Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
10378
De la 07 Ianuarie 2003
122870445

Confesiunile lui Eric Braeden

  • 10 September 2008, 23:00
Invitat pentru a doua oară în studioul ”Happy Hour”, actorul Eric Braeden, alias Victor Newman din ”Tânăr şi neliniştit”, s-a întâlnit cu cele trei finaliste ale concursului ”Fii Victorioasa Newman!”, lansat pe site-ul emisiunii www.happyhour.ro. Măruţă şi-a luat în serios şi rolul de moderator al concursului, aşa că în prezenţa oaspetelui de seamă de la ”Happy Hour”, finalistele au fost supuse unui tir de întrebări despre ”Tânăr şi neliniştit”, care mai de care mai încuietoare.
Pe parcurul celor trei probe, concurentele s-au întrecut în cunoştinţe generale despre serialul lor preferat şi au încercat să demonstreze că sunt cele mai înfocate admiratoare ale lui Victor Newman. În cele din urmă, câştigătoarea concursului a primit cu lacrimi în ochi vestea că este ”Victorioasa Newman” şi, copleşită de emoţii, dar în acelaşi timp extrem de fericită, a dat mână cu actorul său preferat. Câştigătoarea, pe numele său Roxana Niţu, este o doamnă profesoară foarte cochetă şi vorbăreaţă, care s-a împrietenit repede cu Eric Braeden şi, mai mult, a fost încântată să primească premiul concursului: o şedinţă foto cu actorul din ”Tânăr şi neliniştit”, chiar în platoul ”Happy Hour”.
În aceeaşi seară, în studioul show-ului de la Pro Tv, spectacolul a continuat. După ce a arătat că ştie să danseze şi să joace fotbal mai ceva ca Pandurii Târgu Jiu, Eric Braeden şi-a mai dovedit marţi seară un talent. Acesta aproape că a devenit cel de-al şaptelea membru al bandului emisiunii şi a cântat de-a binelea alături de cele două Veveriţe melodia ”To All The Girls I’ve Loved Before”, a artiştilor Julio Iglesias şi Willie Nelson. Şi pentru că în prima ediţie din acest sezon toţi au înţeles că Eric Braeden este un sportiv convins, Măruţă nu a pierdut ocazia să îi facă acestuia un cadou neaşteptat: un tricou ”marca” Pandurii Târgu Jiu, cu numele său înscris, dar şi un tricou de Naţională din partea lui Hagi, cu autograful acestuia. O surpriză la fel de plăcută şi neaşteptată a fost şi sosirea în platoul happy a lui Damian Drăghici şi a bandului său. Eric, care a amărturisit că este un mare admirator al muzicii ţigăneşti, nu a pierdut nici această ocazie şi a încins din nou un dans!
Actorul de origine germană, sosit în România special pentru emisiunea ”Happy Hour”, nu s-a ferit de confesiuni. Acesta i-a mărturisit lui Măruţă că în cei 28 de ani de când îl interpretează pe Victor Newman a fost tentat de multe ori să părăsească serialul ”Tânăr şi neliniştit”, însă de fiecare dată s-a răzgândit pentru că şi-a dat seama cât de mare este impactul acestui proiect asupra carierei sale. Dacă personajul său din longevivul serial a avut nu mai puţin de 5 soţii, Eric este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu aceeaşi femeie şi crede că timpul liber e cel mai bine să ţi-l petreci cu familia. Bunicul unei fetiţe pe nume Tatiana, Braeden a mai povestit la ”Happy Hour” că este topit după nepoţica sa, pentru care cântă şi dansează în casă. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariul comentariilor (CLXXXVII)
(Ioan Rotundu)
CJ susţine cofinanţarea cu 15% a reabilitării Casei de cultură
Şoferiţa criminală cu minte de piţipoancă
„sunt agresivă şi în pat şi la volan”
Afacere de succes pentru două românce din Italia
Marian Mocanu va candida la Senat pentru PSD
Cine împrăştie vânt culege furtună
başchirii cer independenţa faţă de Rusia
Ultima şansă pentru accesarea fondurilor europene de dezvoltare a resurselor umane
Păi tot noi le dăm?
Băncile dau ţepe elegante clienţilor
Cum fac carieră din plătitul taxelor
Program Tele'M Botoşani joi, 11 septembrie
Horoscop
Studentul cel isteţ şi profesorul umilit
Daltonismul lui Funar
Ocazie să locuiţi în buricul târgului
Românul şi astronomia
Ţurcanu vrea capul celor de la Apa Grup
Ţiprigan nu mai vrea grevă
Nitriţii au mai produs o dramă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog