Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
20977
De la 07 Ianuarie 2003
122881044
Cătălin Buhăianu:

PNL şi PSD au monopolizat protestele

  • 20 January 2012, 23:00
Parlamentarul botoşănean, Cătălun Buhăianu, este de părere că protestele au fost „acaparate” de către PSD şi PNL, pentru a crea un cadru propice alegerilor anticipate.
Acesta a recunoscut că este nemulţumit de contextul economic din ţară, dar apreciază că situaţia nu este aşa de periculoasă precum o „maximizează” Opoziţia. În cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate vineri deputatul PDL Cătălin Buhăianu a declarat că presiunea este creată de către USL-işti.
„Atâta timp cât protestele oamenilor au fost monopolizate de PNL, cred că spontaneitatea manifestărilor s-a oprit exact în momentul în care PNL şi PSD s-au implicat în organizarea acelor evenimente. În ceea ce priveşte presiunea pe care o crează, au doar un singur scop: doar de a provoca alegeri anticipate, motivat de faptul ca toate sondajele de opinie atât PSD, cât şi PNL, sau la pachet USL, stau sub 50%, adică sub targetul stabilit iniţial”, a declarat Cătălin Buhăianu.
Parlamentarul botoşănean este de părere că dacă Puterea şi Opoziţia nu se aşează la masa dialogului situaţia din ţară ar poutea scăpa de sub control. În opinia sa, măsurile dure impuse de conjunctura internaţională anul trecut a fost un risc asumat din partea PDL, iar nemulţumirile de acum reprezintă o prioritate pentru partidul aflat la guvernare.
„Ne-am asumat de la început o scădere în sondaje a procentelor noastre, dar mai important decât procentele noastre politice îl reprezintă echilibrul economic şi financiar de care România are nevoie. Recunoaştem că există o situaţie de nemulţumire, însă trebuie gestionată corect pentru a putea depăşi această perioadă dificilă şi nu pentru a ne afunda mai mult”, a adăugat deputatul botoşănean. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Din Piaţa Universităţii
Reţeta zilei: Drojdii de pâne tare bune
Caricatura zilei
Concurs dedicat lui Eminescu pentru copii cu nevoi speciale
Pe 5 februarie debutează „Şezătorile iernii”
Deputatul Cătălin Buhăianu predă locuinţa ANL
Marcu şi-a vărsat pe Flutur veninul neputinţei
Botoşani: Marcu şi cu Macaleţi se răfuiesc cu prefectul Roman
dar Quod erat demonstrandum
Investiții botoșănene de peste 10 milioane de euro discutate la București
Tânăr lovit de un copac, salvat de paramedici
Locuinţe salvate de pompierii botoşăneni
Botoşănenii au la dispoziţie peste 900 locuri de muncă
Va avea loc trierea beneficiarilor de ajutoare sociale
Încă o sesiune de rezidenţiat pentru medicii tinjeri
Viclenie şi făţărnicie popească la Buhăceni
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog