Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
15515
De la 07 Ianuarie 2003
122875582

Botoşani: Fostul prefect Roman se disculpă în cazul Conţac

  • arătându-i vinovaţi pe Baltă şi Ţâbuleac
  • 21 July 2014, 23:00
Fostul prefect Cristian Roman, actualmente şeful formaţiunii Forţa Civică a ţinut să demonteze teoria pe care o consideră falsă, potrivit căreia laţul în jurul gâtului lui Constantin Conţac a fost pus chiar de el acum câţiva ani.
„Văzând că adevăraţii autori ai denunţului se ascund acum, doresc să precizez exact cum s-au derulat evenimentele. Nu spun că nu au fost îndreptăţiţi s-o facă - pentru că faptele au fost în cele din urmă confirmate de instanţ㔠a spus Cristian Roman
Acesta a explicat că sesizarea a fost făcută de fostul consilier judeţean PNL Gheorghe Ciubotaru (acum candidat din partea PPDD), susţinut în acest sens de preşedintele său de partid, Mihai Ţâbuleac, inclusiv de la tribuna Parlamentului. Sesizarea a fost adresată Instituţiei Prefectului, care, neavând competenţa de a o soluţiona, a redirecţionat-o instituţiilor abilitate.
„Eu, ca prefect, nu puteam să ascund sesizarea în sertar. Era obligaţia mea legală de a soluţiona acea sesizare, sau de a o direcţiona celor îndreptăţiţi să facă asta.. Acum nu trebuie nimeni să se scuze pentru că domnul Constantin Conţac a ajuns în această situaţie, regretabilă pentru judeţul Botoşani, însă e deranjant să constaţi că unii încearcă tot felul de manipulări cu substrat electoral”, a adăugat preşedintele Forţei Civice.
Cristian Roman este de părere că o candidatură a lui Conţac nu-i deranjează decât pe cei aflaţi acum la putere, respectiv pe USL-işti, de la care va rupe multe voturi, deoarece Constantin Conţac a făcut şi lucruri bune pentru judeţ, mult mai multe decât succesorii lui la cârma judeţului.
„Nu degeaba acum USL-iştii insistă disperaţi să-l scoată de pe buletinul de vot. Asta după ce, într-o manifestare de evidentă ipocrizie, îşi declarau compasiunea faţă de acesta. E util de precizat că unul dintre artizanii denunţului formulat faţă de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean e colegul lor de partid, care mai nou aflăm că face parte din staff-ul lor de campanie , mă refer la Mihai Ţâbuleac”, a precizat Cristian Roman.
Acesta a menţionat şi o stranie coincidenţă şi anume că 2004 Mihai Baltă era scos din politică pe uşa din dos, în urma unor jocuri de culise, locul său fiind luat de Constantin Conţac, iar acum Mihai Baltă revine, iar Constantin Conţac părăseşte scena în mod dramatic. (Lavinia Preda).
3.11.2012

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Ministrul pitic s-a tâmpit
Tupeul deputatei Dreţcanu
Bancul zilei: Amabilitatea ospătarului
Horoscopul zilei
Botoşani(Tg. Ocna: „Guguştiucul lui Cristoiu” de la Tv KIT Oneşti
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog