Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
12536
De la 07 Ianuarie 2003
122872603

Cătălin Voicu, condamnat definitiv la 7 ani de închisoare cu executare

  • 22 April 2013, 23:00
Fostul senator PSD Catalin Voicu a fost condamnat definitiv si irevocabil luni de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie la 7 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta. Instanta suprema a decis sa majoreze pedeapsa din prima instanta cand Voicu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare. Voicu nu a fost prezent la proces, la ultimul termen, fostul senator internandu-se de urgenta la spital luni dimineata.
Potrivit avocatilor, familia a transmis instantei ca Voicu este suspect de cancer la colon. In dosar, instanta i-a mai condamnat defintiv si irevocabil pe omul de afaceri Marius Locic la 4 ani de inchisoare cu executare, pe fostul judecator Florin Costiniu la 4 ani de inchisoare cu suspendare si pe omul de afaceri Costel Casuneanu la 4 ani de inchisoare tot cu suspendare.
Completul de cinci judecatori de la Inalta Curte condus de Livia Doina Stanciu, presedinta Curtii Supreme, a decis luni seara sa il condamne definitiv si irevocabil pe fostul senator PSD Catalin Voicu la 7 ani de inchsioare cu executare pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta. Instanta a decis, practic, majorarea sentintei date de catre instanta de fond in iunie 2012.
La ultimul termen al recursului desfasurat luni, procurorii DNA au cerut majorarea pedepsei de la 5 la 9 ani de inchisoare cu executare. Completul de cinci judecatori i-a mai condamnat si pe pe omul de afaceri Marius Locic la 4 ani de inchisoare cu executare. Completul de 5 magistrati ai Curtii Supreme a decis condamnarea cu suspendare la cate 4 ani de inchisoare si in cazul fostului judecator de la ICCJ Florin Costiniu, precum si in cazul omului de afaceri Costel Casuneanu.
In prima instanta, omul de afaceri Marius Locic a primit o pedeapsa de patru ani de inchisoare, fostul presedinte al Sectiei civile a instantei supreme, judecatorul Florin Costiniu a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, iar omul de afaceri Costel Casuneanu a fost condamnat la patru ani de inchisoare tot cu suspendare.
Agenţia de ştiri Hotnews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Cu ochiul bânăt
Gastronomie: Cotlete de miel in sos de miere cu balsamico
Un nou termen in recursul procurorilor DNA în dosarul Valiza
Dacă are proces la Înalta Curte, Cătălin Voicu este dus cu ambulanţa la spital
BCE: Germania e pe ultimul loc din zona euro în statistica averii medii
Documentaţia României pentru bugetul UE 2014-2020, respinsă ca necredibilă
Reprezentanţii elevilor contestă noua formulă de admitere la facultate
Orizont întunecat pentru angajaţii Spitalului judeţean Botoşani
Cizmarii aveau pantofii sparţi, medicii au datorii la CAS
Cozmâncă II de Botoşani
Botoşani: Cum a ajuns Piaţa mare moşia baronului Bozi
Ioan Rotundu
Strategia unificării dreptei
Ioan Rotundu
Comunicat de presă Modern Calor
Botoşani: Prinderea maidanezilor ba fost blocată de DSP
Senatorul Federovici insistă cu interpelările
În privinţa drumurilor, unii primari se pot păcăli
Moaştele Sf. Pantelimon au fost aduse la biserica Sf. Gheorghe
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog