Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
23195
De la 07 Ianuarie 2003
122908844

Cum se vede de la sate Operatiunea "Strangeti semnaturi pentru Grindeanu!"

  • - cota de 300. Mitingul e incert
  • 7 February 2017, 23:00
Actiunea PSD de strangere de semnaturi pentru sustinerea Guvernului Grindeanu se desfasoara si prin intermediul primarilor. HotNews.ro a contactat telefonic, incognito, primari din judetul Arges pentru a isi face o idee, "de la firul ierbii", despre mobilizarea din partid, in aceasta perioada in care PSD este contestat in strada, de cetateni ai marilor orase.
Am sunat, la intamplare, primari din cateva comune din judetul Arges, dupa ce am primit informatii la redactie, de la cititori, ca PSD ar face mobilizare pentru organizarea unui miting la Bucuresti, de sustinere a Guvernului Grindeanu si de protest fata de presedintele Klaus Iohannis.
Pentru a putea obtine informatii, reporterul HotNews.ro a pretins ca este un simpatizant PSD care vrea sa participe la un eventual miting.
O stare de confuzie si incertitudine parea ca domnea la baza celui mai mare partid din Romania, daca priveai din satele argesene.
In comuna Recea, l-am gasit la primarie pe primarul de acolo, Marin Pana, care spunea ca lucra la strangerea de semnaturi pentru sustinerea Guvernului Grindeanu, asa cum s-a dat dispozitie de la PSD Central.
"Pe mine m-a anuntat sa strang 300 de semnaturi cu cei care sunt de acord cu Guvernul Grindeanu in continuare. Uite, eu lucrez la semnaturi acum. Am pus fiecare consilier sa se duca sa stranga cate 50 de semnaturi. Ne-a pus sa strangem semnaturi. Fuse viceprimarul la Pitesti, vorbira cu astia acolo la Consiliul Judetean si nu mi-a zis sa mergem la Bucuresti" - a povestit primarul, crezand ca vorbeste cu un satean dornic sa plece la miting.
Omul spunea ca nu stie nimic de vreun miting, insa, daca era sa se tina un astfel de protest, in zona Leu din Bucuresti, langa Cotroceni, ar fi trebuit sa se adune oamenii. "La asta, la Cotroceni... Cred ca aci in Militari... La Leu colo sa, daca va duceti acolo la Cotroceni. Pe cont propriu, nu stiu. Nu m-a anuntat nimeni", a mai spus el.
Omul vorbise insa cu alt primar de la care a inteles ca totusi acela s-ar fi pregatit sa plece spre Bucuresti. "Mie imi zisese de miting primarul de la Rosu. Asa zicea, ca pleaca la Bucuresti".
La Hartiesti, o alta comuna din judetul Arges, am dat de primarul Petre Andrei. Omul astepta un semnal clar de la Bucuresti pentru un eventual miting, insa nu primise dispozitii concrete.
"Daca e, tot la Bucuresti e treaba, pentru ca la judet nu face. Sa dea semnal Dragnea, ceea ce Dragnea nu da semnal, ca vezi Doamne ca e spontana", spunea primarul de la Hartiesti.
"Nu stiu, ma. N-am mai vorbit nimic cu nimeni, nu stiu nimic. A fost vorba ca, vezi Doamne, dar astia n-au mai zis niciunul nimica si nu stiu nimic. A fost vorba ca la Bucuresti, dar nu mai stiu nimic", a mai spus el la telefon, convins ca vorbea cu cineva de prin sat.
In comuna Stolnici, primarul Sevastian Pupaza Rosu era si el in stand-by. "Nu stiu nimic, habar n-am. Nu merg asta seara. Sa vedem, maine, daca e, poimaine".
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei de 8.02.2017
Bancul zilei: Costul plăcerii
Sorin Grindeanu: Am cerut Ministerului Justitiei sa stopeze proiectul de modificare a Codului penal.
Pentru a zecea oara, orice initiativa va urmari strict punerea in acord cu deciziile CCR
CCR: Legea conversiei creditelor in franci elvetieni, neconstitutionala
Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, le-a cerut ministrilor sa nu aiba intalniri cu diplomatii straini din Bucuresti fara avizul sau
Agitatie in Parlament la discursul lui Iohannis,
PSD-istii au parasit plenul: Ati obosit deja? Ghinion! Interventia presedintelui, intampinata si cu aplauze dar si cu vociferari
Klaus Iohannis, discurs in Parlament: Natiunea e in alerta, e vie si e foarte nemultumita
Daca PSD, care a creat aceasta criza, nu o rezolva urgent, voi convoca consultari la Palatul Cotroceni
Ghinion!
Ioan Rotundu
Abuz incredibil petrecut la Judecătoria Botoşani
Ioan Rotundu
Propaganda PSD despre mitingurile organizate de multinationale,
bazata pe trei stiri false. De ce uraste PSD etica din corporatii
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog