Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
17313
De la 07 Ianuarie 2003
122877380

Dacian Ciolos pe Facebook: Nicio grija, domnule Dragnea, procesul de achizitie al "Cuminteniei Pamantului" decurge firesc, conform legii

  • 27 November 2016, 23:00
Premierul Dacian Ciolos scrie duminica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca "In timp ce domnul Liviu Dragnea nu mai poate de soarta Cuminteniei Pamantului' - nicio grija, domnule Dragnea, procesul de achizitie decurge firesc, conform legii, pentru ca acest guvern nu stie sa faca lucrurile altfel si nici nu vrea sa invete de la PSD - la Guvern, 'postacii' (citat Liviu Dragnea) lucreaza."
Liderul PSD Liviu Dragnea declarase sambata seara, la RTV, ca Guvernul Ciolos ar trebui "sa plateasca dupa alegeri pentru Cumintenia Pamantului", pentru faptul ca "Romania a pierdut miliarde de euro fonduri europene", pentru "subventiile intarziate din agricultura sau pentru nereducerea preturilor la medicamente cu 35%", potrivit Agerpres. Dragea a sustint ca "se pare ca procurorii au ridicat deja documente de la Ministerul Culturii, pe Cumintenia Pamantului":
"Cumintenia Pamantului, acolo este o poveste atat de intortocheata, atat de neclara, multi spun ca este cu iz penal, incat imi vine greu sa cred ca acolo nu se vor face cercetari. Din ceea ce am inteles eu - nu am aceasta informatie confirmata - se pare ca procurorii au ridicat deja documente de la Ministerul Culturii, pe Cumintenia Pamantului. In al doilea rand, fonduri europene. Romania a pierdut miliarde de euro in acest an. Este vorba de un prejudiciu urias (...). Subventiile intarziate la agricultura pentru fermieri (...), nescaderea preturilor la medicamente cu 35% (...), Hotararea de Guvern prin care s-a crescut pretul la medicamente in detrimentul producatorilor romani, dar in avantajul distribuitorilor...", a afirmat Liviu Dragnea.
Dacian Ciolos mai scrie, duminica, pe Facebook, ca "zeci de specialisti IT, bursieri si voluntari, muncesc de zor pentru a face mai accesibil hatisul birocratic din administratia noastra, pentru a elibera statul din captivitatea unor firme care au incheiat contracte strambe pe vremea guvernului PSD. Mai jos, cateva vesti despre cum avanseaza proiectele #GovITHub".
"Sper sa avem posibilitatea sa continuam acest mod de lucru si in anii care vin, cu solutii IT simple, inovatoare, in interesul oamenilor. Sistemele IT pot fi dezvoltate si altfel decat s-a facut de multe ori pana acum, cand s-au irosit banii tarii pentru firme de partid, prieteni si parteneri politici proprietari de televiziuni ;)", incheie primul ministru.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


A venit rândul interlopului Rotaru să-şi arate priceperea la economie
Ioan Rotundu
Flutur, ascunde-i până după alegeri!
Ioan Rotundu
Horoscopul zilei de 28.11.2016
Bancul zilei: Banc plagiat şi adaptat după metoda Ponta
Clotilde Armand: Miza acestor alegeri este schimbarea actualei clase politice intr-una onesta
Basescu: Opt ani nu am trimis la ratificare tratatul de frontieră cu R.Moldova,
sper să nu o facă nici Iohannis, cu toate presiunile lui Merkel
Daniel Constantin: Deciziile Ministerului Educatiei, cele mai gresite din istoria invatamantului
Controversatul Fidel Castro - una dintre ultimele mari figuri politice ale secolului XX
Ultima ticăloşie a PSD loveşte în proprietarii săraci de la case
Ioan Rotundu
Traian Basescu: Caineste, ma uit la PNL ca la o solutie de alianta, cu mine premier
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog