Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Reportaje
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7631
De la 07 Ianuarie 2003
122867698

Din 1 mai eşti pe Internet cu primarul tău!

  • 4 May 2008, 23:00
Gheorghe Sorescu, candidatul PNL pentru Primăria municipiului Botoşani, şi-a făcut intrarea în lumea virtuală.
Începând de ieri, botoşănenii pot urmări acţiunile sale din campania electorală pe site-ul www.sorescuprimar.ro.
La această adresă sunt disponibile informaţii biografice despre Gheorghe Sorescu, dar şi o prezentare pe scurt a realizărilor sale din perioada în care a deţinut mandatul de prefect al judeţului. De asemenea, o secţiune specială este dedicată unui program în 15 paşi pentru redresarea Botoşaniului:
1. Hypermarket-uri la Botoşani! Banii noştri trebuie investiţi în oraşul nostru, nu în al altora!
2. O economie sănătoasă! Gheorghe Sorescu, singurul economist înscris în cursa pentru Primărie, va atrage fonduri structurale şi va dezvolte parteneriate public-privat.
3. O nouă faţă pentru oraş! Să scăpăm de blocurile gri prin reabilitare cu costuri minime!
4. Transparenţă în administraţie! Printr-un ghişeu unic pentru relaţii cu publicul şi sistem funcţional de petiţii online.
5. Colaborare reală cu asociaţiile de proprietari! Şedinţe lunare cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari şi cu cei ai societăţii civile.
6. Implicarea seniorilor în problemele urbei! Reprezentanţii vârstei a treia vor fi invitaţi la întâlniri de lucru lunare cu executivul primăriei.
7. Siguranţă pentru copiii noştri! Prin dotarea cu sisteme de supraveghere video a tuturor unităţilor de învăţământ şi printr-o implicare masivă a Poliţiei Comunitare.
8. Spaţii verzi protejate! Vom promova o Hotărâre de Consiliu Local pentru interzicerea acordării de autorizaţii de construcţie pe spaţiile verzi.
9. Atenţie pentru periferie! Toţi botoşănenii au dreptul la străzi asfaltate, semaforizate şi la servicii de salubritate, indiferent de zona în care locuiesc!
10. Fluidizarea traficului! Continuarea programelor de semaforizare, construcţia de noi parcări şi identificarea de soluţii viabile pentru şoferi şi pietoni.
11. Sport pentru toţi! Vom susţine toate sporturile de performanţă din Botoşani şi vom crea piste pentru rolleri, skateri şi biciclişti.
12. Pentru suflet! Vom aduce fonduri pentru finalizarea lăcaşelor de cult aflate în construcţie şi le vom reabilita pe cele care necesită asistenţă imediată.
13. Asistenţă socială! Proiecte pentru ajutorarea categoriilor defavorizate- persoane fără adăpost sau cu venituri foarte mici, alte cazuri sociale, etc.
14. Protecţie pentru animale! Colaborare cu ONG-urile specializate pentru găsirea de soluţii eficiente.
15. Soluţii zonale pentru încălzire! Vom porni de la consultarea populaţiei şi vom regândi serviciile Termica pentru confortul botoşănenilor.
Cei interesaţi pot găsi şi informaţii referitoare la echipa de consilieri propusă de PNL pentru Primăria municipiului reşedinţă de judeţ.
„Pentru că am dorit ca site-ul să fie interactiv, am introdus şi o secţiune în care vizitatorii îmi pot scrie mesaje la care mă angajez să răspund personal. Un alt element de noutate pentru mine este lansarea, în cadrul acestui site, a unui blog personal, în care voi puncta principalele repere ale acestei campanii”, a declarat Gheorghe Sorescu.
(PNL)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


PNG-ul şi-a lansat candidaţii în sărăcie şi anonimat
o adunătură de refulaţi politici din alte partide
Lupta dintre doi cavaleri şi-o domniţă
Ioan Rotundu
246 de botoşăneni au cules date statistice din agricultură
Vântul „şomeaz㔠la Bucecea
Gura păcătosului Egner adevăruri din epoca sa rosteşte
Ba al meu e cel mai bun!
Comentariul comentariilor (CVII)
(Ioan Rotundu)
Toată forţa sa politică stă în puterea ameninţărilor
Program Tele'M Botoşani luni, 5 MAI
Angajăm primar!
Botoşanii – gazda unei concurs naţional de limba română
Festivalul Mieilor
Horoscop
Replica nevestei
Are bani şi vrea relaţii intime
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog