Dacă vă dă ceva şi vă pune să juraţi cu o mână pe biblie, ţineţi cealaltă mână la spate şi juraţi, dar încrucişaţi degetele” le-a spus OTV-istul cu demonstraţia de rigoare.
Chiar dacă în sală erau mai mult oameni simpli, veniţi de la ţară sau oameni care muncesc din greu, Dan Diaconescu s-a ţinut de figuri de stil, de construcţii greoaie, cu tâlc, pentru a „infiera” anumiţi lideri de la Botoşani.
„Am trecut prin Piaţa Botoşaniului şi am constatat că nu mai sunt morcovi şi oamenii mi-au zis că sunt toţi în fundul ciocoilor de la Botoşani şi cel mai mare morcov care s-a făcut este în fundul lui Flutur, căruia să-i cântaţi pe 10 iunie aşa…cam pe la ora 22-00 după ce se închid urnele: Fluturaş, nu mai ai aripioare!” a spus Dan Diaconescu celor prezenţi care la fiecare vorbă declanşau o isterie maximă.
După ce Florin Condurăţeanu a spus la rândul său câteva vorbe instigatoare, staff-ul PP-DD a plecat spre Dorohoi pentru a lua pulsul comunităţii de acolo.
În urma lor a rămas dezastrul. Oameni îndoctrinaţi, oameni simpli de la ţară care au dat bani pe „cursă” din puţina pensie şi care cu greu mai găseau către seară ceva cu care să se întoarcă. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Povestea concepţiei
Comunicat de presă - Modern Calor Botoşani
Ne aşteaptă o confruntare mortală cu Rusia
Petru Bogatu:
Victor Ponta a creat o schema pentru a scăpa useliştii de răspundere penală
Victor Ponta amână după parlamentare relaxarea taxării muncii
Instanţa a decis scoaterea de pe rol a dosarului "Mita la PSD"
Modificările Codului Fiscal mai degrabă încurcă companiile.
Spitalele care au fost închise eronat ar putea fi redeschise
dar cazurile sunt putine
Jaf la… drumul mic!
Ioan Rotundu
Liderii sindicatului Sanitas au întâlnire cu ministrul Cepoi
Protecţia Consumatorului a pus ochii pe legumari
Aglomeraţie la cardurile europene de sănătate
Deplasările în Ucraina şi Polonia, cu riscuri de sănătate
Consilierii judeţeni şi-au spus „adio”
Marcu s-a luat de şefii instituţiilor deconcentrate
Botoşani: Radu Mazăre şi panarama panaramelor sale
La pas pe pietonalul Unirii
Păcăleală USL-istă second hand pentru Botoşăneni
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog