Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
23736
De la 07 Ianuarie 2003
122883803

Două femei îşi schimbă destinul

  • 15 March 2010, 23:00
Cel de-al treilea sezon ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” debutează la Pro Tv pe 16 martie, de la ora 20.30, cu două poveşti emoţionante ale unor femei pentru care tristeţea se va transforma în bucurie. Monica, o femeie mutilată fizic de fostul soţ, şi Ana-Maria, o studentă care s-a săturat să fie ”răţuşca cea urâtă” a familiei, se vor întâlni cu Victor Slav şi echipa de specialişti pentru transformări care le vor schimba viaţa pentru totdeauna.
Monica este o femeie din Tulcea care la cei 29 de ani ai săi nu mai poate zâmbi. Fostul soţ este cel care i-a răpit acest drept, aruncând-o în prăpastia unor complexe adânci. Monica le-a povestit celor de la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” că s-a căsătorit din dragoste cu cel care credea că este bărbatul ideal, au avut împreună o fetiţă, dar viaţa ei alături de acesta a fost un adevarat coşmar. Fostul soţ obişnuia să bea foarte mult şi o bătea. Semnele bătăilor se observa şi acum pe chipul femeii şi îi provoacă o suferinţă enormă: nasul deformat, cicatricea de pe buza de jos şi dantura stricată sunt semne dureroase care îi amintesc de zilele negre pe care le-a trăit. Victor Slav a stat de vorbă cu Monica şi a aflat cât de dureros este pentru ea să se privească în oglindă, cât de neatrăgătoare se vede, cât de neîndreptăţită se simte.
Deşi a divorţat de primul soţ şi a găsit pe cineva care să o înţeleagă şi să o iubescă aşa cum e ea acum, nu se poate să nu plângă din cauza neşansei sale. I se umplu ochii de lacrimi, iar sufletul îi este sfâşiat când fetiţa sa de 10 ani îi spune adesea că şi-ar da frumuseţea ei ca să nu-şi mai vadă mama plângând. Monica spune că îşi câştigă existenţa ca pictor iconar, o meserie frumoasă, dar care nu îi aduce suficienţi bani pentru a-şi rezolva măcar problema dinţilor. Vestea bună că va intra în familia ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” a făcut-o să spere că schimbarea mult visată o va ajuta să uite trecutul întunecat, pentru a începe o nouă viaţă.
Cea de-a doua tânără pe care telespectatorii Pro Tv o vor cunoaşte marţi seară în prima ediţie din acest sezon este Ana-Maria, o tânără de 22 de ani care vine de la malul mării în speranţa că frumuseţea redată de medicii specialişti va şterge durerea şi jignirile pe care le îndură din cauza aspectului fizic. Ana-Maria este o fată timidă, sensibilă, care a suferit încă de mică din cauza jignirilor şi a respingerilor celor din jur. O doare faptul că oamenii nu au judecat-o după cum gândeşte, ci după felul în care arată. Când se priveşte în oglindă suferă din cauza nasului mare, sânilor mici, a urechilor mari şi a danturii urâte.
S-a săturat ca ori de câte ori zâmbeşte să fie poreclită ”vampirul”. Ana-Maria i-a povestit lui Victor Slav că îşi aduce aminte că a primit un pumn de la un coleg care i-a spus: “nici nu meriţi să trăieşti, la cât de urâtă eşti.” Pe lângă astfel de experienţe traumatizante, Ana-Maria povesteşte că a trăit în umbra surorilor ei mai mari, mult mai frumoase decât ea, întotdeauna admirate, iubite, în vreme ce ea era tot timpul jignită şi marginalizată. Singura ei alinare era bunicul ei, pe care însă l-a pierdut în lupta cu cancerul nemilos.
A fost dezamăgită de prietenul ei, care a părăsit-o pentru o fostă prietenă. Se simte singură, suferă, iar familia sa este îngrijorată de starea în care se află. Îşi doreşte această schimbare pentru a nu mai fi “răţuşca cea urâtă” a familiei, ăşi doreşte să fie iubită şi să iubească, să se simtă admirată. Când a ajuns la Bucureşti a povestit celor din echipă că a fost de-a dreptul inspirată de Mara, o tânără pe care a urmărit-o în sezonul trecut al emisiunii transformându-se din ”răţuşca cea urâtă” într-o femeie atrăgătoare. Ana-Maria o va cunoaşte pe toată şederea sa la Bucureşti pe Mara, cu care va împărtăşi bucuria transformării. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Ce spune femeia… când îi prinsă în flagrant
A scăpat nemazilit, deocamdată!
Dintr-o extremă în cealaltă: Profesorii fac instrucţie cu părinţii
Piaţa muncii rămâne amorţită
AJOFM va organiza prima bursă a locurilor de muncă
S-a publicat HG „…10 case pentru specialişti”
Proiect de lege privind donarea de organe
Preşedintele CJ a cerut sprijin pentru a scăpa de problema gunoiului
Apa Grup ia măsuri radicale
Angajaţii Primăriei se vor muta de Zilele Oraşului în birourile noi
Lucrările de reabilitare a Centrului Vechi vor fi gata la vară
Trei transfugi depistaţi pe raza oraşului Săveni
Antonescu a trecut la curăţenia de primăvară
cinci şefi de organizaţii, fideli lui Orban, au fost demişi
Cred că s-a mers prea departe cu trădarea
Ioan Rotundu
Primar sărac, primar bogat
Comentariul comentariilor (XLIII)
Ioan Rotundu
PNL, PSD ;i PC s-au retras de la consult[rile cu Traian Băsescu
în semn de protest faţă de participarea grupului independenţilor
România sprijină hotărârea AIE de organizare a referendumului constituţional
Noul campion european în versiunea WBO la categoria semigrea
O noua întrunire a Cenaclului Eminescu, la Montreal
Bucătăria Jurnalul: Ruladă cu ciuperci
Oligarhii ruşi controlează o parte importantă a sectorului metalurgic din România
Viorel Cataramă a fost exclus din PNL.
Antonescu: A ştirbit imaginea şi a lezat interesele partidului
Petrom, obligată să plătească drepturile salariaţilor
Exista un conflict real între români şi maghiari în România?
Din martie vom fi în grafic cu încasările la buget
în privinţa ieşirii din criză, suntem pe drumul cel bun
Cerem ministrului de Interne să vina cât mai repede în zonă
românii sunt minoritarişsi au nevoie de protecţia statului
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog