Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
8484
De la 07 Ianuarie 2003
122868551

Comentariul comentariilor (CCL)

  • (Ioan Rotundu)
  • 25 November 2008, 23:00
Candidatul PNL la Senat, medicul Gabriel Oprişanu „Deplânge faptul că Flutur s-a înconjurat de persoane dubioase”. Dincolo de faptul că declaraţia este una politică şi cu scop electoral, un anume sâmbure de adevăr nu-i lipseşte. Acest aspect l-a sesizat şi un cititor, care a apreciat că „Oprişanu ştie ce spune. Are şi probe. Nimicuri pot aduna nimicuri. Ude se duce gunoiul menajer? La groapa de gunoi. Simplu. Nu vă mai miraţi de traseişti. Ar trebui PD=L ca Partidul Traseiştilor-Liberi adică PT-L” Asupra acestui subiect se merită insistat, dar după alegeri, ca să nu fie interpretat politic.
La sala mică a Teatrului „Mihai Eminescu” a avut loc o dezbatere între candidaţii la Senat. Noi am zis că a fost „O dezbatere politică pe calibrul candidaţilor”. Iar calibrul lor este mic, mic de tot. Ca această dezbatere să fi avut o notă de seriozitate, trebuia moderată de cineva imparţial şi credibil, nu de un personaj dubios şi recunoscut pentru aranjamentele sale murdare de culise. Totul a fost o regizare proastă, iar pentru participanţi finalul a fost unul dezastruos, deloc favorabil interesului lor electoral. Cel puţin aceasta este concluzia unora dintre cei prezenţi în sală.
Iată şi părerea lui „Mirică”, unul dintre cei care au luat loc în sală: „Lipsa de proiecte concrete pentru Botoşani, atacuri la persoana, cam atât din partea domnilor candidaţi. Cel mai coerent şi bine direcţionat a fost domnul Humelnicu. Poate dacă l-ar fi lăsat contracandidaţii mai mult să vorbească şi pe Rotaru am fi priceput ce căuta el acolo...” Pamfil Rotaru este un pezevenghi care odată la patru ani îşi face cunoscută prezenţa publică, spre deliciul celor care ştiu să guste din savoarea prostiei omeneşti. La polul opus, în locul dezbaterilor publice, candidaţii „Pedeliştii plantează copaci, în speranţa că vor intra în graţiile alegătorilor”. Vădit portocalie în cuget şi simţiri, „Carmen” şi-a făcut datoria: „Felicitări candidaţilor PD-L şi totodată Primarului Flutur! Oameni de treabă şi serioşi.” Măi să fie, dacă sunt aşa serioşi şi de treabă, de ce-au aprobat ca pe rondurile de flori să fie amplasate panouri publicitare? Chiar în faţa Casei căsătoriilor, de lângă piaţa mare, două ronduri cu flori au fost acoperite cu betonul turnat pentru susţinerea a două panouri publicitare. Chiar nu s-a găsit alt loc decât rondurile cu flori?
Mult gustat a fost editorialul „Un bandit politic şi un director naiv?” Pot spune că a avut un număr record de cititori, peste patru mii. Nu numai că cititorii au apreciat opinia mea, dar mi-au oferit şi unele informaţii interesante. „Botoşănean” este unul dintre cei mulţumiţi de editorial: „Excelent articolul - un punct de vedere extraordinar - chiar este de luat în serios. De data asta chiar a fost bine expusă situaţia- şi nu ar mai trebui să se supere nimeni, ci să se apuce de treabă specialiştii noştri, că doar avem şi noi.” Legat de moralitatea directorului de la DADR, Cristian Delibaş, a fost postat acest comentariu: „De ce vă miră Delibaş, nu este de cât un mic bişniţar care nu a ajuns director decât pe bani. Iar acum vrea ca în perioada scurtă care i-a mai rămas să recupereze ce-a dat. O parte aluat de la noua directoare pe care a adus-o, iar restul de la cei pe care îi mai poate prosti.”
Mult mai supărat s-a arătat autorul acestui comentariu: „Cine l-a adus pe Delibaş? Nu ştiţi? Rău! L-a adus nimeni altul decât Campanu, la insistenţele lui Ţurcanu, care ştie că Direcţia Agricolă este bună de supt. Ăsta este adevărul! Parcă autorul articolului nu ştie cine a profitat de pe urma subvenţiilor la carne, la animale, etc. Delibaş de asta a fost adus, pentru că Pavel vroia jumi-juma din afaceri, ceea ce i-a supărat pe nesătuii de Câmpanu şi Ţurcanu şi de aici concluzia! Mă miră faptul că onor reporterul contra italienilor nu ştie că o gaşcă de netoţi conduşi de alt netot – Ţurcanu - înşeală bătrânii şi nevoiaşii din jurul Truşeştiului şi Săveniului, luându-le pământul pe nimica toată, pe care îl vând ANGRO- ştiţi cui D'le reporter? Nu? ITALIENILOR şi nu numai! Dar nu poţi să dai publicităţii asemenea comentariu pt. că nu te lasă deontologia de ziarist ,care spune că: "Băi nea, păi cine îţi dă bani să trăieşti mâncaţi-aş, nu eu Ţurcanu? Ca tu să-ţi vezi de treabă că altfel te tai de la porţie". Aşa că CIOCU MIC, CA MAI AVETI O SAPTAMANA.”
Cititorul are mari lacune în ceea ce priveşte cititul articolele publicate de noi, referitoare la societatea Carni Com SRL Dracşani care a beneficiat prin Ţurcanu şi Câmpanu de subvenţii pentru animale în condiţii dubioase. Cititorul a sărit de la citit articolele prin care noi l-am ridiculizat pe fostul prefect Cristian Roman, care a dispus un control la societatea din Dracşani, şi care a fost dus cu preşul de către cei trimişi în control, poliţişti şi specialiştii de la DADR. Îl mai asigurăm pe cititori că la redacţia noastră n-a ajuns nici un ban de la Ţurcanu, pentru că noi nu-i facem campanie. Însă nu putem să nu scriem şi despre lucrurile bine făcute de Ţurcanu, pentru că aşa este corect: când a făcut bine, scriem de bine, când a călcat pe bec, scriem de rău. La revedere!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Interviu cu Gabriel Oprişanu, candidatul PNL la Senat
Realizatorul emisiunii Naşul are mari probleme cu banca
el a fost dat pe mâna recuperatorilor
Horoscop
La tribunal, din cauza soacrei
Se crede Don Juan
Udrea are o problemă cu... Craiul de pică
Omul tău este omul nostru!
Când dă cu ochii de el, Ţurcanu vede roşu!
Poartă o campanie curată
Un grafic care vorbeşte de la sine
Profesioniştii administraţiei “Ţinutului secuiesc”
Mitropolitului Basarabiei a fost decorat
Trei candidaţi la Senat declaraţi indezirabili
Gravă încălcare a dreptului la libera exprimare de către judecători
protest împotriva sentinţei pronunţară împotriva ziaristei Feri Predescu
Opriţi-l, până nu va fi prea târziu!
Ioan Rotundu
Membrii a două familii din Truşeşti erau gata-gata de încăierare
doar mascaţii au reuşit să le taie celor 17 bătăuşi cheful de răzbunare
„Rapsozii Botoşanilor” invitaţi de cinste la Alba Iulia
Patronii firmelor de transport se plâng că piraţii le fură călătorii
Zbaterile electorale văzute prin ochii prefectului Sorescu
Conţac l-a pârât pe Ţâbuleac la prefect
Deşi CJAS spune că are bani, Psihiatria nu are cu ce plăti datoriile
Unitatea medico-socială din Suharău are nevoie de bani
Acuzaţii grave de corupţie la adresa celor din IŞJ
Comunicat de presă
Comunicat de presă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog