Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11689
De la 07 Ianuarie 2003
122897338

Botoşani/Popăuţi: Deşi acuzat, „muntele de carne” Atanasiu continuă să ameninţe

  • Ioan Rotundu
  • 10 March 2017, 23:00
Ieri, la Judecătoria Botoşani, s-a judecat un nou termen la contestaţia Sindicatului de la Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare Ovine şi Caprine Popăuţi împotriva ordonanţei Parchetului de pe Lângă Judecătorie prin care s-a dat neînceperea urmăririi penale împotriva directorului Staţiunii Traian Atanasiu şi inginerul Ionică Nechifor la plângerea depusă de Sindicat.
De această dată a fost prezent şi directorul Traian Atanasiu, lipsind Ionică Nechifor. Procesul a fost unul tensionat pe motiv că judecătoarea Luciana Lemnaru a considerat să acorde un bou termen de judecată pentru ca Atanasiu să-şi angajeze avocat, deşi în sală se aflau membrii sindicatului, ca părţi reclamante, care aşteptau să fie audiaţi şi confruntaţi cu directorul.
Preşedintele Sindicatului, cercetătorul ştiinţific de grad I, biologul dr. Gheorghe Hrincă s-a revoltat şi el aducând la cunoştinţa judecătoarei că cei peste 14 membri de sindicat prezenţi au fost daţi afară din serviciu în mod abuziv de directorul Atanasiu şi că oamenii n-au bani să se plimbe la instanţa de judecată care tergiversează nepermis judecata pe fond.
Procurorul de şedinţă, o fată tânără, a bâiguit şi ea nişte motive care erau de fapt un fel de apărare pentru abuzurile directorului Atanasiu decât pentru respectarea legii şi procedurii unei judecăţi drepte.
Până la urmă s-a ficat un nou termen de judecată pentru 24 martie. După proces, directorul Atanasiu i-a convocat pe angajaţii membri de sindicat reclamanţi care au rezistat să mai rămână în activitate şi i le-a cerut ferm demisia. Ameninţându-i că dacă nu-şi dau demisia îi ea va înscena acuzaţii care să se soldeze cu plată sau trimitere în judecată.
De menţionat că acest director Traian Atanasiu, care cântăreşte 200 kg, şi Ionică Nechifor fac obiectul unei cercetări a procurorilor de la DNA Suceava. În dosarul lor au fost audiate mai multe persoane foste angajate la Popăuţi carte cunosc abuzurile comise de Nechifor şi Atanasiu cu concurenţa preşedintelui Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice Bucureşti, prof. univ. dr. Gheorghe SIN.
Preşedintele Sindicatului Gheorghe Hrincă suspectează faptul că procurorul de şedinţă ar fi fost vădit părtinitor conducerii Staţiunii, deşi se cunoaşte în mod public că Atanasiu şi Nechifor fac obiectul unei cercetări efectuate de procurorii DNA Suceava pentru grave fapte de corupţie.
Referitor la judecătoarea Lemnaru, cea care la un termen anterior i-a replicat lui Hrincă că dacă nu este mulţumit de aparatura audio din sala de judecată să se adreseze Ministerului Justiţiei să cumpere alta, un comentariu postat pe pagina de Facebook relevă următoarele: „Luciana Lemnaru care judeca procesul dlui Hrincă Popăuţi mi-a respins plângerea contra hoaţei ce-a dat bani şi pt care a intervenit Ştefan Aurel pt că fura din banii de la APIA agricultorilor iar Bosovici Simona ce-a apărat-o a cerut şi i s-a admis să-i plătesc 1000 lei cheltuieli. La aşa se judecă la Bt dle Rotundu hoţii care dau bani cui trebuie nu fac puşcărie. Doar ala de fură că n-are ce mânca este supus legii şi puşcăriei,
Şi ce e strigător la cer este că hoaţa după ce CEC-ul a dat-o afară fura la o bancă. Asta e justiţie??? De mine vi s-au spus multe si rele dar Hrincă om deştept. Ce credeţi c-a fost tratat cum aţi scris??? Jocurile sunt făcute sentinţele sunt ştiute dinainte. Zbuciumul lui Hrincă va fi inutil, mafia îl va scoate din joc deşi luptă pt adevăr. Am văzut la un termen cum râd gardienii de el şi aia de la registratură. Singura dreptate este să le rupi ciolanele corupţilor care apăra corupţia, crima indiferent că-s procurori ori judecători sau eBosovici, Asta e dreptatea cea c-n '907!!!”
Fără comentarii !

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei de 11.03.2017
Bancul zilei: Spaima pakistanezului
Realegerea lui Donald Tusk: Varsovia a blocat summitul Uniunii Europene
Ce alte amendamente controversate pregatesc senatorii la proiectul legii gratierii
si ce legatura exista cu pedeapsa lui Dan Voiculescu
O tanara angajata la un dealer auto a pagubit sapte clienti cu 30.000 de euro.
Metoda prin care ii pacalea
Protest impotriva proiectului legii gratierii anuntat duminica in fata Parlamentului
Marea păruiala pe liberalizarea la gaz natural
Vremea in weekend
Romania Libera: Lista parlamentarilor care vor sa plece din ALDE.
Intre ei - copresedintele Daniel Constantin/ Ce ar putea risca Tariceanu
Michael Flynn, fost consilier de securitate nationala al lui Donald Trump, implicat intr-un nou scandal:
lobby pentru Guvernul turc prin discreditarea lui Fethullah Gulen
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 10.03.2017
Fac ce fac cu mândria că sunt botoşănean!
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog