Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
17784
De la 07 Ianuarie 2003
122903433

Două mămici şi-au refăcut viaţa

  • 26 April 2009, 23:00
Transformarile spectaculoase prin care au trecut cele doua participante la emisiunea „Frumusete pe muchie de cutit” difuzata simbata seara in intervalul orar 21.45 si 23.07 au fost urmarite la Pro Tv in minutul de aur inregistrat la ora 23.02 de peste un milion sase sute de telespectatori din intreaga tara. In acelasi minut de aur, Pro Tv avea pe publicul sau comercial cu virste cuprinse intre 18-49 de ani 10,2 puncte de rating si 29,3% cota de piata, de aproape 4 ori mai mult decit Antena 1 care inregistra in acel minut doar 2,9 puncte de rating si 8,2% cota de piata. Emisiunea „Frumusete pe muchie de cutit” a fost lider de audienta atit la nivelul publicului sau comercial cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, cit si la nivelul intregului public din mediul urban.
Astfel, Pro Tv a invins concurenta cu o audienta medie de 6,9 puncte de rating si o cota de piata de 18,8% inregistrate la nivelul publicului comercial cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, in timp pe Antena 1 inregistra doar o audienta medie de 4,3 puncte de rating si 11,8% cota de piata.
La ninelul intregului public din mediul urban, clasamentul ramine neschimbat, cu Pro Tv pe primul loc cu o audienta medie de 6,0 puncte de rating si 13,8% cota de piata, urmat de Antena 1 cu 5,3 puncte de rating si 12,3% cota de piata.
Şirul femeilor fericite care au scăpat de complexe la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” a fost completat în ediţia de sâmbătă, 25 aprilie, de poveştile cu ”happy end” a două mame, Georgeta şi Oana. Sâmbătă seara, de la 21.45, telespectatorii Pro Tv au urmărit transformarea celor două şi bucuria nespusă care a însoţit reîntâlnirea femeilor cu cei dragi. Victor Slav le-a cunoscut şi însoţit la întâlnirea cu bisturiul pe Georgeta Ionescu (foto - dupa) şi Oana Andreea Mazilu. Cele două femei, ambele mame singure, îi mărturiseau gazdei emisiunii ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” că se simt mult mai bătrâne decât sunt în realitate şi că, din cauza defectelor fizice, nu au deloc încredere în ele.
Georgeta Ionescu, o femeie care toată viaţa a muncit pe câmp, fie vară, fie iarnă, şi-a sacrificat viaţa pentru ca fiica sa să aibă o copilărie liniştită. Meseria dură şi greutăţile vieţii au lăsat semne adânci pe chipul său, care o fac să pară cu 10 ani mai în vârstă. La ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” a găsit speranţa că viaţa sa se poate schimba în bine. Susţinută de Victor Slav, femeia i-a cunoscut pe medicii specialişti care i-au redat încrederea în sine. A trecut prin operaţii de liposucţie, lifting facial, dar şi remodelarea nasului şi peeling chimic, în urma cărora aspectul său fizic s-a îmbunătăţit simţitor: a scăpat de surplusul de kilograme din zona abdomenului şi a căpătat un ten strălucitor. La întâlnirea cu familia a păşit cu încredere, superbă ca o prinţesă, mândră şi bucuroasă de schimbarea produsă. Acum, Georgeta simte că are forţa şi încrederea necesare să îşi refacă viaţa.
Şi Oana Andreea Mizil este la fel de încrezătoare în forţele proprii după transformarea de la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”. Femeia i-a povestit lui Victor Slav că cel mai important este să îşi recapete încrederea în sine, pentru că dacă se va simţi mulţumită de felul în care arată, va putea să îşi facă viaţa mai frumoasă. Ceea ce s-a şi întâmplat sâmbătă seara la Pro Tv, când Oana s-a întâlnit, după o lungă despărţire, cu cei dragi. Intervenţiile în zona abdomenului, a feţei, dar şi a sânilor şi a genunchilor au transformat-o într-o altă femeie, care nu se mai consideră ”mică, grasă şi urâtă” ca în trecut, ci frumoasă, atrăgătoare şi pregătită să îşi schimbe viaţa alături de cei doi copii ai săi.
În următoarea ediţie ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”, din 2 mai, Victor Slav prezintă încă două poveşti impresionante ale unor femei care se luptă cu mari complexe încă din copilărie. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Prosperitatea afacerilor private pe seama banilor publici
Horoscop
Comentariul comentariilor LXV
(Ioan Rotundu)
Tot mai mulţi conducători auto, depistaţi beţi la volan, se aleg cu dosare penale
Chrysler aproape de faliment
Femeia şi capra
Vinde, dar fără intermediari!
Şeful SC Eltrans vrea să monteze camere de luat vederi în tramvaie
Din gândirea economică a liberalului Gheorghe Iavorenciuc
Sucevean rănit cu alice de către un vânător care l-a luat drept câine
Iniţiativele membrilor ATOP sunt blocate de chiar birocraţii din CJ
S-a certat cu mama şi a băut clor
Botoşănenii au onorat Zilele Oraşului
Voronenii i-au snopit în bătaie pe cei de la Rădăuţi Prut
Limbă de viţel cu măsline
Studii etnografice pentru cei din viitor
Credinţă în amestec cu satanism politic
Ioan Rotundu
În privinţa „Banilor de liceu”, guvernul face un pas înapoi
Promisiune de credite pentru studenţi
Agenţiile de turism şi pensiunile sunt controlate de OJPC
Şir nesfârşit de credincioşi la moaştele Sfântului Nectarie
În timp ce bolnavii se înmulţesc, ministerul Sănătăţii vrea reducerea paturilor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog