Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
20024
De la 07 Ianuarie 2003
122880091

Daniel Constantin, inainte de Congresul ALDE:

  • "Abuzul primeaza in fata democratiei interne. Nu voi participa la un congres convocat in mod nestatutar, pentru a servi interesului unui singur om"
  • 21 April 2017, 23:00
Daniel Constantin scrie pe Facebook, cu doua ore inainte de debutul Congresului ALDE, ca ar vineri ar fi trebuit sa fie o zi in care partidul sa iasa intarit, insa a fost "transformata intr-o zi in care abuzul primeaza in fata democratiei interne". Constantin, care este copresedinte ALDE inca dar caruia partidul i-a retras sprijinul politic, confirma si faptul ca nu va participa la Congresul despre care spune ca este "nestatutar" si convocat pentru a servi interesului unui singur om, referindu-se la Calin Popescu Tariceanu.
Constantin a constat in instanta convocarea Congresului ALDE, in care cel mai probabil Tariceanu va fi ales presedinte unic, insa Tribunalul Bucuresti i-a repins contestatia. Deputatul a anuntat ca va face recurs si ca va contesta si fuziunea PC-PLR care a dus la formarea ALDE.
In plus, Constantin anunta ca va continua "planul politic" pe care il are de cand a condus Partidul Conservator.
"Astazi, ceea ce ar fi trebuit sa fie o zi in care ALDE sa iasa intarit, a fost transformata intr-o zi in care abuzul primeaza in fata democratiei interne. Nu voi participa la un congres convocat in mod nestatutar, pentru a servi interesului unui singur om.
Mi-as fi dorit ca la congres sa le multumesc tuturor membrilor ALDE care au muncit cu adevarat pentru ca partidul sa fie astazi in parlament si la guvernare. O voi face insa de fiecare data cand ma voi intalni cu ei.
Dar in mod special, am pretuire pentru colegii din Partidul Conservator, pe care l-am reprezentat timp de 7 ani in calitate de presedinte. Am preluat conducerea PC in 2010, cand partidul avea numai 4 parlamentari, iar in 2012 am ajuns sa avem 21 de reprezentanti in parlament. Din acesti 7 ani, Partidul Conservator a fost reprezentat in actul de guvernare timp de aproape 4 ani, prin oameni competenti, valorosi, care au demonstrat profesionalism in exercitarea functiilor publice.
Sunt bucuros ca, spre deosebire cativa colegi care spun astazi ca "ei sunt ALDE" si care vor candida la functii de conducere, eu am facut parte dintr-un singur partid toata viata mea politica!
Ma bucur ca am reusit totodata, in aceasta perioada, sa pun umarul la constructia celui mai important proiect politic de dupa 1989, Uniunea Social Liberala. Partidul Conservator, sub coordonarea mea si a echipei de conducere a dovedit ca a fost un partener de incredere in constructiile politice din care a facut parte, in cea mai mare parte a timpului alaturi de PSD.
Sunt onorat sa constat ca dupa acesti ani, am in continuare alaturi de mine o echipa puternica, inchegata, pregatita sa lupte pentru principii democratice. Lor le datorez respect si fata de ei am in continuare obligatia de a continua planul politic pe care l-am inceput cand am fost ales presedinte al Partidului Conservator."
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Horoscopul zilei de 22.04.2017
Dragnea, amenintare voalata pentru prim-vicepresedintele Comisiei Europene:
Daca dumnealui crede ca in situatia internationala din ce in ce mai complicata o atitudine buna si corecta fata de Romania nu este benefica, s-ar putea sa fie o greseala
Dragnea si pescuitul oceanic
Filialele PNL din Ardeal, intalnire la Cluj pentru a stabili pe cine sustin la sefia partidului
Cu sau fără uniformă, nesimţiţii rămân nesimţiţi
Ioan Rotundu
Primăria Botoşani – Comunicat de presă
Liviu Cocos, primarul din Predeal (PNL), condamnat definitv
la un an de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu
Teiul lui Eminescu, afectat de rafalele de vant din ultimele 24 de ore. Mai multe crengi au fost smulse
Consecintele penale care pot decurge in urma controlului CC
Tariceanu, deranjat de intrebarile presei despre contestarea Congresului in instanta:
"Gata, alta intrebare"/ Despre Daniel Constantin: "Ramane simplu membru. Nu ma intereseaza subiectul"
De anul viitor raman doar doua contributii: CAS si CASS, in sarcina angajatului
Sarcina fiscala pentru activitati independente creste cu 25%
Migratia romanilor: Suntem primii in UE la obtinerea cetateniei altui stat membru
Lucullus a postit popeşte la Cabana Rediu
Lucullus
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog