Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
26268
De la 07 Ianuarie 2003
122911917

Concert extraordinar cu Ştefan Bănică în Ajun

  • 17 December 2008, 23:00
Telespectatorii Pro Tv il vor astepta pe Mos Craciun „Impreuna” cu Stefan Banica si show-ul extraordinar cu care incalzeste in fiecare iarna inimile romanilor in perioada sarbatorilor de iarna. De 7 ani, inainte de Craciun, Stefan Banica are cea mai calda, afectuoasa, dar si exploziva intalnire din an cu spectatorii sai intr-o serie de concerte care se tin in fiecare an cu sala plina si cu casa inchisa.
Megaconcertul in care Stefan promite sa uimeasca si sa suprinda cu un show cum nu s-a mai vazut va fi difuzat in Ajunul Craciunului, la Pro Tv de la 23.30 si in reluare pe 27 decembrie, de la 11.30.
Devenit deja o traditie, concertul extraordinar de Craciun al lui Stefan Banica a fost parca mai asteptat ca niciodata, fiind un record pentru artist, dar si pentru show-businessul romanesc, 7 concerte sustinute cu casa inchisa in 7 zile consecutive: „Anul acesta sustin 7 concerte in 7 zile la Sala Palatului. Am programat intai 4 spectacole, iar biletele s-au epuizat in doua saptamani, apoi, la cererea publicului, s-au mai pus in vanzare inca 2 sali care s-au epuizat in scurt timp.
Astfel, am ajuns la al saptelea spectacol, pe 22 decembrie. Intotdeauna am sa recunosc, publicul nu ca imi da energia de care am nevoie, ci imi da insutit mai multa energie decat am nevoie. Dar, aceasta energie pe care o primesc si care este, dupa parerea mea, un dar de la Dumnezeu, trebuie sa o folosesc pentru evolutia mea ca persoana, pentru ca atunci cand primesti mult esti si obligat sa dai. Nu poate fi vorba de rutina, este o mare, mare bucurie sa pot sa ma intalnesc 7 zile la rand cu spectatorii mei.”, a marturisit artistul
In fiecare an, Stefan Banica promite invitati speciali la concertele sale, insa niciodata nu dezvaluie inainte de spectacol numele acestora: „Evident ca nu pot sa spun pe cine voi aduce in spectacole, tocmai de aceea scriu pe afis ca voi avea invitati-supriza si nici nu va pot spune surprizele concertelor. Intotdeauna am venit cu ceva nou, cu cantece noi, dar cel mai important lucru dintre toate este atmosfera care se creeaza acolo datorita publicului. Este ca o traditie, de fiecare data dam impresia unei familii uriase care se intalneste in fiecare an inainte de Craciun. Supriza placuta pentru mine este ca sunt oameni care vin de 7 ani de zile, an de an, la fiecare concert.”. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


800 de mii de euro pentru grupuri vulnerabile din Regiunea Nord-Vest
Voronin va propune un plan de autonomie regiunii transnistrene
Prima biserică românească ortodoxă în Aberdeen
Ştiinţa studentului la… examen
Caută partener dominant
Horoscop
Cătălin Măruţă şi Andra petrec Revelionul în...
Problema deszăpezirilor s-a complicat, iar prefectul este supărat
Szente crede că ajutorul pentru mame este ca o frecţie la piciorul de lemn
Elevii de la Dobârceni l-au colindat pe primarul Flutur
Deşi PNG a sucombat, Ciuştea îl vrea resuscitat
Programare la colindat!
Colinde şi urături la Biserica „Sfântul Spiridon”
"Săptămâna omeniei"
Salarii obţinute pe calea proceselor
O tumoră ieşită din comun
Secretul lui Stolo
“Daţi un RON pentru Panteon”
ACADEMIA ROMÂNĂ - Fundaţia Panteonul României
Miniştrii viitorului guvern au fost nominalizaţi
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog