Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
19990
De la 07 Ianuarie 2003
122880057
Dan Voiculescu:

Alianţa PNL-PC l-a speriat de moarte pe Băsescu

  • 7 January 2011, 23:00
Vicepresedintele Senatului, Dan Voiculescu, a afirmat, vineri, comentand declaratiile presedintelui Traian Basescu de la TVR, ca alianta PNL+PC si iminenta coagulare a intregii opozitii reprezinta evenimente care l-au speriat pe seful statului caruia ii este frica de suspendare.
"Alianta PNL+PC si iminenta coagulare a intregii opozitii sunt evenimentele care l-au speriat atat de tare pe domnul Basescu incat ieri seara, neintrebat, a vorbit la TVR despre o noua majoritate parlamentara. Presedintelui ii este frica de suspendare. Nu-i o noutate. Si, pana la urma, e de inteles, omul este patit. Noutatea pe care am observat-o in interviul de ieri de la TVR este ca nu-si mai poate ascunde aceasta temere", a precizat vicepresedintele Senatului, intr-o postare pe blogul personal.
Liderul fondator al PC si-a afirmat convingerea ca PNL, PC si PSD au inteligenta de a nu mai accepta sa intre in defensiva.
"Angoasa stapanului a cuprins intreaga fauna portocalie, care a inceput sa se zbata, sa strige, sa ameninte. Din nou 'comunistii!', din nou 'securistii!', din nou 'tradarea principiilor liberale!', din nou 'acorduri si intelegeri secrete!'. Le-am auzit in exces si in 2008 si in 2009. Rezultatul s-a vazut, din pacate, in prabusirea nivelului de trai din 2010. De aceasta data, ofensiva portocalie este doar o zbatere inutila", mai precizeaza Voiculescu.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Echitate etnică
Cardul naţional de sănătate intră în producţie la sfarsitul lunii ianuarie.
Eva Iova: Alegeţi cu mintea!
Caricatura zilei: Caracterul lui Băse
Români, sclavi la cules de struguri in Cuneo, Italia
Nu am colaborat cu Securitatea, ce a facut Basescu nu poate fi calificat
Marko Bela il susţine pe Kelemen Hunor la şefia UDMR
Scandalul contaminării cu dioxină din Germania
Aderarea în martie este moartă...
Armata israeliană a ucis din greşeală un batran de 67 de ani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog