Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
4180
De la 07 Ianuarie 2003
122889829

Botoşani: Scandal între liberalul Ţurcanu şi social-democrata Federovici

  • 21 March 2014, 23:00
Este mai mult decât evident că de când Partidul Național Liberal a ieșit din combinația USL, președintele acestei formațiuni la Botoșani, Florin Țurcanu, a declarat război social-democraților. Liderul botoșănean al PNL îi face cu ,,ou și cu oțet” pe toți PSD-iștii care încearcă să iasă în față cu declarații despre acțiunile politice. Mai nou, i-a căzut în mână senatoarea Doina Federovici (foto).
Despre parlamentarul amintit Florin Țurcanu a declarat că ar fi venit cu documente falsificate pentru a împărți banii primiți de Consiliul Județean de la Ministerul Dezvoltării, numai ca să discrediteze PNL-ul și persoana sa, în calitatea de președinte al instituției ce gestionează banii unui județ întreg. Printre altele, acesta a mai menționat și o stare de incompatibilitate a parlamentarei. Vineri, senatoarea Doina Federovici, după ce a ținut să precizeze că ,, sunt o doamnă”, l-a anunțat pe Florin Țurcanu că nu este exclus să se trezească cu un proces pentru toate acuzațiile pe care le-a lansat.
„Mă gândesc să îl dau în judecată pentru ce a spus. Nu e posibil ca o persoană care deține o asemenea funcție să facă declarații calomnioase, să jignească. Voi analiza ce a declarat în conferințe, ce a spus la TV și voi anunța când voi intenta proces”, a declarat senatoarea Doina Federovici.
Aceasta a lansat o provocare pentru președintele Consiliului Județean, declarându-se pregătită în orice moment să-i dea un test grilă din regulamentul Senatului, tema principală fiind incompatibilităţile aleşilor. În apărarea Doinei Federovici a sărit și secretarul PSD Botoșani, Gheorghe Vâzdoagă care i-a amintit lui Florin Țurcanu că aceasta i-a făcut campanie asiduă pe Colegiul Flămânzi.
,,Este și nedrept și lipsit de cavalerism să ai o asemenea atitudine față de un om care chiar muncește pentru județul Botoșani. Este regretabil că nu PNL-ul atacă PSD, ci domnul Țurcanu”, a spus Gheorghe Vâzdoagă. Florin Țurcanu nu s-a lăsat intimidat și i-a transmis senatoarei Doina Federovici că în politică se muncește nu se face ochi dulci la bărbați. ,,Știe ea mai bine”, a transmis Florin Țurcanu.
(Liana Anuței)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Reţeta zilei: Ostropel de pui
Bancul zilei: Furia doctorului
Horoscopul zilei
Primarul Chişinăului: Riscul ca Transnistria să fie anexată Rusiei este major
Premierul Erdogan a interzis Twitterul în Turcia
Uniunea Europeana denunţă cenzura
Uniunea Europeana Şi Ucraina au semnat un acord istoric de asociere
Umbra Chinei peste Ucraina
Moscova şi Beijingul lucrează la un acord politico-militar
Botoşaniul sărbătoreşte un an de Uvertura Mall!
Să-i susţinem pe cei mai talentaţi dansatori botoşăneni!
Grenadă găsită în gospodăria unui localnic din Corlăteni
28 de misiuni ale pompierilor în ultimele 24 de ore
Ovidiu Portariuc vrea să refacă USL-ul cu liberali răzvrătiți
Verginel Gireadă face pe împăciuitorul cu liberalii ,,dezertori”
Dărăbănenii pot fi fericiţi, au stemă
Verginel Gireadă nu pleacă din PNL
Cătălina Lupaşcu nu crede în ,, alianţa răului”
Noul subprefect de Botoşani a început activitatea
Averea noului subprefect Gelu Ţigănucă
Lista cu poliţiştii botoşăneni avansaţi în grad de Ziua Poliţiei Române
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog