Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Important
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11634
De la 07 Ianuarie 2003
122871701

Buchet de manifestări sportive şi culturale la inaugurarea Sălii Polivalente

  • 21 October 2008, 23:00
Municipalitatea a pus la punct programul manifestărilor dedicate inaugurării celui mai important obiectiv sportiv din Botoşani, Sala Polivalentă „Elisabeta Lipa”. Manifestările se vor derula pe parcursul a două zile, sâmbătă şi duminică, pe 25, 26 octombrie.
Potrivit celor declarate de şeful Serviciului de Administrare a Bazelor Sportive şi a Zonelor de Agrement din Botoşani, Eugen Ţurcanu (foto), deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, începând cu orele 10.00. Va fi dezvelită cu acest prilej firma ce poartă denumirea Sălii, tăiată panglica şi sfinţită locaţia.
După discursurile asigurate de către autorităţi se va trece la prezentarea obiectivului. Între orele 11.30 şi 12.30 vor avea loc demonstraţii ale sportivilor de la Clubul Sportiv Botoşani – lupte greco- romane, box, canotaj, badminton, haltere, cât şi arte marţiale Qwan Ki Do prezentate de Clubul Sportiv DAO Botoşani. Nu în ultimul rând, spectatorii vor putea viziona şi un dans modern prezentat de trupa „Addis Gym Fitness Grup”.
Între 12.30 – 13.00 are loc un meci de volei şi un moment artistic asigurat de majorete. La 13.00 va avea loc etapa de volei feminin, divizia B Pro Volei Botoşani – Constructorul Bucureşti, iar la 15.00 va începe turneul final municipal de fotbal clasele I-IV.
Surpriza pe care edilii au plănuit-o botoşănenilor este meciul de fotbal de la ora 17.00, „Old Boys” între selecţionata de fotbal a Federaţiei Române de Fotbal ( Lupescu, Prunea, Belodedici, Prodan, Săndoi, Ciocoiu, Goian, Solomon) şi foşti componenţi ai FC Dinamo. Însă nu se ştie dacă acest lucru se va concretiza, depinde de programul valoroşilor sportivi.
Duminică, 26 octombrie, începând de la ora 10.00 până la ora 14.00 vor avea loc turnee de volei, baschet, handbal, stretball susţinute de liceele locale, un concurs de majorete, dans modern, demonstraţii de karate. La 14.00 are loc finala mini fotbal şi un dans modern. La ora 18.00 începe concertul folcloric cu Ansamblul „Rapsozii Botoşanilor”, urmat de un concert al trupei Class, Fly Project.
Manifestările se vor încheia în jurul orelor 21.30 cu un foc de artificii. „Iată că după 21 de ani de aşteptare, municipiul Botoşani are o Sală Polivalentă. O sală cum puţine oraşe din ţară au. La ora actuală, Piatra Neamţ are o sală mai mare, Clujul are una de anvergura celei pe care o avem noi, dar nu au dotarea Sălii din Botoşani. Am încercat prin alocări de fonduri să prindem bani pentru tot ceea ce înseamnă dotări moderne. Botoşănenii au dreptul să se antreneze în cele mai bune condiţii”, a subliniat viceprimarul municipiului Botoşani, Florin Ghiorghiţă, specificând că oraşul are foarte mulţi sportivi cu performanţe care merită tot ceea ce este mai bun.
Sala Polivalentă are o capacitate de 1.800 locuri şi poate găzdui nu doar manifestări sportive, ci şi de altă natură: culturale, comerciale, respectiv târguri de prezentare, swou-ri auto, târguri auto, spectacole culturale, expoziţii. Vor fi stabilite o serie de tarife orare pentru închirierea Sălii pe pachete de servicii, însă prioritate vor avea acţiunile sportive. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariul comentariilor (CCXXI)
Horoscop
Bush cel… deştept
Gluma lui Boc
Produce efect psihologic şi este un bun paznic
Lolek şi Bolek au părăsit corabia PDL
(Ioan Rotundu)
Reclamantul va suporta cheltuielile de expertiză medicală
cum expertizele costă, nimeni nu va mai avea curajul să-l reclame pe medic
Este candidat oficial al PNL
Va reuşi Dorin Chirtoacă să schimbe „limba moldoveneasca”?
Cazul "Mailat" o operaţiune informaţională antiromânească
Serbia continuă politica antiromânească distrugând un sat românesc din Voivodina
Extremiştii unguri împiedică amplasarea statuii lui Andrei Şaguna
Majorarea dobânzilor la creditele pentru persoane fizice poate fi contestată în instanţă
Bine ai venit în infernul de la Botoşani, măi dragă Pană!
Agamiţă de Constanţa este un traseist politic redutabil
Flutur se consideră faultat la fonduri şi acuză Guvernul de pomană electorală
Botoşănean arestat pentru omor în Spania
Şeful Poliţiei şi vicele Ghiorghiţă şi-au tras permis de vânător
Gaz metan şi în cartierul Tulbureni
Peste 100 de concurenţi la Concursul Naţional „Mihail Sorbul”
Comunicat de presă
Banii aşteptaţi de Protecţia Copilului s-au dus pe drumuri
Virozele şi pneumoniile fac ravagii
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog