Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5534
De la 07 Ianuarie 2003
123139274
pnl

Codreanu are probleme cu maneliştii şi Columbeanca

  • 18 April 2008, 23:00
Preşedintele PRM Botoşani, Dumitru Codreanu salută grandioasa manifestare a PSD de la Bucureşti. Acesta apreciază că activitatea de lansare a candidaţilor a demonstrat că PSD este o forţă. „Acţiunea lor a demonstrat că PSD este o forţă întărită de altfel cu noi şi valoroşi membri, cum s-au anunţat pentru candidatura unor Consilii Locale sau Primării personalităţi remarcabile ale vieţii româneşti, cum este Adrian Copilul Minune sau Monica Columbeanu. Este o realizare extraordinară a domniilor lor, ceea ce arată faptul că PSD nu precupeţeşte nici un efort pentru a-şi atinge scopurile pe care şi le doreşte”, a declarat Codreanu.
Acesta mai precizează că de altfel, acel duet de valoare extraordinară a PSD, anume Cozmânc㠖 Rebenciuc reprezintă eminenţa cenuşie a acestui partid care emană nişte strategii doar în favoarea sa. Cum ar fi şi susţinerea actualei guvernări care prin numărul de parlamentari pe care îi au nu puteau sta la guvernare sub nici o formă. „Un alt exemplu este tipologia prigoniană a căsătoriei şi a desfacerii căsătoriilor dintre PSD şi PC. Este pentru a treia oară când PSD facilitează PC intrarea în Parlamentul României sau sprijinul în alegerile locale sau parlamentare. Este un sprijin reciproc avantajos. PSD îi ia lângă ei, iar PC pune la dispoziţie tot ceea ce înseamnă mijloacele mass media”, a mai adăugat Dumitru Codreanu.
De partea cealaltă, lidera PC Botoşani, Marcela Lozneanu, susţine că acordul politic semnat cu PSD a fost motivat de faptul că cele două formaţiuni au ajuns la concluzia că au împreună nişte proiecte comune şi doresc ca acestea să poată fi promovate, dar şi în vederea creării unei opoziţii reale în România. La rândul său, senatorul conservator, Gavrilă Vasilescu susţine că cele spuse de peremişti sunt numai răutăţi. „O experienţă între cele două formaţiuni politice a existat şi cu toate lucrurile care s-ar fi întâmplat atunci, o colaborare în domeniul legislativ a fost şi cu ei şi cu ceilalţi acolo unde s-a considerat că legea respectivă răspundea unor nevoi reale. În momentul de faţă suntem adversari politici cu toţii şi nu duşmani. La alegerile locale vom merge absolut independent. La primul tur nu avem nici un fel de reţinere în a accede unde ne-am propus”, a declarat Gavrilă Vasilescu. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


O decizie politică gen injecţie la mort
Comentariul comentariilor (CI)
(Ioan Rotundu)
Spor pentru persoanele din sistemul sanitar
Expoziţie cu specific românesc
Laptop pentru medicii de familie
Dorinţa lui Munteanu, de a se realiza, depinde de banii CNAS
Regiunea transnistreană ar putea rămâne pustie
Legalizarea Pactului Molotov-Ribbentrop
DRRP în vizorul noului ministru de externe
Majorarea alocaţiilor de hrană în spitale şi creşe
Anunţ din partea Jandarmeriei
Spectacol teatral excepţional
Program TELE’M Botoşani
Egner moare de grija serelor
Leac… pentru papagaliţe rele de muscă
Horoscop
Felicitare de Paşte
AVEŢI ÎNTREBĂRI? AICI GĂSIŢI RĂSPUNSURI!
Primeşte în gazdă o tânără
Răspund prietenilor care mi-au scris ultima data
pe blog
Garda Financiară este acuzată că strânge fonduri pentru PNL
Gheorghe vrea la Primărie
Judeţul Botoşani va avea şase deputaţi şi trei senatori
Corb la corb îşi scoate ochii!
Lansare cu cântec pentru liberali pe ritmuri de Bregovic
Conservatorii îşi lansează azi candidaţii
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog