Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Editorial
Sport
Ştiri agenţii
Horoscop
Reportaje
Comentarii
Religie
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22918
De la 07 Ianuarie 2003
122908567

Crin Antonescu l-a făcut neruşinat pe Voiculescu

  • 17 November 2013, 23:00
Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat sambata, intr-un interviu pentru Gandul, ca declaratia presedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu, privind o apropiere a PNL de Traian Basescu este una "profund nerusinata".
"Declaratia domnului Voiculescu, conform careia PNL s-ar apropia si i-ar zambi presedintelui Traian Basescu, este o declaratie profund nerusinata. PNL a fost adversarul permanent si radical si va ramane adversarul lui Traian Basescu, al sistemului politic al lui Traian Basescu pana cand acest sistem va fi eliminat. Nu am avut niciun moment o apropiere de Traian Basescu, dimpotriva tensiunile in interiorul USL, intre PNL si PSD, intre mine si Victor
Ponta au fost generate de momentul coabitarii, de momentul negocierii sefilor parchetelor cu Traian Basescu si nicidecum invers. De aceea, afirm ca declaratia privitoare la apropierea PNL de Traian Basescu, coroborata cu declaratia ca PNL ar avea o atitudine imorala fata de PSD din partea lui Voiculescu este o declaratie profund nerusinata", a afirmat Antonescu pentru Gandul.
Mai mult, liderul PNL sustine ca presedintele PC, Daniel Constantin, s-a comportat in ultima perioada ca "un subordonat al lui Victor Ponta".
Crin Antonescu a mai precizat ca nu a avut nicio discutie cu Dan Voiculescu despre suspendarea presedintelui Traian Basescu si ca acesta din urma nu poate fi acuzat de inalta tradare.
Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat sambata ca PNL a incercat, nu de putine ori, avand atitudini imorale fata de PSD, "sa se imprieteneasca" cu Traian Basescu si PDL pentru a avea rezultate maxime la alegerile de anul viitor.
"In legatura cu partenerii nostri din USL, observam ca PSD se consolideaza, PSD se pregateste pentru a avea rezultate maxime anul viitor cand sunt doua randuri de alegeri, europarlamentare si prezidentiale. E normal sa se pregateasca, ca orice partid politic care vrea sa aiba rezultate bune.
âPNL, celalalt partener al nostru, incearca, nu de putine ori, avand actiuni frivole vizavi de partenerii politici din USL, PNL ne-a jignit si pe noi de cateva ori, continua sa aiba atitudini cel putin imorale vizavi de PSD, incearca sa zambeasca, sa se imprieteneasca cu Traian Basescu, cu PDL, cu alte forte politice, dintr-un singur motiv - doreste si el ca orice partid sa aiba rezultate maxime la alegeri", a spus Voiculescu la sedinta Consiliului National al PC.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zili: Între circumcizie şi castrare
Gastronomie: Ceapă murată
Rusia vrea să îiţtină în detenţie pe cei 30 de activisti Greenpeace reţinuţi după o acţiune pe o platformă petrolieră
SUA au oferit o recompensă de 10 milioane de dolari pentru informaţii despre atacul din Benghazi
Dan Voiculescu vrea cu orice pre’ suspendarea pre ;edintelui B[sescu
Lumea lu' Rotundu: Drama vieţii lui Florin
Dinamica economiei: Preparate tradiţionale din bcarne
Antal Arpad consideră că judeţele Covasna şi Harghita au deja de facto un statut special
mai vrea unul de iure
Tolontan critică mizeria, despre transmisia meciului naţionalei la Romania TV:
Ponta a apărut precum Ceauşescu la vechile Revelioane
Rusia predă Indiei portavionul Amiral Gorshkov, cu o întârziere de cinci ani
Dragnea i-acuză pe cei din Pungesti de terorism social asupra celor 20 milioane de români
Liviu Dragnea nu vrea impozit pe averile Bisericii
Ipocrizia lui Dragnea şi impozitul pe credinţă
Ioan Rotundu
Ruşinarea neruşinării
Ioan Rotundu
Botoşani: Afacerile controversate ale familiei Portariuc
Alo, Protecţia Copilului, treziţi-vă!
Focuri de armă şi 5.000 pachete ţigări de contrabandă confiscate la frontiera cu Moldova
Loto România: Tragerea de duminică 17.11.2013
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog