Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
17648
De la 07 Ianuarie 2003
122903297

Crin Antonescu pare a se împăca cu ideea de a nu mai candida la prezidenţiale

  • 6 October 2013, 23:00
Presedintele PNL, Crin Antonescu, avanseaza un nou scenariu pentru candidatul Uniunii Social-Liberale la alegerile prezidentiale din 2014. Intrebat in emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica dimineata de ProTV, daca o pozitionare mai buna a lui Victor Ponta in sondaje ar putea determina o modificare in intelegerea din alianta, liderul liberal a precizat ca, in acest caz cineva din PSD, premierul in acest caz, ar putea sa spuna ca el va candida la in numele USL, cu conditia ca pozitia de premier sa revina PNL. Antonescu a clasificat insa acest scenariu ca fiind "foarte putin probabil".
Crin Antonescu a aratat ca, potrivit pactului USL, candidatul aliantei pentru alegerile prezidentiale din 2014 este din partea PNL. Intrebat daca, in opinia sa, s-ar putea schimba lucrurile pana la anul si ce anume ar putea determina o asemenea modificare, liderul liberal a raspuns:
"Dinamica politica din Romania are cel putin meritul ca nu ne lasa sa ne plictisim. Nu ne putem plange nici eu nici dumneavoastra, nici cetatenii ca ducem lipsa de neprevazut, ca avem o monotanie ca in Suedia. Viata noastra politica e agitate. Eu nu pot sa bag mana in foc ca nu se petrec schimbari majore. Tot ce pot sa spun si pentru ce pot sa bag mana in foc este ca aceasta USL nu a fost facuta doar ca sa castigam niste alegeri, doar ca sa punem un prim -ministru , doar ca sa il schimbam pe Basescu, sau doar ca sa punem un presedinte.
Nu USL ma va pune pe mine presedinte ci daca ma vor alege cetatenii Romaniei, cum nici pe dl Ponta nu l-am pus noi asa ca am facut o sedinta la USL, ci cetatenii Romaniei. Eu sunt hotarat sa respect intelegerea."
Intrebat daca se va schimba ceva in cazul in care presedintele PSD, Victor Ponta, va fi mai bine clasat decat el, Crin Antonescu a afirmat:
"Daca la momentul respectiv, cand vom lua aceasta prevedere a acordului politic (privind candidatul USL la alegerile prezidentiale - n.red.), un om din PSD - premierul sa zicem - va fi cel mai bine plasat in sondaje in intentia de vot la prezidentiale - nu in alte sondaje, incredere, frumusete, simpatie -, atunci el ar putea spune, bun , eu candidez la presedintie, iar postul de premier revine PNL-ului. Asa ceva este insa foarte putin probabil."
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Secretul succesului
Au crescut cheltuielile cu personalul şi asistenţa socială
au scăzut investiţiile de stat
Dinamica economiei: Fermierul protestatar
Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară vede în Boc viitorul preşedinte al României
O autostradă Iaşi-Târgu Mureş este prea scumpă
Românii şi bulgarii au o contribuţie puternică la creşterea economică a Germaniei
Victor Ponta: Nu vor fi schimbări fiscale majore în 2014
Lumea lu' Rotundu: Mănăstirea Petru Vodă. Schitul Poiana
Cine vrea o forţă armată maghiară în Harghita şi Covasna?
Banca Vaticanului găzduieşte conturi ilegale cu bani negri
Cine scumpeşte apa chioară
Ioan Rotundu
Botoşani: Tentaculele caracatiţei din Primăria Ştefăneşti
370.000 ţigarete moldoveneşti pescuite pe râul Prut
Iustin Pîru, între credinţă şi legionarism
Ioan Rotundu
Loto România: Tragerea loto din 6.10.2013
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog