Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
24105
De la 07 Ianuarie 2003
122909754
Corupţia din poliţia şi justiţia botoşănene

Relaţia Stâncescu – Stavără marcată de scandal, sex şi şantaj (VII)

  • Ioan Rotundu
  • 23 February 2018, 23:00
Afirmam în episodul din ediţia de ieri că procurorii DNA au constatat că între Raluca Stâncescu şu Cătălin Stavără nu a fost o relaţie asemănătoare soţilor ci una ci una de prietenie bazată pe sex şi trafic de influenţă.
Procurorii DNA au stabilit că Raluca Stâncescu locuia pe strada Puşkin în casa părintească iar Stavără într-un apartament cu chirie situat undeva pe strada Ştefan Luchian, ambele adrese din Botoşani.
În apartamentul său din Luchian, Stavără aducea femei amatoare de sex iar distracţiile erau uneori însoţite de certuri de gelozie. Nu de puţine ori vecinii l-au sunat pe proprietarul apartamentului şi l-au rugat să facă ordine cu Stavără, altfel ei vor suna la Poliţie. Iată şi un fragment din discuţia lui Stavără cu proprietarul apartamentului:
Bărbat: Ce se întâmplă dom’le? …o vecină mi-o zis în felul următor: că v-aţi certat cu prietena 15 minute după care aţi trecut la acţiune… daa’…un f**tai din acela nebun, care… trezit copăii şi nu ştiu ce…
Stavără Cătălin: …(râde)…
Bărbat: ce se întâmplă dom’le, îi film sau îi realitate?
Stavără Cătălin: na, ce să zic… nu mai zic nimic… (neinteligibil) Bărbat: fata lu’ Anca de vizavi…aia cu caratistu’…aia de sus…, ăştia de jos ziceau toţi că…
Stavără Cătălin: ce-i cu caratistu’?
Bărbat: Unu, că are copil mic şi acela…vecinu’ de jos… cu…boşorogul acela are pe…pe ruda care-i vizavi…, voiau şi ăştia să sune la poliţie…ci Dumnezeu, dom’le, chiar aşa de grav?
Se pare că Stavără avea o viaţă mai ceva decât a celebrului Don Juan, pentru că o altă femeie l-a sunat să-i reproşeze c-o neglijează:
(…)
Stavără Cătălin: Puşculina, păi eu mă duc acasă.
Zamosteanu Ramona: Da, m-o prin ploaia…nu. nu! vii aicea Cătălin!.
Stavără Cătălin: nu mai vin, mă duc acasă. Vreau la wc, mă laşi? Mă duci acolo să stau? De când vreau la wc? Ia un taxi şi vii acasă. Cobor şi-ţi plătesc eu ,taxiul!
Zamosteanu Ramona: Ei, bine…că la 6…6t şi un pic trebuia să vin aicea şi tu te-ai dus la Raluca şi îmi mai arăţi şi fundu’?!
Printre certuri şi partide de sex, Raluca Stâncescu n-a uitat să-şi apere partenerul de pat prin a-i determina pe ofiţerii de poliţie tocmiţi să fabrice un dosar cu care să-i şantajeze pe cei din familia Jijie. Iapă cum Stâncescu l-a sunat pe Stavără să-i ceară informaţii suplimentare despre afacerile familiei
Jijie: (…)
Stavără Cătălin: Tocmai mă pregătesc să ies din casă.
Stâncescu Raluca: Îhî…ia spune-mi…numai fosta nevastă avea I.I. sau şi fostul socru?
Stavără Cătălin: Măi nu, cică el şi erau angajaţi ceilalţi… În seara zilei de 22 aprilie 2016, ora 20:13:53 Raluca Stâncescu a constatat că singurătatea nu-i leac pentru a ţine de urât, aşa că l-a sunat pe Cătălin Stavără şi l-a invitat la ea:
Stâncescu Raluca: Vino să te văd şi oleacă şi cu mine!
Stavără Cătălin: …îhî, pfîîî…dar nu stau mult că trebuie să mă mai văd cu cineva, trebuie să primesc un telefon, da. Hai că îl las pe băiatul acesta şi vin repede la tine.
Stâncescu Raluca: Hai!
(…)
Raluca ştia că Stavără umbla şi cu alte femei dar nu s-a arătat deranjată. Mai degrabă fretele său, care a auzit o discuţie despre aventurile amoroase ale lui Stavără, s-a arătat supărat. În 21 iunie 2016 Raluca l-a sunat pe Stavără pentru a-l informa că tratele său este supărat pe el:
(…)
Stâncescu Raluca: Hai să-ţi spun di ci este supărat, frate-miu pe tine… că este supărat!
(…)
Stâncescu Raluca: …şi vreo 2 ţigani, dar nu ştiu, mai romanizaţi aşa…nu mi-o dat… (neinteligibil)…mi-o zic că încă vorbeau: cine-i aia, ce bună,, nu ştiu ce…femeia lu’ cutare…şi pe urmă, încă voi v-aţi întâlnit şi s-o întâmplat ce-o văzut şi frate-miu şi încă o zis… ei, ai văzut acum a cui-i femeie?… şi umblă şi cu aia de la procuratură şi cu asta…şi cică o mai auzit încă o discuţie de genul acesta şi La Strada…
(…)
Doamne, ce viaţă agitată aveau aceşti oameni. Stavără trăia din banii obţinuţi prin activităţile lui obscure în lumea interlopă iar Raluca Stâncescu plătită cu bani mulţi din bugetul public să vegheze la aplicarea corectă a legii.
Se mai poate observa gradul redus de cultură generală, vorbirea incoerentă, cuvinte vulgare şi chiar porno iar la Raluca Stâncescu se poate observa cu uşurinţă lipsa vocabularului juridic. Nu degeaba se spune în popor că cine se aseamănă se adună!
Săptămâna viitoare voi explica de ce şeful Serviciului de Investigaţii şi Criminalitate Economică, comisarul şef Dumitru Aioanei a fost considerat martor şi nu a fost trimis în judecată alături de inculpaţii Raluca Stâncescu, Cătălin Stavără, Bogdan Buliga, Constantin Batcă.
(Va urma)

Foto: Cătălin Stavără şi Raluca Stâncescu, încătuşaţi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Descoperirea scutierului
Horoscopul zilei de 24.02.2018
Cum a ajuns agentul de poliţie Batcă inculpat alături Raluca Stâncescu (IV)
Ioan Rotundu
Cum a ajuns poliţistul Batcă să fie inculpat alături de Raluca Stâncescu (V)
Ioan Rotundu
De ce nu trebuie compătimit poliţistul Constantin Batcă )VI)
Ioan Rotundu
Vreme geroasa in toate regiunile, inclusiv in Bucuresti, in acest weekend
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 23.02.2018
Tudorel Toader afirma ca nu va avea o discutie cu Laura Codruta Kovesi
asupra raportului prezentat
Klaus Iohannis despre revocarea sefei DNA:
Doar presedintele poate sa decida acest lucru
Procuroarea care instrumenteaza dosarul Tel Drum si care l-a pus sub acuzare pe Dragnea, anchetata de Inspectia Judiciara
135 de procurori din DNA cer apararea reputatiei profesionale si "dezaproba" cererea de revocare a Laurei Codruta Kovesi:
E intemeiata pe neadevaruri, pe supozitii si pe informatii din presa, neprobate in niciun fel
Codrin Stefanescu (PSD): Presedintele Iohannis e obligat de lege sa o revoce pe Kovesi
Daca nu o revoca, nu il vom suspenda
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog