Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Învăţământ
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
4531
De la 07 Ianuarie 2003
123148526
pnl

Deputatul Bogdan Diaconu l-a avertizat pe Nicolae Banicioiu, despre ilegalitatile comise de Octavian Bitu

  • finul ministrului sanatatii si director al Salii Polivalente - referat DNA
  • 2 September 2015, 23:00
Deputatul Bogdan Diaconu a spus, intr-o discutie din 2014, ca l-a avertizat pe ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, despre ilegalitatile comise de finul acestuia, Octavian Bitu, care i-ar putea afecta imaginea, conform informatiilor din referatul prin care procurorii DNA cer arestarea preventiva a directorului Complexului Sportiv National - Sala Polivalenta din Bucuresti, informeaza Agerpres.
Discutia, la care au mai participat doua persoane, a avut loc pe data de 7 octombrie 2014.
"Si fata de Banicioiu, l-am facut, l-am facut in toate felurile si i-am spus: Nicule, vezi ca daca tu, tu ai probleme, o sa ai din cauza lu' acesta. Uite, a facut asta. O santajeaza pe femeia aia de acolo de un de zile si nu ca stiu din auzite, ca m-am intalnit cu femeia si mi-a povestit, stiu cand Octav a venit la mine sa-mi propuna sa fiu asociat cu nevasta-sa pe carciuma ei ... Ala ti-a folosit numele, ne infundam intr-un scandal cu totii", a spus Bogdan Diaconu, conform transcrierii discutiei inregistrate de unul dintre interlocutori, care are calitatea de denuntator in dosarul care il vizeaza pe Octavian Bitu.
Diaconu a mai afirmat, cu aceeasi ocazie, ca Octavian Bitu i-a propus asocierea pentru deschiderea unui restaurant in cladirea construita de firma unuia dintre interlocutori. El a adaugat ca, dupa ce a aflat ca sotia omului de afaceri a fost santajata de Bitu pentru a o determina sa renunte la actualul chirias al cladirii si sa atribuie spatiul unei firme a lui, a sfatuit-o sa formuleze plangere penala.
"Bogdan Diaconu si-a exprimat nemultumirea ca Bitu Octavian, in demersurile sale nelegale de obtinere pentru el a spatiului comercial respectiv, a folosit numele unor functionari publici de la nivel inalt", se mai arata in referat.
Procurorii DNA l-au retinut marti pentru 24 de ore pe Octavian Bitu, director al Complexului Sportiv National - Sala Polivalenta din Bucuresti, aflat in subordinea Ministerul Tineretului si Sportului, pentru comiterea infractiunilor de santaj si luare de mita.
Nicolae Banicioiu, a confirmat, pentru Realitatea TV, ca a botezat unul dintre copiii lui Octavian Bitu. "Justitia sa isi faca datoria, daca e vinovat sa plateasca. Sunt socat. Am fost colegi de partid, i-am botezat un copil dar nu am fost nasul sau de casatorie", potrivit unui SMS care a fost transmis de Nicolae Banicioiu realizatorului Rares Bogdan.
Potrivit site-ului PSD sector 4, Octavian Bitu detine functia de vicepresedinte al acestei filiale, condusa de Nicolae Banicioiu.
Potrivit procurorilor, in perioada aprilie - august 2015, Octavian Bitu a pretins de la un om de afaceri, denuntator, 10.000 euro si foloase materiale constand in cedarea constructiei detinute de firma denuntatorului catre o firma la care asociat, cu o cota de 50%, sa fie o persoana apropiata lui Bitu Octavian, in vederea valorificarii constructiei in activitati comerciale.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Copii lui Ion
Horoscopul zilei de 3.09.2015
Reţeta zilei: Ghiveci de legume la borcan
Botoşani: Preotul Ioniţă i-a întors pe iacobineni în Evul Mediu
Ioan Rotundu
Să-i fie într-un ceas bun şi cu mult noroc, părinte protopop!
Ioan Rotundu
Naveta profesorilor - decontata de Ministerul Educatiei, nu de autoritatile
Prognoza meteo pentru joi si vineri
Victor Ponta sustine ca unele prevederi din Codul Fiscal care au fost amanate ar putea fi puse in practica mai devreme de 2017
Vanghelie a primit doua zile libere pentru a asista la nasterea copilului sau
Victor Ponta s-a intalnit cu reprezentantii ExxonMobil si OMV Petrom pentru a discuta despre gazele din Marea Neagra
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog