Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9473
De la 07 Ianuarie 2003
122869540

Cum va fi vremea in minivacanţa de 1 Mai

  • 25 April 2012, 23:00
Vremea se va imbunatati de vineri in intreaga tara, astfel incat in zilele libere de 1 Mai va fi cald si soare, cu risc scazut de ploi in timpul zilei si maxime "mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada", a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, directorul ANM Ion Sandu, citat de Mediafax.
De joi, potrivit prognozei realizate de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor, cerul va fi mai mult senin in majoritatea regiunilor si doar in estul, sud-estul si centrul tarii, precum si in zona Carpatilor Orientali si de Curbura, vor mai fi unele innorari si, pe arii restranse, ploi, mai ales in cursul zilei.
"Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 24 de grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade", afirma meteorologii in documentul citat.
De vineri, vremea va fi calda si predominant frumoasa in intreaga tara. "Cerul va fi variabil in sud-estul tarii si la munte, unde numai izolat si trecator vor fi conditii de ploaie slaba si mai mult senin in restul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 27 de grade, iar cele minime se vor situa intre 4 si 14 grade, usor mai ridicate in Dealurile de Vest", se mai arata in document.
Sambata si duminica vremea va fi "deosebit de calda si in general frumoasa, cu cer variabil si doar izolat, in sud-estul tarii, seara si noaptea vor fi conditii pentru ploi slabe de scurta durata. (...) Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 30 de grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre 7 si 15 grade".
Aceeasi situatie meteo este prognozata si pentru ziua de luni. Pentru luna mai, meteorologii vorbesc despre o tendinta si nu despre o prognoza. "Valorile termice vor fi mult mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada. Probabilitatea pentru ploi de scurta durata va fi redusa", arata meteorologii in tendinta evolutiei vremii pentru luna mai.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Caricatura zilei
Bancul zilei: Nencrederea soţiei
APIA Botoşani Informare de presă
Incompetenţă sau minciună la USL?
Indiferent, ambele sunt toxice pentru Botoşani!
Moscova lucrează şi prin Comrat
Lege: Copiii romnilor care muncesc in străinătate vor trebui incredinţaţi unei rude
Hillary Clinton va veni la Bucureşti
Marea Britanie a intrat in recesiune
Ce nu s-a văzut la TV la discursul preşedintelui Consiliului European in Parlamentul Romniei
Democraţia bitei
Ioan Rotundu
Botoşani: Ochii din spatele ferestrelor caselor vechi
Ovidiu Portariuc nu va da mită, oferă doar promisiuni
Judecătorii au dat peste nas consilierilor judeţeni
USL-iştii au depus lista cu candidaturi pentru Consiliul Local
Cristescu, OTV-ist mărunt la fapte şi gndire
S-a definitivat structura anului şcolar 2012-2013
Săptămna Europeană a vaccinării
Literatura universală va deveni obiect de studiu in gimnaziu
Eliminarea de la titularizare a absolvenţilor de la Spiru Haret este un abuz
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog