Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3888
De la 07 Ianuarie 2003
122889537

Dosar penal deschis de Politie in cazul accidentului in care a fost implicat deputatul PSD Mircia Muntean

  • 31 October 2014, 23:00
care sustine ca nu se afla la volan, dupa ce a fugit de la locul accidentului: Ati baut cu dl prim ministru, domnule deputat? Politia Hunedoara a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa in cazul accidentului in care a fost implicat deputatul PSD Mircia Muntean, fost primar al Devei, cazul urmand sa fie declinat Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, transmite Mediafax.
Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Hunedoara, subcomisarul Bogdan Nitu, politistii hunedoreni au deschis dosar penal, vineri, in cazul accidentului produs joi seara, in care a fost implicat Mircia Muntean.
"In cauza s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Data fiind calitatea de parlamentar a uneia dintre persoanele implicate in accident, dosarul va fi trimis Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru solutionare", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Hunedoara.
Martorii spun ca accidentul rutier ar fi fost provocat de Mircia Muntean, fost primar al Devei timp de 16 ani consecutiv, care ar fi lovit trei masini oprite la semafor, apoi a plecat de la fata locului si s-a ascuns in tufisuri, totul fiind surprins de un cameramen de la un post de televiziune.
In urma accidentului, Mircia Muntean, care a suferit rani la cap si la fata, a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Deva, unde este internat in continuare, la Sectia Neurochirurgie.
"A fost internat in compartimentul de Neurochirugie, dupa ce in urma unui accident de circulatie a suferit un traumatism cranio-cerebral cu o contuzie cerebrala minora, o excoriatie fronto-parietala dreapta, cu o contuzie a piramidei nazale. I s-au facut investigatiile necesare de urgenta si a ramas internat pentru tratament si supraveghere medicala. In prezent, pacientul este stabil, cooperant, linistit", a declarat, vineri dimineata, medicul chirurg Marius Blendea, de la Spitalul Judetean de Urgenta din Deva.
Accidentul s-a produs joi seara, pe soseaua de centura a Devei, in apropierea statiei CFR, unde un autoturism a acrosat un autobuz fara pasageri si un alt autoturism, dupa care a intrat in spatele unui camion oprit la culoarea rosie a semaforului.
Jurnalistii l-au filmat pe fostul primar al Devei in timp ce acesta fugea de politie. Potrivit imaginilor, deputatul PSD Mircia Muntean s-a refugiat intr-o curte, de unde l-a preluat politia. "Domnu¬ deputat, ce cautati in balariile astea, domne¬?", l-au intrebat jurnalistii.
Primarul loveste de mai multe ori camera unui ziarist, care la un moment dat il intreba: "Esti beat, domnu primar?" / "Nu ti-e rusine ma sa ma lovesti?"
La un moment dat proprietarul curtii in care s-a ascuns primarul il roaga sa iasa din "balarii", pentru ca trezeste copiii si risa sa fie muscat de caini.
Un ziarist il intreaba la un moment dat daca a baut cu Victor Ponta, avand in vedere ca primul ministru a facut o vizita, joi, la Hunedoara.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Neînţelegere
Marmelada din struguri rosii
Horoscopul zilei
Fiscul va cheltui peste 600.000 de euro pentru constientizare a necesitatii platii taxelor si impozitelor
Premierul ungar retrage proiectul taxei pe internet
Un scenariu de duminică plauzibil
Ioan Rotundu
TVR isi deschide filiala in Republica Moldova cu bani din fonduri publice
Cererea de extradare a lui Nicusor Constantinescu, respinsa de autoritatile SUA
Corina Cretu a luat-o la Comisia Europeana si pe nepoata ministrului Transporturilor, Ioan Rus
ACL Botoşani: Comunicat de presă
De ce voi merge la vot
Ioan Rotundu
Coruptia este o amenintare mai mare la adresa Ucrainei decat tancurile rusesti
Lumea lu' Rotundu: Scormonitor în adâncul istoriei
Prezenta romanilor la vot pana la ora 10.00
Exit poll ora 13.00
Prezenta la vot la ora 16.00
Exit Poll, ora 16.00
Exit Poll, datele de la ora 16.00
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog