Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Sâmbătă: 29 Noiembrie 2014

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Pamflet
Evenimente
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6614 lei
1 USD = 3.7984 lei


Număr accesări
Astăzi:
33444
De la 07 Ianuarie 2003
57363384

Carnati traditionali de porc

Ingrediente: carne de pe burta porcului, pulpa de porc, putina slaninuta ( primele 3 ingrediente au avut in total 5 kg), circa 10 metri de mate, 2-3 linguri sare, piper, 1 lingura si 1/2 boia de ardei dulce, 1/2 lingura boia de ardei iute, 2 capatane usturoi.
Mod de preparare: Carnea o spalam, o taiem cuburi apoi o trecem prin masina de tocat. Curatam usturoiul si il pisam. Intr-o cratita mai mare punem carnea tocata, usturoiul pisat, sarea, piper dupa gust, boiaua de ardei dulce si iute.
Le amestecam bine si dam carnea cam 1 ora la frigider ca ia gust din toate mirodeniile. Matele le spalam atat pe exterior cat si pe interior, punand apa pe interiorul lor vom vedea unde sunt sparte.
Atasam ustensila pentru carnati la masina de tocat, iar pe el punem matul iar la capat ii facem un nod. Punem carne in masina de tocat, apoi invartim, cineva tine de capatul matului pentru a fi umplut mai usor.
Ii facem cat de mari dorim, noi i-am facut mai micuti, ii rasucim cand avem dimensiunea dorita, continuam cu umplerea matului procedand la fel pana terminam toata compozitia de carne.
Peste noapte ii atarnam pe o bara de lemn la loc racoros sau, daca nu aveti aceasta posibilitate, ii puneti in frigider.
Ai mei au vrut sa fie afumati, asa ca mama i-a dus la tara si i-a afumat putin, asta a doua zi dupa ce i-am pregatit. Se patreaza in loc rece, la congelator sau in untura.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]

 

  
Bancul zilei: Tehnica cerşitului
Horoscopul zilei
Ministrul pentru IMM-uri: Contabilitatea simplificata va fi extinsa pana la o cifra de afaceri de 700.000 de euro
Ziua sinuciderii colective in PSD
Lumea lu' Rotundu: Duşmancele
Vanghelie: Victor Ponta si-a batut joc de romani la votul din diaspora
41 de predictii pentru 2015
Vezi la ce se asteapta anul viitor consultantii si oamenii de afaceri din industrie, constructii, imobiliare s.a
Mircea Geoana, atacuri dure la sefii PSD: Ponta e micul Kim, nu micul Titulescu
Ponta e principalul responsabil pentru votul din diaspora, iar Corlatean e principalul sau complice
Remes a pierdut procesul cu TVR, Rodica Culcer, Presedintia si DNA in cazul "Caltabosul"
Incendiu la terasa unui bar din Dângeni
Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!
Botoşani: Răzbunare mafiotă la Dângeni
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 28.11.2014
Dunamica economiei: Hincă primeşte premiul Academiei Române
Ioan Rotundu
Chermeze prin Darabani pe seama lui Klaus
Ioan Rotundu
Modern Calor – Comunicat de presă
Cotatia petrolului, in scadere foarte puternica, la 66,15 dolari pe bursa din New York
Avertizare meteo de ninsori, vant si polei in toata tara
Liviu Dragnea: Mircea Geoana face parte din fratia mafiota din cauza careia am plecat de la Ministerul de Interne
Klaus Iohannis: Sunt revoltat ca cei ce au impiedicat a exercita un drept fundamental sunt inca in functii
Vladimir Putin l-a felicitat pe Klaus Iohannis
As vrea sa confirm interesul in dezvoltarea relatiilor ruso-romane constructive
Botoşani: Tâbuleac şi Ţurcanu, casapii Culturii botoşănene
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: [email protected]
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!