Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
15943
De la 07 Ianuarie 2003
122901592

Cătălin Moroşanu, primul roman în cel mai tare circuit al lumii K1

  • 4 February 2008, 23:00
Primul Grand Prinx K1 in care un roman se bate pentru prestigiu este in direct la Pro Tv, sambata, 9 februarie, de la 23:00. K1 Budapesta este sansa vietii pentru Catalin Morosanu, primul roman invitat sa participe la un turneu din circuitul K1, alaturi de nume deja consacrate: Petr Vondracek, Sergei Gur sau Freddy Kemayo.
Catalin Morosanu a inventat cel mai scurt drum catre gloria K1. Fost rugbyst, Morosanu se decide sa incerce altceva si isi incearca norocul la cea mai tare gala organizata in Romania, Local Kombat, unde castiga meci dupa meci. Produs 100% Local Kombat. Morosanu a ajuns repede celebru atat prin performanta, cat si prin porecla « Moartea din Carpati » sau haka, ritual pe care il are inaintea ficarui meci. Chiar daca a lasat rugby-ul pentru pumni si picioare, Morosanu are un palmares de invidiat – 15 victorii din tot atatea meciuri si 4 KO intr-un an de zile. Si asta nu e tot, pentru ca incepatorul Morosanu se poate lauda ca a batut la Local Kombat glorii ale circuitului, precum finalistul K1 de la Yokohama, Serghei Gur, numarat in runda a doua, sau a rezistat eroic in fata vedetei Stephan Leko. Catalin Morosanu se bate in Ungaria cu turcul Erhan Deniz, iar castigatorul meciului merge automat la K1 Amsterdam, ultima proba pana la marea finala K1 din Japonia.
“Moartea din Carpati” si-a manifestat deja dorinta de a avea grija personal de siguranta lui Gigi Becali, dar pentru asta vrea sa atinga marea performanta in K1. “Mi-as dori sa devin la fel de celebru ca si Hagi, sa fiu unul din cei mai cunoscuti luptatori din Romania si vreau sa ajung o legenda pe plan international. O sa dau tot ce am mai bun, mai ales ca voi avea un meci dificil in Ungaria. Prin antrenament, prin rautate si prin tenacitate voi face o figura frumoasa si ma voi califica la gala de la Amsterdam.”
Catalin Morosanu primeste sustinere din toate partile. Cel mai infocat suporter al sau este chiar vedeta Local Kombat, Ionut Iftimoaie. “Catalin Morosanu este un sportiv 100% cu inima. Face parte din categoria de sportivi care stiu sa faca diferenta dintre viata de zi cu zi si ringul de box. Pe cat este de agresiv in ring, pe atat este de dragalas in viata de zi cu zi. Si pentru acest lucru eu il respect foarte mult. O sa trec si eu pe la sala sa-l ajut in pregatire si sa fac sparring cu el. Acum, daca fiul meu Nicholas imi va permite, caci de sambata el face legea in casa, imi doresc sa ma duc si eu in Ungaria si sa-l sustin la colt. Am mare incredere in antrenorul Mihai Constantin, cu care am avut placerea sa ma pregatesc si eu si sunt sigur ca va gasi metoda eficienta pentru a obtine rezultate cat mai bune. E frumos ca el a inteles exact mesajul meu. Eu am deschis o strada, o usa spre K1, pe care pot sa treaca multi sportivi din Romania. El a inteles primul acest lucru si ii urez din tot sufletul sa aiba pumnii de otel si cap de fier!”, declara Ionut Iftimoaie.
In cadrul galei K1 Budapesta, celelalte nume care vor merge la Amsterdam se vor decide in meciurile dintre Vitor Miranda vs Zabid Samedov, Freddy Kemayo vs Sergei Gur, Valdas Visinskas vs Bardosi Sandor, Magomed Magomedov vs Errol Zimmerman, Petr Vondracek vs Karacs Attila, Bjorn Bregy vs Paula Mataele.
K1 Budapesta, proba de foc pentru primul roman cu sanse sa ajunga in finala greilor este in direct la Pro Tv, sambata, 23:00. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Guralivul Oprişanu l-a pus pe prefect pe gânduri
Minge la fileu pentru liberali!
E.ON Moldova l-a scos din sărite până şi pe Conţac
Un coregraf nou în persoana Victoriei Bucun
Spectacolele de ţinută pentru iubitorii de teatru
Conţac este foarte sceptic în privinţa finanţărilor europene
Flutur este convins că vom accesa importante fonduri europene
Avertismentul prefectului Sorescu către primarul Flutur
Primarii vor bani la ocuparea temporară, dar fără bătaie de cap
Un dângenean i-a fentat pe cei de la AJOFM vreme de doi ani
Avem licenţă pentru produse tradiţionale inexistente pe piaţă
Stăm bine la capitolul radioactivitate
Un actor a înfiinţat o Asociaţie a crescătorilor de oi şi capre
Nemulţumirea lui Ion Ilie faţă de unii primari
313 oraşe din România vor fi mai verzi în 2008
Au anulat greva din Sănătate
Tentativa de a sugera valuri uriase de preţuri
Concurs pentru liceeni
Dispăruţi fără urmă
Comunicat al primăriei Botoşani
Femeile democrate din Flămânzi şi-au ales conducătoarele
Horoscop
Judecata blondelor
Comentariul comentariilor (XLII)
(Ioan Rotundu)
Program TELE’M Botoşani, marţi, 5 februarie
Veniţi cu problema, că ei vă găsesc soluţia
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog