Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
26371
De la 07 Ianuarie 2003
122912020

Conţac răspunde la comentariile de pe blog

  • 20 February 2008, 23:00
Lui ge.co.
Aveţi dreptate, la Băluşeni s-au tocat banii, nu aveţi apă potabilă, canalizare, nu aveţi utilităţi, singurul lucru care s-a făcut, este alimentarea cu apă de la Draxini, în perioada 2000-2004, atunci s-a refăcut şi drumul, însă, fără a vorbi în vânt, când vom prelua guvernarea, vom avea grijă ca aceste probleme să fie rezolvate, inclusiv alimentarea cu gaze.
Domnului Anonim, care a scris un comentariu la data de 14 februarie, referitor la armata care se făcea înainte........
Este adevărat că, într-o societate civilizată, nu este nevoie de prea multă călire, însă societatea românească, încă nu este. Sunt multe cazurile în care am văzut elevi care bat profesorii, care întrec orice limită a lipsei bunului simţ. Vă întreb, se întâmpla ca în armată, soldatul să comande superiorul ierarhic, să-l contrazică ?
Bibanii adevăraţi de azi, sunt cei care stau în umbră, anonimi, critică, judecă şi aşteaptă la cotitură, poate, poate, te dezechilibrezi şi cazi, ca să preia ei frâiele şi de acolo, arată cu degetul la cel care a făcut ceva sau dacă-s impotenţi să facă ceva.....dau vina pe cel dinainte. Dar, revenind la respect şi disciplină, vedeţi dvs., unii tineri, astăzi, au întrecut măsura, sunt poveri pentru părinţii lor şi societate, nu au noţiunile de disciplină, respect, muncă şi răsplata muncii. Zic unii, căci sunt şi tineri valoroşi care fac cinste familiilor lor.
Despre amintirile din armată.....astea sunt, toţi avem astfel de amintiri( mă refer la cei de la 30 ani în sus), aşa erau vremurile, până la urmă, n-a murit nimeni de armată făcută.....am înghiţit găluşca toţi aspiranţii la bărbăţie....şi poate e mai bine aşa....
Altui domn Anonim, care s-a referit la declaraţia domnului Cristian Diaconescu
Într-adevăr, domnul Cristian Diaconescu, este un social democrat foarte serios. Doriţi părerea mea? Eu îl văd la Preşedinţie sau la Guvern. Sigur, este doar părerea mea. Într-o societate, indiferent care este ea, nu unul singur sau 2-3 indivizi, pot determina sensul lucrurilor.
Domnului Anonim care se întreabă, dacă m-am schimbat faţă de cum eram perceput înainte...
Dacă unii îmi zic "baron cu blog ", eu cred că sunt răutăcioşi, în fond blog, poate să-şi facă oricine, îţi trebuie timp să te ocupi de el. Tot blog poate să-şi facă şi cel care nu are nimic de ascuns, care poate să-şi prezinte activitatea, la vedere. Eu nu m-am schimbat, sunt acelaşi, doar că m-am mai modernizat cu nenea blogul, este altceva.....că-mi zic unii baron, nu-s domnule...sunt alţii de o mie de ori mai baroni ca mine.....politicieni sau nu....
Dar, revenind la blog, aproape este obligatoriu, ca persoană publică, să fii transparent în ceea ce faci şi această interfaţă electronică, precum este blogul, ajută la îndeplinirea acestui lucru, pe lângă altele....
Tot blogul îmi oferă posibilitatea să mă cunoască şi altfel oamenii, să vorbesc cu ei, deşi sunt cam mulţi anonimii, care îmi scriu, mi-aş fi dorit să-şi spună numele, dar atunci, nu mai era "domnul Anonim", nu?
Mă întrebaţi de un program aprobat prin HG 1034.......nu spuneţi ce program şi din ce an este hotărârea...am căutat în toţi anii, începând din 2001..singurul act legislativ care ar putea suscita interesul publicului larg, este cel conţinut de HG 1034/2003, privind aprobarea Normeleor metodologice de aplicare a OG 36/2002, privind impozitele si taxele locale. Despre acest act este vorba? Va rog sa reveniti cu precizari. Oricum OG 36/2002 este abrogata in totalitate la data la care va scriu, prin HG 1278/2002 se stipuleaza modalităţile de calcul ale acestor taxe si impozite locale.
Domnului Mihu, care mă felicită pentru ideea unui blog.....
Vă mulţumesc pentru aprecierile dvs., îmi faceţi observaţia de a nu mai fi aşa oficial....eu cred că nu sunt şi chiar multă lume îmi zice că ar trebui să fiu mai oficial, mai cu ştaif, să nu spun aşa, pe direct, lucrurilor pe nume. Poate că au dreptate şi cei care îmi recomandă să fiu apretat şi cei care zic să nu fiu oficial......însă eu, să nu fiu deschis şi direct, m-aş sufoca...mai ales acum, când văd şi aud atâtea nedreptăţi....ce să fac .....să-mi pun limba pe moaţe?.....aş fi un caraghios. Deci, eu nu mă schimb după alţii....chiar dacă îmi fac duşmani.... Mai cred că sinceritatea este o calitate şi astăzi, chiar dacă nu o apreciază mulţi.....
(Continuarea pe blogul lui Conţac www.ccontac.blogspot.com )

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Au mare curaj
Comentariul comentariilor (LV)
(Ioan Rotundu)
Sondaj National ATLE, ianuarie-februarie 2008
Tocăniţă ungurească
Horoscop
De la cine să mai ia?
Comunicate de presă
Program TELE'M Botoşani, joi, 21 februarie
Odae şi poliţistul au făcut-o de oaie
(Cârcotaşul)
Fanfaronadă pe seama bugetului local
Consilierii locali au oarece probleme cu cultura şui instituţiile ei
30 de primari botoşăneni vor zbura spre Londra şi Paris
Liber la tichetele cadou!
Buget consistent pentru Protecţia Copilului
Societatea „Spicul” a intrat într-o zodie neagră
Liberalii propun ca Premiul Eminescu să fie de 16.000 lei
Cabinet de balneo-fizioterapie închis
Farmacie amendată pentru că angajaţii au fumat
Mulţi medici pensionari rămân în activitate
SIP ameninţă că se va răfui cu directorii uzaţi moral
Dosarele pentru gradaţii de merit la control
Hrustovici pregăteşte o nouă expoziţie
Tradiţii culturale scoase la reanimare
Anunţ pierdere acte
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog