Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Reportaje
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22277
De la 07 Ianuarie 2003
122882344

Consilier, vechi reclamagiu, obligat să suporte rezultatele năzdrăvăniilor fiului minor

  • 2 July 2010, 23:00
• În noaptea de 30 iunie / 1 iulie, în jurul orei 5:00, când zorii îşi arătau deja faţa, un echipaj al Poliţiei Flămânzi, aflat în misiune, a încercat să oprească prin semnal regulamentar un autoturism Cielo numai că, la vederea agenţilor de poliţie, conducătorul auto a apăsat până la fund acceleraţia, dispărând în trombă. Imediat, agenţii Poliţiei Flămânzi au pornit în urmărirea acestuia pe drumul european DE58, dar nu au mai fost nevoiţi să intervină pentru stoparea autoturismului suspect deoarece, între timp, şoferul acestuia, panicat, a pierdut controlul volanului şi s-a oprit cu maşina într-un gard.
Nu mare a fost surpriza agenţilor de poliţie când au constatat că şoferul „teribilist” era de fapt Vlad T., un tânăr de 15 ani, care, profitând de faptul că părinţii au uitat cheile autoturismului în contact, a pornit cu maşina la plimbare plin Flămânzi. Pe lângă faptul că, datorită vârstei, minorul nu avea cum să aibă permis, nu este exclus ca acesta să fi consumat şi băuturi alcoolice cu prietenii până când a fost depistat, motiv pentru care a fost transportat la Botoşani pentru a i se ridica probe biologice.
„Până la sosirea, de la Laboratorul de Medicină Legală Botoşani, a rezultatului, în funcţie de acesta fapta sa urmând să fie încadrată precis, adolescentului i s-a întocmit act procedural sub aspectul conducerii, fără permis, a unui autoturism pe drumurile publice”, ne-a spus inspectorul principal Marcel Şchiopu, şeful Poliţiei oraşului Flamanzi. Interesant este faptul că Vlad T. nu se află pentru prima dată în faţa organelor de poliţie. În urmă cu doi ani, la sugestia tatălui său, fostul consilier local Emil T., aflat, de ani de zile, în conflict deschis cu actualul primar Constantin Pitorac, l-a atacat urât de tot pe acesta din urmă chiar în perioada în care candida la funcţia de prim gospodar al oraşului Flămânzi.
În vara anului 2008, puştiul a declarat la poliţie că a fost bătut de băiatul lui Pitorac, care, - surpriză! - nici nu se afla în localitate în momentul „producerii” faptei reclamate. În pofida faptului că, la momentul respectiv, fostul consilier Emil T. a făcut mare tapaj, ameninţând cu presa, cu televiziunea şi cu faptul că va prezenta în faţa instanţei certificate medico-legale cu numeroase zile de spitalizare şi martori cât frunză şi iarbă, din toată „afacerea” nu s-a ales decât un fâs, dovadă fiind faptul că împotriva aşa zisului pârât nu s-a început nici o urmărire. Cum a fost crescut şi educat acest tânăr, Vlad T., a cărui mamă este cadru didactic şi a cărui tată este mare administrator de firmă şi patron local, se poate deduce şi după fapta săvârşită joi dimineaţă, pentru a cărei dregere tăticul va trebui să „ungă” (iarăşi) multe osii. Pentru că, pentru un om obişnuit, încadrarea făcută de poliţişti se poate lăsa, în cazul în care în ecuaţie va intra şi alcoolul, chiar cu ceva zile de puşcărie!!! (BPF)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Românul şi avantajele damei de companie
Preşedintele PSD Botoşani îl acuză pe Emil Boc de lentoare în acţiune
Ajutoare liberale pentru sinistraţi
Preşedintele Traian Băsescu a făcut o vizită fulger în Dorohoi
Bilanţ înecat în mâl şi scurgeri de ape
Poliţişti împotriva apelor, alături de localnici şi primari
Apele s-au retras, problemele continuă
CAS ne limitează şi vizitele la medic
Şcolile îşi fac planuri financiare pe seama elevilor chiulangii
Profesorii iar ameninţă că pleacă din sistem. Cine-i mai crede?
Medicii sancţionaţi n-au de gând să plătească amenzile
Program Tv SOMAX
C O M U N I C A T D E P R E S Ă - ISU
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog