Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Fapt divers
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
23471
De la 07 Ianuarie 2003
122883538

De ce marimea unui vagin nu este un subiect la fel de discutat precum marimea penisului

  • 11 January 2016, 23:00
Nu este niciun secret: suntem obsedati de marimea organelor genitale masculine, iar in ultima perioada au fost discutate din ce in ce mai multe explicatii evolutive pe aceasta tema.
Este o obsesie care se extinde de la nivelul omului de rand la lumea academica si inapoi, scrie nymag.com.
Cele mai multe articole sunt centrate pe problema marimii penisului, atat a lungimii, cat si a circumferintei. Este vorba despre competitia din care ies castigatori doar cei care sunt destul de bine "dotati" pentru a castiga premiul pentru penisul cel mai bun din punct de vedere al genelor pe care le transmite din generatie in generatie.
Cea mai buna explicatie in favoarea unui penis mare este faptul ca femeile isi aleg partenerul de viata si, in special, barbatul cu care isi doresc sa aiba copii, dupa aceste consideratii - cu cat este mai mare, cu atat experienta este mai placuta. Iar acest lucru este dovedit de stiinta: in cadrul experimentelor, cand participantelor li s-au prezentat subiecti care se deosebeau in privinta marimii penisului, acestea i-au evaluat pe cei cu penisul mai mare ca fiind mai atractivi.
O alta explicatie ar fi competitia dintre barbati: intotdeauna va castiga acela care este mai dotat si acela are mai multe sanse sa isi transmita genele din generatie in generatie.
Din aceasta discutie lipseste un singur lucru: daca raspunsurile duc catre desemnarea castigatorului ca fiind barbatul care este dotat, nu ar trebui, totusi, sa conteze si asocierea cu dimensiunea vaginului? Pana la urma, nu este mai corect sa spunem ca din punct de vedere evolutiv penisurile au marimile pe care le au pentru a incapea in vagin? Cu toate astea, din multitudinea de cercetari si analize stiintifice efectuate pe aceste teme, niciun articol nu ne raspunde la intrebarile ce privesc dimensiunea vaginului. Parem a fi interesati, in schimb, numai de evolutia genelor atunci cand vine vorba de dimensiunea penisului.
Poate datorita evolutiei dimensiunile vaginului s-au schimbat de-a lungul timpului si, in acelasi fel, barbatii au ajuns sa aprecieze femeile care au vaginul mai mare ca fiind mai atragatoare. Sau poate ca aceste preferinte sunt datorate consideratiilor ce tin de succesul unei sarcini.
Cu alte cuvinte, atunci cand vine vorba despre misterul marimii vaginului si a evolutiei lui de-a lungul generatiilor, raspunsul sta mai putin in cercetarile stiintifice pe tema orgasmului feminin, cat pe tema capacitatii de a sustine o sarcina si a da nastere. Pana la urma este de inteles de ce nu se discuta atat de mult pe aceasta tema si, cu toate ca din punct de vedere evolutiv vaginul a suferit cele mai multe schimbari datorita nasterilor, continuam sa punem pe un piedestal penisul si sa purtam cele mai multe discutii pe acesta tema, chiar si in lipsa contextului relevant din punct de vedere evolutiv.
Autor: A.T.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei de 12.01.2016
Bancul zilei: Logodnica, amanta şi femeia căsătorită
Reţeta zilei: Pui in sos dulce-acrişor
Siria: Opt elevi si profesoara lor au fost ucisi in urma unui raid al aviatiei rusesti in Alep
India: Politia a obligat un hot care inghitise un lant de aur sa manance 40 de banane
Iohannis a promulgat Legea dialogului social:
Sindicatele pot sa primeasca direct contributia de la angajator, fara ca banii sa ajunga intai la salariati
Prognoza meteo pentru marti si miercuri
Cum va fi vremea dupa 15 ianuarie
Italia propune o Europa cu doua viteze
Raluca Turcan: Din punctul meu de vedere, Dacian Cioloş ar fi binevenit în PNL
"Prima doamna" a Cataloniei este o jurnalista romanca
Turcia va oferi permise de munca refugiatilor sirieni,
pentru a descuraja migratia acestora catre Europa
Lovitura pentru partidul lui Tariceanu in an electoral:
Daniel Chitoiu a renuntat la functia de secretar general al ALDE si se retrage din politica
Atacatorul de la comisariatul din nordul Parisului avea interdictie pe teritoriul Romaniei pentru cinci ani
Botoşani: Revelionul Pensionarilor a luat proporţii vangheliene
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog