Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
24201
De la 07 Ianuarie 2003
122909850

Departamentul de Stat, mesaj de felicitare de Ziua Nationala:

  • SUA se alatura tuturor romanilor in sarbatorirea acestei zile istorice si in reafirmarea libertatilor democratice ce au inspirat intremeierea natiunilor noastre
  • 1 December 2017, 23:00
Statele Unite sunt recunoscatoare Romaniei pentru parteneriatul strategic de 20 de ani si pentru cooperarea in promovarea telurilor comune de prosperitate, securitate si democratie, se arata intr-un mesaj transmis vineri romanilor, de Ziua Nationala, de secretarul de Stat al SUA, Rex Tillerson.
Mesajul de felicitare transmis Romaniei, cu ocazia Zilei Nationale, de catre Departamentul de Stat al SUA si semnat de secretarul de stat american Rex Tillerson:
"In numele Guvernului Statelor Unite ale Americii, felicit poporul roman cu ocazia aniversarii a 99 de ani de la crearea Romaniei moderne.
Statele Unite sunt recunoscatoare pentru parteneriatul nostru strategic de 20 de ani si pentru cooperarea Romaniei in promovarea telurilor noastre comune de prosperitate, securitate si democratie. Salutam extinderea relatiilor noastre comerciale bilaterale, care au favorizat crestere economica reciproca si legaturi de afaceri semnificativ sporite. Statele Unite saluta de asemenea Romania ca pe un aliat dedicat, angajat in mentinerea securitatii regionale si globale. Angajamentul Romaniei de a-si indeplini obligatiile in cadrul NATO si participarea sa continua la efortul international de a aduce pace si stabilitate in Afganistan si Irak sunt indeosebi notabile.
Statele Unite se alatura tuturor romanilor in sarbatorirea acestei zile istorice si in reafirmarea libertatilor democratice care au inspirat intremeierea ambelor noastre natiuni."
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei de 2.12.2017
Klaus Iohannis, la receptia de Ziua Nationala:
De teama justitiei, unii inventeaza scenarii despre un alt fel de stat
Bancul zilei: Şi când te gândeşti că erau doar nişte amărâte de fudulii
Mihai Tudose e la Brasov, la o intalnire cu reprezentantii industriei de aparare
La Arcul de Triumf, unde a avut loc Parada Militara, s-a intrat cu perchezitionare corporala
Lumea lu' Rotundu: Revoltaţii de la Popăuţi (II)
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog