Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
24387
De la 07 Ianuarie 2003
122884454

De cate ori a vorbit Liviu Dragnea despre el cand a anuntat-o pe Sevil Shhaideh

  • 21 December 2016, 23:00
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a facut de cel putin 20 de ori referire la propria persoana dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, cand a anuntat-o la iesirea de la Cotroceni pe Sevil Shhaideh drept propunerea PSD pentru functia de premier. Din declaratiile transcrise de Agerpres rezulta ca Dragnea a avut un discurs autoreferential in care a tinut sa sublinieze, prin referiri dese la propria persoana, rolul de jucator central pe care doreste sa il joace in politica romaneasca dupa castigarea alegerilor. Vezi in text cum liderul PSD reuseste in cateva minute sa vorbeasca despre el mai mult decat o face un lider politic in mod obisnuit.
• "PSD a câştigat alegerile şi conform cutumelor (...) aveam dreptul legitim să solicit pentru mine funcţia de prim-ministru în Guvernul României. În acelaşi timp, am ţinut cont de două lucruri: de afirmaţiile repetate ale preşedintelui României şi, în plan principal, nu secundar, de o lege în vigoare. Pentru mine legea nu reprezintă o chestiune secundară şi nu vreau ca vreun mandat pe care l-aş fi putut începe eu să fie prin forţarea unei legi în vigoare. O condamnare nedreaptă şi o lege profund neconstituţională nu mi-au dat posibilitatea să solicit această demnitate pentru mine, deocamdată, dar în acelaşi timp nici nu pot să arunc de pe umeri o responsabilitate uriaşă dată de un vot popular masiv, o răspundere care e a mea în primul rând", a afirmat Dragnea, la Palatul Cotroceni, după consultările cu şeful statului, potrivit Agerpres.
• "Am venit cu o soluţie care sper să fie acceptată, să fie desemnată pentru a putea forma rapid un Guvern în aşa fel încât până la 15 ianuarie să adoptăm bugetul, cel mai târziu. Această propunere este (...) Sevil Shhaideh, a fost ministrul Dezvoltării, a lucrat cu mine ani de zile, nu numai în Ministerul Dezvoltării, dar din poziţia mea de viceprim-ministru am lucrat împreună la toate dosarele guvernamentale şi cunoaşte activitatea din toate ministerele. Este un om în care eu am încredere totală, iar prin această propunere din partea mea e şi un mesaj puternic pe care îl transmit tuturor cetăţenilor României că îmi asum întreaga responsabilitate pentru activitatea guvernamentală şi pentru punerea în aplicare a acestui program de guvernare"
• "Responsabilitatea politică e în primul rând la mine şi nu am de gând să o las. Nici primul-ministru, nici miniştrii care vor fi în Guvern nu vor merge acolo să lucreze pentru imagine personală, pentru şi prin scandal, nu vor merge acolo ca să dea bine la presă, ci ca să crească România. Din acest motiv va fi o monitorizare şi o implicare efectivă atât de la partid, cât şi de la Parlament, indiferent ce poziţie voi avea eu pentru că oameni au votat PSD într-o proporţie foarte mare şi un program ALDE într-o proporţie mai mică"
• "A trebuit să ţin cont de dorinţa de a face o propunere de prim-ministru care să-mi dea garanţia că îndeplineşte câteva condiţii. Nu merge acolo pentru a-şi construi un proiect personal, pentru a face acţiuni pentru presă. Să-mi dea garanţia că e un om care munceşte, care ştie, care are determinare, care are capacitate de muncă şi de înţelegere, un om în care eu să am încredere totală şi care să-mi dea posibilitatea ca eu să-mi asum în continuare răspunderea pe acţiunile guvernamentale care să urmeze în detaliu programul nostru de guvernare"
• "Nu am făcut un concurs de vedete, nu va fi un Guvern de vedete, va fi un Guvern de oameni care merg la treabă să muncească pentru români. (...) Guvernul va avea un drum foarte bine stabilit. Nu trebuie să inventeze lucruri, nu trebuie să-şi imagineze acum programe de guvernare, nu trebuie să găsească soluţii în câteva zile. Este un program foarte bine articulat pe care trebuie să-l ducă la îndeplinire"
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Două nume de viitor prefect de Botoşani
Poliţiştii au înlăcrimat ochii bătrânilor de la Căminul social Truşeşti
Horoscopul zilei de 22.12.2016
Bancul zilei: Strategia sexuală a lui lui Bulă
DNA Ploiesti a emis mandat de aducere pe numele lui Sebastian Ghita, dar fostul deputat nu a fost gasit
Liviu Dragnea a fost ales presedintele Camerei Deputatilor.
Cine face parte din conducerea Camerei
Tariceanu: Multe institutii de forta au actionat ca si cum puterea lor nu are limite
E momentul sa asculte de votul romanilor in loc sa le asculte convorbirile telefonice
Cine este Sevil Shhaideh, propunerea PSD pentru functia de prim-ministru:
Primul inalt demnitar roman musulman, o apropiata a lui Dragnea
Kremlinul spune ca aproape toate canalele de comunicare cu SUA sunt inghetate
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog