Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ultima oră
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5422
De la 07 Ianuarie 2003
122577361

Cazul morţilor suspecte din cartierul Primăverii

  • una dintre cele doua femei moarte este ziarist+
  • 6 July 2011, 23:00
In cazul celor doua femei gasite moarte in casa, in cartierul Primaverii, nu exista urme de efractie la usa sau la ferestre, nici urme de ravasire a apartamentului, anchetatorii luand in calcul trei ipoteze in legatura cu circumstantele decesului, au declarat surse oficiale, citate de Mediafax.
Cele doua victime sunt Elena Parvulescu (de 77 de ani) si Cristina Verona (de 44 de ani), mama si fiica.
Absolventa a Liceului "Zoia Kosmodemianskaia", promotia '85, si a Facultatii de Limbi si Literaturi straine din Bucuresti, vorbitoare fluenta de engleza, franceza, sarba, italiana si slovena, Cristina Verona avea o experinta vasta in relatii publice si jurnalism, conform evz.ro.
A fost redactor-sef la publicatiile "The Reader's Digest" si "Elle", director de PR la Grafitti BBDO Advertising si ofiter de informatii publice la ONU. Prietena ei Alison Mutler, sefa AP Bucuresti, o caracterizeaza drept o foarte buna ziarista, specialista in limbi straine si PR. Divortase de cativa ani si nu era implicata in vreo relatie. Alti apropiati spun ca, in ultimii ani, Cristina avusese multe deceptii sentimentale.
Una dintre femeile gasite azi-noapte in imobilul de pe pe bulevardul Primaverii se numeste Elena Parvulescu si avea 77 de ani. Ea a fost gasita prabusita in mijlocul unei incaperi. In alta camera, langa un calorifer a fost descoperita si fiica sa in varsta de 44 de ani, Cristina Verona. Vecinii povestesc ca fiica ar fi avut unele probleme psihice. Dupa autopsie, anchetatorii vor stabili cauza mortii. Ei iau in calcul si varianta unei crime, dar si posibilitatea ca fiica sa se fi sinucis, iar mama sa fi decedat in urma socului emotional.
Ipoteze luate in calcul de politie:
Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat ca anchetatorii iau in calcul trei ipoteze legat de cirumstantele producerii decesului:
- moartea naturala
- sinuciderea femeii mai tinere, in contextul in care vecinii spun ca avea probleme psihice, fapt nedovedit insa cu documente medicale
- fiica si-a omorat mama, apoi s-a sinucis
Cele doua femei au fost gasite decedate, marti seara, in cartierul Primaverii din Bucuresti. Serviciul de Ambulanta Bucuresti - Ilfov a fost solicitat de catre un barbat in Bulevardul Primaverii, numarul 42, au declarat surse medicale.
Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat ca la 112 s-a primit un apel din partea vecinilor, care au reclamat un miros foarte puternic de putrefactie.
Echipajul medical care a ajuns la fata locului a gasit in imobil doua cadavre in stare avansata de putrefactie, stabilindu-se ca decesul ar fi survenit cu aproximativ 72 de ore inainte.
Primele informatii aratau ca femeia mai tanara avea multiple plagi pe corp, fiind gasita spanzurata de calorifer, iar cea de-a doua ar fi fost goala, in baie.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: „Ştiuca” de an vară
Cel mai lung pod din lume deasupra marii are probleme de siguranţă
Rusia va solicita ONU modificarea frontierelor în zona arctică
Orasul american Phoenix, afectat de o furtună de nisip "uriaşă"
Revizuirea Constituţiei este absolut necesară
Program întrerupere furnizare apă 7 iulie
Drept la replică
Caricatura zilei
Hotărât om, prefectul nostru!
Ioan Rotundu
Clovnul rus de la NATO aruncă o piatră în apă şi presa din România încearcă să o scoată
Acum 62 de ani, 35.000 de basarabeni au fost deportaţi în Siberia. Români nu uitaţi!
Guvernul a aprobat normele de aplicare a programului Kogalniceanu pentru IMM-uri
Guvernul a aprobat proiectul de lege privind confiscarea extinsă a averii
Spitalul Săveni se confruntă cu grave probleme de finanţare
91 nde bugetari au plecat în concediu cu bilete subvenţionate
Probleme cu pensionarii pe caz de boală
Mamă ce-a născut acasă internată în stare critică
Scăpăm de şantier în Piaţa Revoluţiei şi Pietonalul Unirii
USL-iştii botoşăneni vor musai referendum
Febra parcurilor fotovoltaice a cuprins şi Mihălăşenii
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog