Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
18689
De la 07 Ianuarie 2003
122878756

Comunicat de presă APIA Botoşani

  • 23 February 2017, 23:00
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (A.P.I.A) - Centrul Judeţean Botosani, a demarat Campania de informare a fermierilor privind cererea unică de plată, aferentă anului 2017, având sloganul :
”Depune Cererea unică de plată în perioada 1 martie - 15 mai 2017!”
Informam pe toti fermierii din judetul Botosani ca incepand cu 1 martie 2017 pot solicita sprijin în cadrul cererilor unice pentru următoarele scheme de plăți/măsuri: plăți directe și ajutoare naționale tranzitorii (plata pentru tineri fermieri, schema de sprijin cuplat, schema simplificata pentru micii fermieri, ANT – vegetal si zootehnic), măsuri compensatorii de dezvoltare rurală (Agromediu și climă, Agricultură ecologică, Plăți pentru zonele care se confruntă cu constrângeri naturale, Agromediu PNDR 2013), scheme de plată în zootehnie.
Actele necesare: copie de pe cartea de identitate/buletinul de identitate/ pașaport/certificatul de înregistrare la oficiul registrului comerțului/ certificatul de înregistrare fiscală, după caz, iar în cazul reprezentantului, copie de datele de identificare, respectiv carte de identitate/ buletin de identitate/pașaport și procura notarială (în cazul persoanelor fizice) sau delegație de împuternicire (în cazul persoanelor juridice) semnată și ștampilată; dovada deținerii unui cont bancar activ pe teritoriul României; documentele care fac dovada utilizării terenului conform art. 5 din Ordinul MADR nr. 619/2015; documentele care fac dovada utilizării pajiștilor permanente conform Ordinului MADR nr. 619/2015; documentele care fac dovada utilizării terenurilor agricole aparținând ADS, conform Ordinului MADR nr. 619/2015; documentele care fac dovada utilizării terenurilor agricole aparținând ADS, conform Ordinului MADR nr. 619/2015.
La depunerea cererii unice de plată sau a modificărilor aduse acesteia, trebuie prezentate documentele necesare care dovedesc utilizarea terenului agricol, inclusiv a terenurilor care conțin zone de interes ecologic, precum și a animalelor.
Aceste documente trebuie să fie încheiate înaintea depunerii cererii unice și trebuie să fie valabile cel puțin până la data de 1 decembrie a anului de cerere. Altfel, conform legislației în vigoare, cererile de plată nu sunt eligibile.
După caz, fermierii mai pot avea nevoie de următoarele acte: dacă sunteți re- prezentați la depunerea cererii de către un împuternicit, acesta va prezenta docu- mentul de împuternicire valid (procură notarială de împuternicire pentru persoanele fizice și delegația de împuternicire pentru persoanele juridice) și copiile Cl/BI ale titularului de cerere și împuternicitului (împuternicitul înlocuiește titularul cererii doar în scopul și pentru perioada pentru care a fost emisă împuternicirea); documentele specifice schemei/măsurii solicitate, în cazul în care acestea trebuie depuse odată cu cererea unică de plată; copia cardului exploatației zootehnice în care sunt înregistrate animalele sau adeverință eliberată de către medicul veterinar de liberă practică împuternicit, din care să rezulte codul exploatației înscrisă în RNE valabil la data depunerii cererii unice de plată pentru proprietarii de pajiști permanente.
Purtator de cuvant,
Ioan Serediuc

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Rusia a creat o forta armata pentru operatiuni informationale:
Propaganda trebuie sa fie inteligenta si eficienta
Citu (PNL): Prin infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii, PSD isi face casino cu circuit inchis
Viktor Orban, prima infrangere majora in fata societatii civile din Ungaria:
Budapesta isi retrage candidatura pentru Olimpiada din 2024 dupa o campanie - fulger a unei noi organizatii formata din tineri
Cum vrea Guvernul sa tina olimpicii in tara:
Le ofera cate 3.500 euro pe an si inca 5.000 de euro, daca fac echipe de cercetare de cate cinci, cu obligatia de a studia si de a lucra 10 ani in tara
Dragnea, despre proteste: Un conflict sustinut printr-o masinarie de manipulare ultraprofesionista care nu a fost nascuta in Romania.
"Foarte multe asemanari" cu proteste din America si alte tari
Peste un sfert din cei 1300 trimisi in judecata in 2016 au comis abuzuri in serviciu
Iohannis: La inceputul acestui an lupta anticoruptie a fost pusa in mod real la incercare
Bancul zilei: Sinceritate involuntară
Horoscopul zilei de 24.02.2017
Papa Francisc sugereaza ca e mai bine sa fii ateu decat un catolic ipocrit
Un roman a dezvoltat un sistem de transport care circula cu viteza sunetului,
castigator in competitia organizata de Elon Musk
Silvia Mihalcea, "fata lui" Hrebenciuc, este secretar general al Camerei Deputatilor
Ciolos, replica in scandalul corvetelor militare:
Guvernul Grindeanu isi asuma renuntarea la constructia navelor militare in santierele navale din Galati si Constanta unde lucreaza peste 25.000 de romani
Mondene Comentarii ( 0 ) 424 Să nu uităm, nimic să nu uităm din jignirile aduse nouă de ALDE-PSD!
Ioan Rotundu
Execuţie în stilul bolşevicilor lui Dej
Ioan Rotundu
Locuințele pentru medici, o prioritate pentru Consiliul Județean Botoșani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog