Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Decese
Publicitate
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22560
De la 07 Ianuarie 2003
122882627

Computerele vor începe să se blocheze şi să nu se mai poată conecta la Internet

  • 30 April 2009, 23:00
Acest enunt aproape apocaliptic a venit in urma unui studiu realizat de compania americana Nemertes, preluata de Sunday Times.
Cererea tot mai mare pentru continut multimedia si numarul in crestere de utilizatori Internet vor pune presiune pe retelele care sunt deja depasite si vor putea cauza serioase probleme pentru companii. Website-uri precum YouTube si iPlayer, care utilizeaza o multime de latime de banda, vor face Internetul nesigur, arata un nou studiu. Potrivit unui articol din Sunday Times, compania americana Nemertes a descoperit ca cererea pentru latime de banda aproape se va dubla, computerele vor incepe sa se blocheze si sa nu se mai poata conecta la internet incepand cu anul viitor.
Nemertes spune ca numarul tot mai mare de persoane care lucreaza de acasa va contribui semnificiativ la cererea tot mai mare de latime de banda. Internetul, fara un upgrade la infrastructura sa, nu va mai fi destul de sigur pentru utilizatorii business. Utilizarea sa in scopuri business, ca de exemplu furnizarea inregistrarilor medicale in timp real, va deveni inutila. Potrivit Nemertes, aceasta intrerupere a internetului va incepe anul viitor. La inceput computerele se vor bloca. Acest lucru va fi urmat de o combinatie intre blocare termporara si o viteza mult redusa. In luna martie a acestui an, numarul total al utilizatorilor Internet a fost de 1.6 miliarde, comparativ cu aproximativ 361 milioane la sfarsitul lui 2000. A existat o crestere de 342% intre 2000 si 2008, iar peste 23% din populatia globului utilizeaza acum Internetul.
(Romanien Global News)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Tinerii erau bătuţi cu bestialitate până îşi pierdeau cunoştinţa
Băsescu despre Basarabia: sângele apă nu se face
S-a stins o actriţă a diasporei române din Italia – Margareta Krauss
Un triumf: România invitată de onoare la Bookfest Budapesta
În amintirea Doamnei Valeria Peter Predescu
Horoscop
Alarmă atomică
Poveste cu Scufiţa Roşie
Minimiss Botoşani 2009
Românul şi iubirea de primăvară
Tocăniţă de miel
Tata căsătorit cu mama
Capitale... şi poliţişti
Trage, Mutule!
Cartea sau filmul
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog