Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9672
De la 07 Ianuarie 2003
122895321
Deşi nici în perioada sa n-a fost nimeni arestat

Plai i-a reproşat interimarului Holcă, că n-a încătuşat fraudatori

  • 8 January 2008, 23:00
Promovat în funcţie la nivel înalt, fostul şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Gheorghi Plai, s-a întors în judeţ pentru a analiza activitatea Inspectoratului pe care l-a condus timp de opt luni pe parcursul anului trecut. Acesta a analizat raportul activităţii pe anul 2007 a Inspectoratului de Poliţie Judeţean, fără a avea de făcut prea multe reproşuri.
Altfel spus, nu a putut critica rezultatele pe care le-a avut inspectoratul atât timp cât a fost condus de el. Gheorghi Plai a fost desemnat de Inspectoratul General a Poliţiei Române să se ocupe de evaluarea raporturilor de activitate ale inspectoratelor din toate judeţele din Moldova. Însă, după cum susţine acesta, singurul serviciu care nu merge la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani este cel al investigării fraudelor. „Din punctul meu de vedere un serviciu sau un segment din inspectorat care nu are nici un arestat într-un an de zile, în doi ani de zile, zic eu că lucrurile nu merg bine acolo”, a declarat Gheorghi Plai, şeful adjunct al Poliţiei Române. După cum susţine şeful interimar al IPJ Botoşani, Dragoş Holcă, în urma analizei serviciului de investigare a fraudelor s-au găsit o serie de puncte slabe. Lipsa de rezultate a fost pusă pe seama faptului că personalul încadrat la acest serviciu nu are prea multă experienţă în domeniu. „Aceste puncte slabe noi trebuie să le eliminăm. Au fost probleme, în sensul că în anul 2007 serviciul a avut un număr de cadre încadrate direct cu foarte puţină experienţă. Au mai fost şi alte constatări în cadrul bilanţului, s-au luat o serie de măsuri astfel încât la sfârşitul primului trimestru să reanalizăm situaţia”, a declarat Dragoş Holca, şeful interimar al IPJ Botoşani.
În opinia lui Plai, pentru Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani, anul 2007 a fost unul de reformă în care s-au făcut paşi importanţi. Unele din realizările scoase în evidenţă de Gheorghi Plai se referă la apropierea de cetăţean şi crearea de condiţii civilizate de lucru pentru cadrele de poliţie. (Margareta NICHIFOR)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Răzbunarea bărbatului pe mofturile soţiei
Program TELE’M Botosni, 9 ianuarie
2008 - an aniversar pentru Centrul de Creaţie
Botoşanii va continua să arate precum un şantier
Stadionul municipal va fi reabilitat
Conţac schimbă tactica
Încântat că are cu ce se lăuda
Urban Serv luptă din greu cu zăpada, pentru a lua banii primăriei
Prefectul a dat tonul la sfinţirile din acest an
el a participat la sfinţirea a două noi sedii de poliţie
Epidemiologii se aşteaptă ca gripa să bată la uşă
Sesiune specială a testelor naţionale
Cursuri de asistenţi sociali
Muzeul Judeţean pregăteşte o expoziţie specială pentru 24 ianuarie
Cum puteţi câştiga bani, dacă aveţi Internet
Comentariul comentariilor (XX)
(Ioan Rotundu)
Drama studentului Cosmin
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog